Biefstukkenrestaurant Loetje opent Loetje Leeuwarden

17 december 2018 | Thijs Jacobs

Na maandenlang verbouwen heeft Loetje Leeuwarden afgelopen  zaterdag haar deuren geopend. Dat was na een feestelijke openingsborrel, waar gasten hun ogen uitkeken in het prachtig verbouwde pand. Deze locatie, midden in het centrum van Leeuwarden, is het zestiende Loetje restaurant in Nederland. Vanaf nu kan ook iedereen in Leeuwarden genieten van de lekkerste biefstuk, de gastvrijheid van het personeel en de gezellige sfeer van het restaurant.

Loetje Leeuwarden bevindt zich aan de Stationsweg 2, pal tegenover het station. Het restaurant is gevestigd in een prachtig 19-eeuws pand dat volledig is gerenoveerd. Het sfeervolle interieur met verschillende gezellige ruimtes en een fijne bar, zorgt ervoor dat je hier gemakkelijk een hele avond kan zitten. Maar ook voor een snelle lunch of borrel met een zakenrelatie ben je hier aan het juiste adres.

Meer dan biefstukken alleen

Wim van Steen en Kim Veldman, beiden al jaren werkzaam in de horeca, zijn trots dat zij het nieuwe Loetje filiaal gaan runnen met hun team. “Het is een feest om bij Loetje te werken en de gast warm te onthalen. We gaan onze uiterste best doen om iedereen elke dag weer een fijne middag of avond te bezorgen.” “Gasten kunnen bij ons genieten van de bekende biefstuk, maar natuurlijk hebben wij veel meer specialiteiten. Wat te denken van de Noordzeetong of een kipsaté? Maar ook vegetariërs zijn bij ons aan het juiste adres, we hebben verschillende vegetarische gerechten op de kaart, bijvoorbeeld de Pokébowl of een heerlijke vega burger. Er is voor iedereen volop keus, zowel voor lunch als voor diner.”

Wat Loetje zo uniek maakt is dat het een no-nonsens en laagdrempelig restaurant is. “We willen dat iedereen hier makkelijk binnen loopt en zich welkom voelt. Maar wel met topservice en topkwaliteit. Elke gast moet vertrekken met een lach op zijn of haar gezicht en daar werken we hard voor.”

Het moge duidelijk zijn: Leeuwarden is een nieuwe hotspot rijker. Wil je binnenkort een keer komen eten? Je kan een reservering maken op loetje.nl of gewoon binnen komen lopen zonder reservering. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: