Beachclub Bries start strandseizoen met wervelend openingsfeest

27 maart 2017 | Thijs Jacobs

Gisteravond werd het Nederlandse strandseizoen ingeluid met een knalfeest aan de Noordwijkse kust. Beachclub Bries opende daar op spectaculaire wijze het strandseizoen van 2017. Het is voor het negende jaar op rij dat de broers Michiel en Martijn van den Berg uitpakken tijdens deze heugelijke happening, waar vrienden, collega-ondernemers, zakelijke relaties en eregasten ieder jaar weer op af komen. Dit jaar waren ook BN’ers Gerard Joling, Dirk Kuyt en Harry Mens van de partij.  Als klap op de vuurpijl nam Pim Kraan van Giro 555 een cheque t.w.v. €100.555,- aan, het bedrag kwam tot stand dankzij een anonieme Noordwijkse donateur. 

Entertainment tot aan het toilet

De gasten druppelden vanaf 18:00 uur binnen, waarna rond 20:00 uur het feest echt los kon barsten tijdens de spectaculaire opening. Er werd gedanst tot middernacht op de klanken van onder andere de bekende volkszanger Tino Martin. Aan vermaak geen gebrek, want zelfs tot aan het toiletbezoek werden de bezoekers geëntertaind. Mylene de la Haye en Manuela Kemp namen hier de rol van toiletjuffrouw op zich.

De ultieme loungespot in Noordwijk
Beachclub Bries is de ultieme plek om te loungen aan het strand, genietend van cocktails en culinaire vis- en vleesgerechten. Naast Beachclub Bries runnen de ondernemende broers Van Den Berg nog twee horeca-ondernemingen: restaurant Het Zuiderbad, waar het ooit begon, en het luxe design boutiquehotel Vesper dat sinds de zomer van 2014 gasten laat dineren en/of overnachten op deze sfeervolle plek aan de Noordwijkse boulevard. De drie vestigingen liggen in een driehoek bij elkaar aan de rustige zuidkant van het strand van Noordwijk.

V.l.n.r.op de foto: Samantha Steenwijk, Michiel van den Berg, Pim Kraan (Giro 555), Gerard Joling,  Martijn van den Berg

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Column David Bakker
Column: Haal die laptopzombie binnen!

Het aantal flexibele werknemers is de afgelopen vijftien jaar toegenomen van 1,1 miljoen naar bijna 2 miljoen. Het aantal zzp’ers groeide van ruim 630 duizend in 2003 naar 1,1 miljoen in 2018. Dat meldde het CBS vorige maand. Dat zijn ruim drie miljoen potentiele gasten. Steeds meer zelfsta...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Personalia Culinair Michelin
Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (*) neemt de scepter in de keuken van hem over. Samen met ondernemer Frans den Boer wordt ...

Internationaal
Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Het woord ‘Under’ betekent zowel 'onder’ als ‘wonder’ in het Noors. Beide woorden komen tot zijn recht bij het eerste onderwaterrestaurant van Europa, dat op 20 maart 2019 haar deuren opende. Het 34 meter lange gebouw in de vorm van een monoliet is ontworpen door he...

Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

Culinair Michelin Wijn
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Na zijn inauguratie mag Edger als 35ste SVH Wijnmeester toetreden tot de SVH Meesterfamilie. Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje wordt daarmee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: