ANWB start eigen restaurantactie

12 maart 2019 | Yonne van Geene

De ANWB start een eigen restaurantactie van 10 maart t/m 1 juli 2019. Het principe is eenvoudig. Korting tot 50 procent bij 500 restaurants in heel Nederland. De actie wordt opgezet in samenwerking met Diningcity. De ANWB verwacht ongeveer 100.000 reserveringen voor de restaurantactie.

De leden van de ANWB zijn graag geziene gasten in restaurants. De doelgroep van de ANWB is over het algemeen wat ouder (40+), gaat veel uit eten en besteedt ook meer dan gemiddeld aan restaurants. Alle leden hebben bovendien een auto en gebruiken deze voor een dagje uit, of restaurantbezoek zo blijkt uit onderzoek.

Korting 

ANWB leden zijn vaak opzoek naar een goede deal. Dat sluit perfect aan bij het actiemechanisme van de ANWB dineractie. Op de website staan de deelnemende restaurants die een menu aanbieden met korting tot 50 procent. Restaurants die een lager kortingspercentage aanbieden dan 50 procent, zoals bijvoorbeeld restaurant Ace in Amsterdam met een korting van 37 procent, doen ook mee.

Samenwerking met Diningcity

Voor de ANWB is het de eerste keer dat het bedrijf een landelijke restaurantactie opzet. De ANWB heeft Diningcity als boekingspartner gekozen. “Wij zijn erg trots dat wij de komende jaren met ANWB deze actie mogen opzetten. ANWB is een instituut in Nederland en wij zijn erg blij om met hen als partner te kunnen samenwerken”, aldus Jeroen van den Brink, CEO van Diningcity.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: