Benefiet galadiner Cas Spijkers Academie

22 december 2015 |
Benefiet galadiner Cas Spijkers Academie<

Op maandag 1 februari in het nieuwe jaar vindt het benefiet galadiner plaats ter ere en nagedachtenis van topchef Cas Spijkers. Tijdens deze avond
koken de eindejaars studenten van de Cas Spijkers Academie in de Vereeniging in Nijmegen een tien-gangen-diner in samenwerking met tien gerenommeerde sterren- en meesterchefs. Voor dit benefiet galadiner zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Culinair erfgoed
Het culinaire evenement wordt uit naam van het team en de studenten van de Cas Spijkers Academie gepresenteerd om het culinaire erfgoed van de topchef voort te laten leven. De prijs van het diner is € 135,- per persoon, voor een geheel verzorgde culinaire én muzikale avond. Een deel van de opbrengst van het diner gaat naar het Nationaal Fonds tegen Kanker. Host van de avond is tv-kok Rudolph van Veen.

Deelnemende topchefs
De tien deelnemende sterrenchefs en meesterkoks hebben iets gemeen: ze hebben allen in het verleden met Cas Spijkers gewerkt. Deze chefs zijn: Cees Helder, Edwin Kats, Erik de Mönnink, Johan van Groeninge, Marc Smeets, Marcel de Leeuw, Mark Vaessen, Menno Post, Nils Hendrikse, Paul Fagel, Rudolph van Veen en onder voorbehoud Angélique Schmeinck.

Over de Cas Spijkers Academie
De Cas Spijkers Academie biedt culinair toponderwijs, met hoofddocent Cees Helder, aan studenten met afgeronde basisopleiding Kok niveau 2 of Gastheer/-vrouw niveau 2. Tijdens deze opleiding wordt nationale en internationale ervaring opgedaan en is bedoeld om toptalent verder te ontwikkelen tot niveau 4 Leidinggevende Keuken of niveau 4 Leidinggevende Gastheer/-vrouw.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: