ANWB start eigen restaurantactie

12 maart 2019 | Yonne van Geene

De ANWB start een eigen restaurantactie van 10 maart t/m 1 juli 2019. Het principe is eenvoudig. Korting tot 50 procent bij 500 restaurants in heel Nederland. De actie wordt opgezet in samenwerking met Diningcity. De ANWB verwacht ongeveer 100.000 reserveringen voor de restaurantactie.

De leden van de ANWB zijn graag geziene gasten in restaurants. De doelgroep van de ANWB is over het algemeen wat ouder (40+), gaat veel uit eten en besteedt ook meer dan gemiddeld aan restaurants. Alle leden hebben bovendien een auto en gebruiken deze voor een dagje uit, of restaurantbezoek zo blijkt uit onderzoek.

Korting 

ANWB leden zijn vaak opzoek naar een goede deal. Dat sluit perfect aan bij het actiemechanisme van de ANWB dineractie. Op de website staan de deelnemende restaurants die een menu aanbieden met korting tot 50 procent. Restaurants die een lager kortingspercentage aanbieden dan 50 procent, zoals bijvoorbeeld restaurant Ace in Amsterdam met een korting van 37 procent, doen ook mee.

Samenwerking met Diningcity

Voor de ANWB is het de eerste keer dat het bedrijf een landelijke restaurantactie opzet. De ANWB heeft Diningcity als boekingspartner gekozen. “Wij zijn erg trots dat wij de komende jaren met ANWB deze actie mogen opzetten. ANWB is een instituut in Nederland en wij zijn erg blij om met hen als partner te kunnen samenwerken”, aldus Jeroen van den Brink, CEO van Diningcity.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: