Beachclub Bries start strandseizoen met wervelend openingsfeest

27 maart 2017 | Thijs Jacobs

Gisteravond werd het Nederlandse strandseizoen ingeluid met een knalfeest aan de Noordwijkse kust. Beachclub Bries opende daar op spectaculaire wijze het strandseizoen van 2017. Het is voor het negende jaar op rij dat de broers Michiel en Martijn van den Berg uitpakken tijdens deze heugelijke happening, waar vrienden, collega-ondernemers, zakelijke relaties en eregasten ieder jaar weer op af komen. Dit jaar waren ook BN’ers Gerard Joling, Dirk Kuyt en Harry Mens van de partij.  Als klap op de vuurpijl nam Pim Kraan van Giro 555 een cheque t.w.v. €100.555,- aan, het bedrag kwam tot stand dankzij een anonieme Noordwijkse donateur. 

Entertainment tot aan het toilet

De gasten druppelden vanaf 18:00 uur binnen, waarna rond 20:00 uur het feest echt los kon barsten tijdens de spectaculaire opening. Er werd gedanst tot middernacht op de klanken van onder andere de bekende volkszanger Tino Martin. Aan vermaak geen gebrek, want zelfs tot aan het toiletbezoek werden de bezoekers geëntertaind. Mylene de la Haye en Manuela Kemp namen hier de rol van toiletjuffrouw op zich.

De ultieme loungespot in Noordwijk
Beachclub Bries is de ultieme plek om te loungen aan het strand, genietend van cocktails en culinaire vis- en vleesgerechten. Naast Beachclub Bries runnen de ondernemende broers Van Den Berg nog twee horeca-ondernemingen: restaurant Het Zuiderbad, waar het ooit begon, en het luxe design boutiquehotel Vesper dat sinds de zomer van 2014 gasten laat dineren en/of overnachten op deze sfeervolle plek aan de Noordwijkse boulevard. De drie vestigingen liggen in een driehoek bij elkaar aan de rustige zuidkant van het strand van Noordwijk.

V.l.n.r.op de foto: Samantha Steenwijk, Michiel van den Berg, Pim Kraan (Giro 555), Gerard Joling,  Martijn van den Berg

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Zo zit je ineens in een Vlaams restaurant in de Achterhoek

Aan de rand van Winterswijk, direct aan de Duitse grens, vind je hotel-restaurant Nieuw Beusink. Het centrum van het dorp is binnen tien minuten fietsen te bereiken, maar je waant je in het buitengebied. Het groen komt je van alle kanten tegemoet, net als de geuren die uit de keuken opstijgen. Nieuw...

KHN
BookDinners lanceert unieke zomercampagne: cadeautje aan restaurantgasten

Vandaag lanceert BookDinners een unieke zomercampagne voor de restaurantsector in Nederland: een campagne waarbij aangesloten restaurants geen korting weggeven, maar hun gasten met een cadeau bedanken voor hun bezoek. De restaurateur kan gratis meedoen en wordt zo geholpen in het behouden van gasten...

Advertorial
Verrassend variëren met veggies

Het aantal vegans, vegetariërs en flexitariërs groeit. Steeds meer mensen willen tenminste een keer per week lekker eten zonder vlees, ook buiten de deur. Ze verwachten vegetarische opties die net zo lekker, gevarieerd en hoogstaand zijn als de rest van de menukaart. Welk verrassend planta...

Interview Longread Aardappel
Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer

Op een zonovergoten vrijdagochtend in de polders van De Hoeksche Waard vliegen de meeuwen achter de trekker aan om de wormen uit de geploegde klei te trekken. Trots tuurt Adriaan Veerman over het veld. Het is één van de mooiste dagen van het jaar. “Vandaag gaat het pootgoed de gr...

Columns Blog
Column Sico de Moel: opvolger

Een briefje van vijf en wat muntgeld. "Voor uw dochter, een kleine bijdrage voor haar eigen restaurant, later." Mijn jongste dochter wil me altijd heel graag helpen in het restaurant. Een tijdje wilde ze zelfs chefkok worden. Op school vertelde ze dan dat haar lievelingseten duif was. ...

Amsterdam Opening Culinair
Mediterrane gardenbistro Oriole opent deuren

Op 18 juni vindt de soft opening van gardenbistro Oriole - onderdeel van Sofitel Legend The Grand Amsterdam - plaats; dé nieuwe hotspot om naartoe te gaan voor Mediterrane gerechten in een easygoing sfeer. Via de ingang aan de Oudezijds Voorburgwal maken gasten hun entree in de uitnodigende g...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: