Bagels & Beans opent zaak in Maastricht

6 maart 2017 | Thijs Jacobs

Medio april 2017 opent Bagels & Beans de deuren in Maastricht, aan de gezellige Wycker Brugstraat tussen het station en de Sint Servaasbrug.

‘We gaan in een prachtig monumentaal hoekpand zitten in het supergezellige en bruisende stadsdeel Wyck’, vertelt een enthousiaste Esther Huysdens, die de nieuwe Bagels & Beans zal runnen. ‘Wyck wordt geregeld “Petit Paris” genoemd. Het heeft een haast on-Nederlands joie de vivre. Er zitten heel veel leuke winkeltjes en gezellige eettentjes. Een perfecte plek dus, ook om even snel iets mee te nemen op weg naar het station.’ Met de nieuwe vestiging in Maastricht opent Esther haar tweede Bagels & Beans.

Ferdinand Bolstraat

Esthers wens om haar eigen Bagels & Beans te openen, stamt al uit 2001. Destijds werkte ze bij de allereerste Bagels & Beans aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp. Esther: ‘Ik voelde me er direct thuis. En omdat ik het zo leuk had, nam ik mezelf al snel voor dat ik ooit mijn eigen Bagels & Beans wilde hebben. En dan heel graag in Maastricht!’

Rode draad

Ze groeide intern door tot manager en ging vervolgens werken op het hoofdkantoor, waar ze franchisenemers begeleidde. In 2012 bood Ronald Bakker, oprichter van Bagels & Beans, haar de mogelijkheid om een vestiging te openen in Heerlen. Volgende maand volgt dan eindelijk de zo vurig verlangde vestiging in Maastricht. Derhalve: eindelijk koffie, bagels en geluk in Maastricht.

Esther: ‘Bagels & Beans is al zestien jaar de rode draad in mijn leven. Voor mij is Bagels & Beans thuis. Een hartelijke plek waar gezond, puur en vooral lekker eten en drinken op elk moment van de dag centraal staat.’

Bagels & Beans Wycker Brugstraat

Wycker Brugstraat 31

6221 EB Maastricht

Opening: medio april

Logo

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: