Biefstukkenrestaurant Loetje opent Loetje Leeuwarden

17 december 2018 | Thijs Jacobs

Na maandenlang verbouwen heeft Loetje Leeuwarden afgelopen  zaterdag haar deuren geopend. Dat was na een feestelijke openingsborrel, waar gasten hun ogen uitkeken in het prachtig verbouwde pand. Deze locatie, midden in het centrum van Leeuwarden, is het zestiende Loetje restaurant in Nederland. Vanaf nu kan ook iedereen in Leeuwarden genieten van de lekkerste biefstuk, de gastvrijheid van het personeel en de gezellige sfeer van het restaurant.

Loetje Leeuwarden bevindt zich aan de Stationsweg 2, pal tegenover het station. Het restaurant is gevestigd in een prachtig 19-eeuws pand dat volledig is gerenoveerd. Het sfeervolle interieur met verschillende gezellige ruimtes en een fijne bar, zorgt ervoor dat je hier gemakkelijk een hele avond kan zitten. Maar ook voor een snelle lunch of borrel met een zakenrelatie ben je hier aan het juiste adres.

Meer dan biefstukken alleen

Wim van Steen en Kim Veldman, beiden al jaren werkzaam in de horeca, zijn trots dat zij het nieuwe Loetje filiaal gaan runnen met hun team. “Het is een feest om bij Loetje te werken en de gast warm te onthalen. We gaan onze uiterste best doen om iedereen elke dag weer een fijne middag of avond te bezorgen.” “Gasten kunnen bij ons genieten van de bekende biefstuk, maar natuurlijk hebben wij veel meer specialiteiten. Wat te denken van de Noordzeetong of een kipsaté? Maar ook vegetariërs zijn bij ons aan het juiste adres, we hebben verschillende vegetarische gerechten op de kaart, bijvoorbeeld de Pokébowl of een heerlijke vega burger. Er is voor iedereen volop keus, zowel voor lunch als voor diner.”

Wat Loetje zo uniek maakt is dat het een no-nonsens en laagdrempelig restaurant is. “We willen dat iedereen hier makkelijk binnen loopt en zich welkom voelt. Maar wel met topservice en topkwaliteit. Elke gast moet vertrekken met een lach op zijn of haar gezicht en daar werken we hard voor.”

Het moge duidelijk zijn: Leeuwarden is een nieuwe hotspot rijker. Wil je binnenkort een keer komen eten? Je kan een reservering maken op loetje.nl of gewoon binnen komen lopen zonder reservering. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: