Biefstukkenrestaurant Loetje opent Loetje Leeuwarden

17 december 2018 | Thijs Jacobs

Na maandenlang verbouwen heeft Loetje Leeuwarden afgelopen  zaterdag haar deuren geopend. Dat was na een feestelijke openingsborrel, waar gasten hun ogen uitkeken in het prachtig verbouwde pand. Deze locatie, midden in het centrum van Leeuwarden, is het zestiende Loetje restaurant in Nederland. Vanaf nu kan ook iedereen in Leeuwarden genieten van de lekkerste biefstuk, de gastvrijheid van het personeel en de gezellige sfeer van het restaurant.

Loetje Leeuwarden bevindt zich aan de Stationsweg 2, pal tegenover het station. Het restaurant is gevestigd in een prachtig 19-eeuws pand dat volledig is gerenoveerd. Het sfeervolle interieur met verschillende gezellige ruimtes en een fijne bar, zorgt ervoor dat je hier gemakkelijk een hele avond kan zitten. Maar ook voor een snelle lunch of borrel met een zakenrelatie ben je hier aan het juiste adres.

Meer dan biefstukken alleen

Wim van Steen en Kim Veldman, beiden al jaren werkzaam in de horeca, zijn trots dat zij het nieuwe Loetje filiaal gaan runnen met hun team. “Het is een feest om bij Loetje te werken en de gast warm te onthalen. We gaan onze uiterste best doen om iedereen elke dag weer een fijne middag of avond te bezorgen.” “Gasten kunnen bij ons genieten van de bekende biefstuk, maar natuurlijk hebben wij veel meer specialiteiten. Wat te denken van de Noordzeetong of een kipsaté? Maar ook vegetariërs zijn bij ons aan het juiste adres, we hebben verschillende vegetarische gerechten op de kaart, bijvoorbeeld de Pokébowl of een heerlijke vega burger. Er is voor iedereen volop keus, zowel voor lunch als voor diner.”

Wat Loetje zo uniek maakt is dat het een no-nonsens en laagdrempelig restaurant is. “We willen dat iedereen hier makkelijk binnen loopt en zich welkom voelt. Maar wel met topservice en topkwaliteit. Elke gast moet vertrekken met een lach op zijn of haar gezicht en daar werken we hard voor.”

Het moge duidelijk zijn: Leeuwarden is een nieuwe hotspot rijker. Wil je binnenkort een keer komen eten? Je kan een reservering maken op loetje.nl of gewoon binnen komen lopen zonder reservering. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: