Biefstukkenrestaurant Loetje opent Loetje Leeuwarden

17 december 2018 | Thijs Jacobs

Na maandenlang verbouwen heeft Loetje Leeuwarden afgelopen  zaterdag haar deuren geopend. Dat was na een feestelijke openingsborrel, waar gasten hun ogen uitkeken in het prachtig verbouwde pand. Deze locatie, midden in het centrum van Leeuwarden, is het zestiende Loetje restaurant in Nederland. Vanaf nu kan ook iedereen in Leeuwarden genieten van de lekkerste biefstuk, de gastvrijheid van het personeel en de gezellige sfeer van het restaurant.

Loetje Leeuwarden bevindt zich aan de Stationsweg 2, pal tegenover het station. Het restaurant is gevestigd in een prachtig 19-eeuws pand dat volledig is gerenoveerd. Het sfeervolle interieur met verschillende gezellige ruimtes en een fijne bar, zorgt ervoor dat je hier gemakkelijk een hele avond kan zitten. Maar ook voor een snelle lunch of borrel met een zakenrelatie ben je hier aan het juiste adres.

Meer dan biefstukken alleen

Wim van Steen en Kim Veldman, beiden al jaren werkzaam in de horeca, zijn trots dat zij het nieuwe Loetje filiaal gaan runnen met hun team. “Het is een feest om bij Loetje te werken en de gast warm te onthalen. We gaan onze uiterste best doen om iedereen elke dag weer een fijne middag of avond te bezorgen.” “Gasten kunnen bij ons genieten van de bekende biefstuk, maar natuurlijk hebben wij veel meer specialiteiten. Wat te denken van de Noordzeetong of een kipsaté? Maar ook vegetariërs zijn bij ons aan het juiste adres, we hebben verschillende vegetarische gerechten op de kaart, bijvoorbeeld de Pokébowl of een heerlijke vega burger. Er is voor iedereen volop keus, zowel voor lunch als voor diner.”

Wat Loetje zo uniek maakt is dat het een no-nonsens en laagdrempelig restaurant is. “We willen dat iedereen hier makkelijk binnen loopt en zich welkom voelt. Maar wel met topservice en topkwaliteit. Elke gast moet vertrekken met een lach op zijn of haar gezicht en daar werken we hard voor.”

Het moge duidelijk zijn: Leeuwarden is een nieuwe hotspot rijker. Wil je binnenkort een keer komen eten? Je kan een reservering maken op loetje.nl of gewoon binnen komen lopen zonder reservering. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: