Angélique Schmeinck presenteert Bocuse d'Or

24 augustus 2015
Angélique Schmeinck presenteert Bocuse d'Or

SVH Meesterkok "Angélique Schmeinck":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=angelique+schmeinck&x=zoeken zal op 21 september 2015 de Nederlandse finale van de kookwedstrijd Bocuse d’Or presenteren. Dit
meldt de "website":http://bocusedornederland.nl/angelique-schmeinck-presenteert-nederlandse-finale-bocuse-dor/ van de kookwedstrijd.

*Angélique Schmeinck*
Angélique Schmeinck is een van de twee vrouwelijke Nederlandse SVH Meesterkoks in Nederland. Ze is eigenaar van Taste to taste en is momenteel met haar programma Hollandse Keukenmeesters te zien bij de zender 24Kitchen.

*Vijf deelnemers*
Tijdens de finale van Bocuse d'Or strijden vijf talentvolle koks om een ticket naar de Europese finale in Boedapest. Deze koks zijn: Gert van der Heijden van Het Roode Koper in Ermelo, Emiel Kwekkeboom van La Rive (Amstel Hotel) in Amsterdam, Stephan Nijst van De Eetclub in Scheveningen, Jan Smink van De Librije in Zwolle en Kees Visser van Bij Kees uit Zierikzee.

*Meesterkoks in jury*
Een jury zal de gerechten beoordelen op smaak, technieken en presentatie. Deze bestaat uit vijf SVH Meesterkoks: Jonnie Boer (De Librije, Zwolle), André van Doorn (Kasteel Heemstede, Houten) Marc van Gulick (Bilderberg Landgoed Lauswolt), Onno Kokmeijer (Ciel Bleu, Amsterdam) en Dick Middelweerd (Treeswijkhoeve, Waalre).

Overig nieuws