Bagels & Beans opent zaak in Maastricht

6 maart 2017 | Thijs Jacobs

Medio april 2017 opent Bagels & Beans de deuren in Maastricht, aan de gezellige Wycker Brugstraat tussen het station en de Sint Servaasbrug.

‘We gaan in een prachtig monumentaal hoekpand zitten in het supergezellige en bruisende stadsdeel Wyck’, vertelt een enthousiaste Esther Huysdens, die de nieuwe Bagels & Beans zal runnen. ‘Wyck wordt geregeld “Petit Paris” genoemd. Het heeft een haast on-Nederlands joie de vivre. Er zitten heel veel leuke winkeltjes en gezellige eettentjes. Een perfecte plek dus, ook om even snel iets mee te nemen op weg naar het station.’ Met de nieuwe vestiging in Maastricht opent Esther haar tweede Bagels & Beans.

Ferdinand Bolstraat

Esthers wens om haar eigen Bagels & Beans te openen, stamt al uit 2001. Destijds werkte ze bij de allereerste Bagels & Beans aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp. Esther: ‘Ik voelde me er direct thuis. En omdat ik het zo leuk had, nam ik mezelf al snel voor dat ik ooit mijn eigen Bagels & Beans wilde hebben. En dan heel graag in Maastricht!’

Rode draad

Ze groeide intern door tot manager en ging vervolgens werken op het hoofdkantoor, waar ze franchisenemers begeleidde. In 2012 bood Ronald Bakker, oprichter van Bagels & Beans, haar de mogelijkheid om een vestiging te openen in Heerlen. Volgende maand volgt dan eindelijk de zo vurig verlangde vestiging in Maastricht. Derhalve: eindelijk koffie, bagels en geluk in Maastricht.

Esther: ‘Bagels & Beans is al zestien jaar de rode draad in mijn leven. Voor mij is Bagels & Beans thuis. Een hartelijke plek waar gezond, puur en vooral lekker eten en drinken op elk moment van de dag centraal staat.’

Bagels & Beans Wycker Brugstraat

Wycker Brugstraat 31

6221 EB Maastricht

Opening: medio april

Logo

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: