Baker’s Dough Pastries verovert Nederland

9 juli 2018 | Thijs Jacobs

Vanaf nu kan heel Nederland van Cookie Dough genieten! Nadat vele aanvragen hen om de oren vlogen, hebben zij Baker´s Dough Pastries leven ingeblazen en is het lekkerste koekjesdeeg nu via de bekende horecagroothandels te verkrijgen!

Dé guilty pleasure voor horeca en ijssalons

Waar Baker’s Dough zich focust op de particuliere markt richt, richt Baker’s Dough Pastries zich juist op de zakelijke markt. Van ontbijt- en lunchzaken tot (oud-Hollandse) cafés. Van high tea en patisserie tot het hoge segment horeca, strandtenten én ijssalons. Voor elk horeca-segment biedt Baker’s Dough Pastries namelijk een unieke Cookie Dough oplossing aan, welke gewoon vertrouwd besteld kan worden via de bekende horeca groothandels.

Doughlicious edible Cookie Dough

Baker’s Dough Pastries is gestart met het op de markt brengen van Baker’s Original Dough en Baker’s Cakebeslag. Met deze twee soorten kunnen in een handomdraai de meest heerlijke gerechten op tafel worden gezet. Baker’s Dough Pastries zou Baker’s Dough Pastries niet zijn als er niet ook al een verwerkt patisserie gebakje bij zou zitten. Daarom zijn op korte termijn ook Cookie Dough Brownies, Appel Cookie Dough taarten én….. single cups 150 ml bakjes Cookie Dough te verkrijgen!  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: