Bespaar nu op uw loonkosten

11 december 2014
Bespaar nu op uw loonkosten

Bespaar nu op uw loonkosten met "TimePlan software.":http://www.timeplan-software.com/ De software levert u een efficiëntere personeelsplanning en tijdsregistratie
op!

*Personeel efficiënt inplannen*
Met TimePlan kunt u uw personeel snel en op eenvoudige manier inplannen, rekeninghoudend met de achterliggende personeelskosten. Doordat u met de software op elk moment tijdens uw planningsproces inzicht heeft in uw kosten en uw budget, kunt u uw personeel op de meest efficiënte manier inplannen en zo aanzienlijke besparingen realiseren.

*Leverancier*
TimePlan is een toonaangevende softwareleverancier voor personeelsplanning, tijdregistratie en HR-administratie.

*Eenvoudig*
TimePlan® is een efficiënt, flexibel en gebruiksvriendelijk instrument voor personeelsplanning, tijdregistratie en HR-administratie. Het programma wordt precies afgestemd op de actuele behoefte van uw bedrijf ten aanzien van arbeidsovereenkomsten, arbeidstijdenregels en uw organisatie. De software kan op eenvoudige wijze snel in gebruik worden genomen.

*Personeelsplanning*
Met de personeelsplanning module kunt u uw personele middelen nauwkeurig afstemmen op de vraag en zo besparen op uw loonkosten en uw budget strak opvolgen. Door middel van de software heeft u minder tijd nodig met het uitwerken van de roosters en het berekenen van de lonen. Daarnaast krijgt u een beter inzicht in de gewerkte uren, flexuren en het verzuim van uw medewerkers. Kosten besparingen tot 7 procent op loonkosten zijn mogelijk.

*Tijdregistratie*
Met Timeplan krijgt u betere registratie en inzicht in de feitelijke werktijden van uw personeel. Dit resulteert in grotere tevredenheid van uw medewerkers, doordat er minder fouten worden gemaakt bij het uitbetalen van de salarissen.

*HR-administratie*
De TimePlan HR-module biedt u de mogelijkheid om al uw contracten en al uw andere HR-documenten op een centrale plaats op te slaan, zodat u alles overzichtelijk en snel binnen handbereik heeft. De HR-manager krijgt een duidelijk overzicht van de werknemerssamenstelling en inzicht in de HR-statistieken, zoals verzuim en verzuimkosten. De werknemers krijgen via de Employee-portal toegang tot hun eigen werkschema’s en kunnen hier de aanpassingen aan hun werkschema inzien. Naast deze portal kunnen medewerkers hun rooster bekijken via de TimePlan app voor Iphone en Android.

*Belangrijkste voordelen*
TimePlan wordt door meer dan 400 bedrijven in Europa gebruikt, variërend van bedrijven met 20 medewerkers tot grote internationale ondernemingen met vele afdelingen en duizenden werknemers. De referenties zijn onder andere te vinden in de volgende sectoren: detailhandel, hotels, luchthavens, pretparken, cateringbedrijven, transportbedrijven, bevoorradingsbedrijven, productiebedrijven, enz.

*Onze sterke punten:*
- Sterk in omgevingen met wisselende diensten
- Optimaliseren van het planningsproces
- Besparen op uw loonkosten door efficiëntere planning
- Gebruiksvriendelijk
- Nauwkeurige opvolging van salarisbudgetten
- Makkelijke communicatie tussen bedrijf en medewerker van dienstroosters en verlof

Naast bovenstaande voordelen kan TimePlan eenvoudig geïntegreerd worden met erkende loonverwerkingssystemen, waardoor de loonadministratie efficiënt opgezet kan worden. Bij het berekenen van de lonen wordt rekening gehouden met de cao’s en de loonafspraken. Als resultaat dat met één druk op knop de salarissen berekend kunnen worden, inclusief de sociale lasten en werkgeverskosten.



Overig nieuws