Benelux Restaurant Week aanstaande

14 februari 2011
Benelux Restaurant Week aanstaande

Van 14 tot en met 20 maart 2011 organiseert DiningCity.com eenmalig de speciale Benelux Restaurant Week. Met 1.750 deelnemende restaurants is deze 'XL-editie' naar eigen zeggen het grootste horeca-evenement ter wereld. Tijdens deze week gaan naar verwachting zo’n 300.000 bezoekers uit eten in Nederland, België en Luxemburg.

*Voor weinig op niveau eten*
In Nederland doen 1.250 restaurants mee aan deze actieweek. In België en Luxemburg zullen nog eens 500 restaurants deelnemen. Voor 27,50 euro genieten gasten van een driegangendiner. Een lunch op topniveau wordt aangeboden voor 22,50 euro. Een tafeltje bemachtigen kan vanaf 16 februari via "www.restaurantweek.nl":http://www.restaurantweek.nl.

*Topzaken*
Op basis van de publieksbeoordeling van eerdere jaren en de algehele kwaliteit heeft organisator DiningCity.com 1.750 restaurants geselecteerd. Ruim vijftig van de geselecteerde zaken hebben één of meerdere Michelinsterren. Zij mogen een toeslag rekenen van 10 euro per ster. Dit jaar zijn, Ciel Bleu en Parkheuvel wederom van de partij. Ook de recent met een ster bekroonde zaken ’t Amsterdammertje in Loenen a/d Vecht en ML uit Haarlem zijn toegevoegd aan de lijst.

*Speciaal menu*
Restaurant Boerengat uit Rotterdam, winnaar van de overall publieksprijs van afgelopen jaar, stelt weer een speciaal menu samen voor de Restaurant Week.

~Frank Lindner~

Overig nieuws