Amerikaanse invloed in Noordwijkerhout

26 februari 2014 |
Amerikaanse invloed in Noordwijkerhout<

Noordwijkerhout maakt kennis met de Amerikaanse keuken, de nieuwste aanwinst van Hudson Bar & Kitchen is daar sinds kort te vinden. Het restaurant ligt centraal gelegen aan de Dorpsringweg
en serveert 'American dishes' als ribs, steaks, chili en de beste burgers. Hudson voert je mee op een culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten. Op dinsdag 18 maart is de officiële opening van Hudson Bar & Kitchen Noordwijkerhout door wethouder Knapp en presentatrice Jessica Mendels.

Easy going
Het interieur is easy going en écht Amerikaans, de grote bar die midden in de zaak staat, valt direct op en nodigt uit voor een borrel met goede 'bar bites' of Hudson Classic. Dineren met een beroemdheid kan ook, Hudson heeft vier nisjes geschikt voor klein gezelschap of intiem diner. Ieder nisje is vernoemd naar een Hudson beroemdheid als Henry Hudson, Kate Hudson, Rock Hudson of Hudson Hawk en door kunstenaar Tinus Teder verbeeld tot muurdecoratie. Hudson beschikt ook over een riant terras waar gasten straks van de eerste zonnestralen kunnen genieten met een kopje koffie en homemade cheesecake.

All American dishes
Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. Op de kaart staan Hudson’s Classics zoals de Chef’s Classic Chili Con Carne, Smashing Salmon en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. De sappige hamburgers zijn in andere streken al befaamd. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch rundvlees dat afkomstig is van diervriendelijke boerderijen en worden geserveerd met een waanzinnig lekkere saus. En wat te denken van een Oreo Chocolate Supreme Milkshake of verse smoothies? Aan de bar van Hudson is het prima vertoeven met cocktails als de Hudson Sinas Split, de Royal Mojito en de Long Island Ice Tea. Natuurlijk horen daar barbites bij om samen met vrienden te delen: Lazy Sunday Nacho’s, Spicy Chicken Wings of de Sliced Burger.

Carnaval in Amerikaanse stijl
In New Orleans wordt uitbundig carnaval, Mardi Gras, gevierd dat gepaard gaat met parades en mensen die zich verkleden in de kleuren goud, groen en paars. Tijdens Mardi Gras wordt er veel gedronken, gegeten en feest gevierd. Speciaal tijdens carnaval wordt Hudson Noordwijkerhout omgedoopt tot een waar carnavalsparadijs en zijn er gedurende carnaval dagelijks extra activiteiten, speciale aanbiedingen en entertainment.

Thijs Jacobs





Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: