Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

23 maart 2010 |
Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010<

Een felgroene appel komt je tegemoet als je de Levens Cooking & Baking Plaza binnenloopt. Van maandag tot woensdag 24 maart kunnen ondernemers daar kennis maken met bewust ondernemen in Gilze.


Er kwamen veel ondernemers op de Food Innovatiedagen 2010 af

Bewust ondernemen houd in: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van alle mogelijkheden in uw keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur. Alle onderdelen komen aan bod in Gilze.


Aan het werk met broodjes van Pastridor

Er waren verschillende bedrijven aanwezig die hun eigen kijk op bewust ondernemen met andere ondernemers wilde delen.


Hubert van Loon van Jong Food

De soep van Jong Food is vers en niet bereid met geur-, kleur-, en smaakstoffen.


Hubert van Loon maakt de soep van Jong Food

Henk Koenen bereid samen met zijn zoon Wiet Koenen drie dagen lang chocolade. Zij presenteren op deze manier hun chocolade technologie. "We zijn nu bezig met de laatste aanvoer aan patisserieën voor de paasdagen", aldus Henk Koenen.


Henk Koenen maakt zelf chocolade

Ook voor de hartige snack kom je in Gilze aan je trekken. De specialisten in wild en gevogelte van de W&G groep garen hun vlees in de ovens van Leventi en laten gasten proeven van verse Pata Negra.

Waldrik Kremer en Edwin van Boxtel van W&G Groep

Tijdens deze dagen presenteert Levens ook haar nieuwe ovenlijn met lage onderhoudskosten, laag energieverbruik en hoog gebruiksgemak.


De chef-kok van Leventi in actie

Al met al zijn het drie geslaagde dagen die passen bij de tijd: duurzaam is de toekomst.

Nienke Duimelaar

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: