Apprendo Horeca verovert de horecamarkt

Auteur: Redactie
Apprendo Horeca verovert de horecamarkt

Ken jij Apprendo ook al? Apprendo is dé alles-in-1 app voor horecaondernemers. De veelbelovende startup werd eind 2019 opgericht door horecaondernemer Marnix Grift en gaat – ondanks de crisis – als een speer.

Horecabooster

Grift: "Eigenlijk elk horecabedrijf waar we op gesprek komen, is enthousiast over het gemak en alle tools die ze met Apprendo in huis halen. Ondernemers zijn nu vooral op zoek naar kostenbesparingen, het aanbrengen van meer structuur in de organisatie en het voorbereiden op als ze straks weer open mogen. En daar kunnen we, met behulp van de Apprendo-app, horecaondernemers echt enorm mee helpen."

Apprendo Horeca

De app waarmee je direct tijd en geld bespaart
Meer grip, uniformiteit & gasttevredenheid
Minder kosten, meer omzet

 

Horecabooster

Klinkt mooi? Dat is het ook. Binnen 1 jaar tijd is Apprendo de rijzende ster in horecaland, en zijn al duizenden horecamedewerkers – bij verschillende bedrijven – aangesloten. En dat is niet voor niets. Grift: "De kort en krachtig opgezette trainingsvideo’s met bijbehorende kennisquizzen gaan erin als zoete koek, waardoor een medewerker op een leuke, laagdrempelige manier in no time over alle benodigde kennis beschikt. Om in jouw horecazaak aan de slag te gaan, of om allerhande horecagerelateerde kennis en vaardigheden aan te leren of bij te spijkeren. Echt supergaaf om te zien dat wat we bedacht hadden, in de praktijk ook zo mooi uitwerkt."

Kostenbesparing VAPIANO

Grift: "Je kunt - naast de basis- en expert horecatrainingen van Apprendo - als bedrijf ook je eigen videotutorials en -trainingen toevoegen. Denk aan een videoinstructie over hoe je de espressomachine schoonmaakt, hoe de perfecte tafel in jouw restaurant moet worden gedekt, hoe je fameuze streekgerecht moet worden bereid, geportioneerd en gepresenteerd… Noem maar op. Misschien is VAPIANO Nederland wel een mooi praktijkvoorbeeld. Daar moeten nieuwe pastakoks normaal gesproken een intensieve, kostbare 3-daagse training volgen, waarbij ze de nodige instructies en recepten eerder fysiek overhandigd kregen. Door Apprendo kunnen ze zich nu voorafgaand aan de training al inlezen, en kan VAPIANO de training op locatie veel efficiënter inzetten. Daardoor is al een van de drie dagen bespaard. Dat scheelt hen, als landelijk opererend bedrijf met zo’n 160 koks in dienst, zeeën van tijd. En geld."

Meer efficiency met minder middelen

Grift vervolgt: "En dan hebben we het nog niet eens gehad over de efficiencyslag die je kunt maken met de bij Apprendo inbegrepen digitale HACCP-lijsten en horecachecklists, waarmee je personeel precies weet wie wat moet doen en wanneer. Weten ze niet (meer) precies hoe iets werkt of hoe het gedaan moet worden? Dan kijken ze de aan die taak gekoppelde videotutorial en ze kunnen meteen weer door. Je personeel is al zo goed als ingewerkt voordat ze überhaupt begonnen zijn, en je seniormedewerkers hoeven niet steeds hetzelfde uit te leggen. Dat scheelt niet alleen tijd, maar vooral ook veel onnodige ruis en stress. Met Apprendo wordt je werk als horecaondernemer gewoonweg een stuk makkelijker en leuker. En ondertussen realiseer je eenvoudig een hoger rendement door de enorme efficiencyslag en kostenbesparing. Je begrijpt wellicht waarom elke horecaondernemer enthousiast wordt, als we onze alles-in-een oplossing presenteren. Het product verkoopt zichzelf bijna."

Focus op rendement

"Sterker nog, het is sinds de recente horeca-lockdown nog nooit zo druk geweest. Waar de eerste lockdown veel benut werd om de zaak op te knappen of om nieuwe gerechten of diensten aan te bieden, zie je nu dat de focus vooral ligt op rendement. Hoe kun je, straks als je weer open mag, het maximale uit je horecazaak halen om de gederfde inkomsten te compenseren en je winst zo snel mogelijk op te krikken? Met minimale middelen je rendement verhogen? Apprendo is daarvoor echt een uitkomst."

Implementeer Apprendo. Juíst nu.

"Met onze tijdelijke actie komen we horecaondernemers tegemoet, want niemand wil nu onnodig kosten maken. Maar kies je juist nu voor implementatie, dan gebruik je Apprendo tijdelijk gratis. Geniet je meteen van alle financiële, kwaliteits- en efficiencyvoordelen als je straks weer gasten mag ontvangen. En maak je een vliegende start."

Gratis tijdens lockdown

"Je betaalt pas als je weer gasten mag ontvangen. Afhankelijk van het aantal medewerkers dat je aansluit, is Apprendo er daarna al vanaf 3 euro per medewerker per maand. Een kleine investering, voor maximaal rendement. En Apprendo is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Wel zo handig in deze onzekere tijden."

Next level horeca-ondernemen

Naast het reguliere abonnement werkt Apprendo ook met seizoensabonnementen, speciaal voor seizoensgebonden bedrijven. Weten hoeveel jij kunt besparen met deze nieuwe manier van horecaondernemen? Check de tijdelijke actie via onderstaande button of kijk op www.apprendo.nl.

Bekijk de tijdelijke actie via deze link

Overig nieuws