Beachclub Bries start strandseizoen met wervelend openingsfeest

27 maart 2017 | Thijs Jacobs

Gisteravond werd het Nederlandse strandseizoen ingeluid met een knalfeest aan de Noordwijkse kust. Beachclub Bries opende daar op spectaculaire wijze het strandseizoen van 2017. Het is voor het negende jaar op rij dat de broers Michiel en Martijn van den Berg uitpakken tijdens deze heugelijke happening, waar vrienden, collega-ondernemers, zakelijke relaties en eregasten ieder jaar weer op af komen. Dit jaar waren ook BN’ers Gerard Joling, Dirk Kuyt en Harry Mens van de partij.  Als klap op de vuurpijl nam Pim Kraan van Giro 555 een cheque t.w.v. €100.555,- aan, het bedrag kwam tot stand dankzij een anonieme Noordwijkse donateur. 

Entertainment tot aan het toilet

De gasten druppelden vanaf 18:00 uur binnen, waarna rond 20:00 uur het feest echt los kon barsten tijdens de spectaculaire opening. Er werd gedanst tot middernacht op de klanken van onder andere de bekende volkszanger Tino Martin. Aan vermaak geen gebrek, want zelfs tot aan het toiletbezoek werden de bezoekers geëntertaind. Mylene de la Haye en Manuela Kemp namen hier de rol van toiletjuffrouw op zich.

De ultieme loungespot in Noordwijk
Beachclub Bries is de ultieme plek om te loungen aan het strand, genietend van cocktails en culinaire vis- en vleesgerechten. Naast Beachclub Bries runnen de ondernemende broers Van Den Berg nog twee horeca-ondernemingen: restaurant Het Zuiderbad, waar het ooit begon, en het luxe design boutiquehotel Vesper dat sinds de zomer van 2014 gasten laat dineren en/of overnachten op deze sfeervolle plek aan de Noordwijkse boulevard. De drie vestigingen liggen in een driehoek bij elkaar aan de rustige zuidkant van het strand van Noordwijk.

V.l.n.r.op de foto: Samantha Steenwijk, Michiel van den Berg, Pim Kraan (Giro 555), Gerard Joling,  Martijn van den Berg

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: