Beachclub Bries start strandseizoen met wervelend openingsfeest

27 maart 2017 | Thijs Jacobs

Gisteravond werd het Nederlandse strandseizoen ingeluid met een knalfeest aan de Noordwijkse kust. Beachclub Bries opende daar op spectaculaire wijze het strandseizoen van 2017. Het is voor het negende jaar op rij dat de broers Michiel en Martijn van den Berg uitpakken tijdens deze heugelijke happening, waar vrienden, collega-ondernemers, zakelijke relaties en eregasten ieder jaar weer op af komen. Dit jaar waren ook BN’ers Gerard Joling, Dirk Kuyt en Harry Mens van de partij.  Als klap op de vuurpijl nam Pim Kraan van Giro 555 een cheque t.w.v. €100.555,- aan, het bedrag kwam tot stand dankzij een anonieme Noordwijkse donateur. 

Entertainment tot aan het toilet

De gasten druppelden vanaf 18:00 uur binnen, waarna rond 20:00 uur het feest echt los kon barsten tijdens de spectaculaire opening. Er werd gedanst tot middernacht op de klanken van onder andere de bekende volkszanger Tino Martin. Aan vermaak geen gebrek, want zelfs tot aan het toiletbezoek werden de bezoekers geëntertaind. Mylene de la Haye en Manuela Kemp namen hier de rol van toiletjuffrouw op zich.

De ultieme loungespot in Noordwijk
Beachclub Bries is de ultieme plek om te loungen aan het strand, genietend van cocktails en culinaire vis- en vleesgerechten. Naast Beachclub Bries runnen de ondernemende broers Van Den Berg nog twee horeca-ondernemingen: restaurant Het Zuiderbad, waar het ooit begon, en het luxe design boutiquehotel Vesper dat sinds de zomer van 2014 gasten laat dineren en/of overnachten op deze sfeervolle plek aan de Noordwijkse boulevard. De drie vestigingen liggen in een driehoek bij elkaar aan de rustige zuidkant van het strand van Noordwijk.

V.l.n.r.op de foto: Samantha Steenwijk, Michiel van den Berg, Pim Kraan (Giro 555), Gerard Joling,  Martijn van den Berg

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: