Ambitieuze franchisenemers openen hun tweede De Beren restaurant in Den Bosch

9 april 2019 | Thijs Jacobs

Vanaf woensdag 10 april zijn de fijnproevers uit de Brabantse plaats en de wijde omgeving iedere dag vanaf 11.00 uur welkom om te genieten van een uitgebreide lunch, gezellige borrel of de beroemde grillspecialiteiten, zoals de streetfood saté, perfect gegaarde entrecote en verse zeebaars & gamba’s van de houtskoolgrill.

Op dinsdag 9 april zal rond 19.00 uur wethouder Jan Hoskam het traditionele lint doorknippen tijdens de besloten opening. De 38e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden middenin het culinaire hart van het Paleiskwartier waar je op warmere dagen ook plaats kunt nemen op het zonnige terras.

Franchisenemers Kim Bazelmans en Rafael van der Linden – die sinds 2017 ook een De Beren restaurant runnen in Arnhem – zijn ontzettend blij dat ze het restaurant mogen gaan exploiteren: ”We hebben er ontzettend veel zin in, om ook dit restaurant tot een groot succes te maken”. Om de opening te vieren is april uitgeroepen tot ‘sharing dinner maand’, waarbij de vierde persoon deze gehele maand gratis is. Dit arrangement is een samenstelling van de menukaart om te delen verdeeld over vier rondes voor maar 28 euro persoon.

Bekend terrein

Vooral voor onderneemster Kim Bazelmans is Den Bosch bekend terrein: “Ik kom uit Den Bosch en heb er jarenlang in de horeca gewerkt. Voor mij is dit letterlijk een droom die uitkomt, om in deze fantastische stad een eigen restaurant te mogen runnen. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om onze gasten te verwelkomen!”

Goedgevulde kaart

Een gevarieerde menukaart kan in dit De Beren restaurant natuurlijk niet ontbreken. Zo staat de lunchkaart vol rijkelijk belegde broodjes, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. Ook een high tea behoort tot de mogelijkheden, welke gereserveerd kan worden vanaf twee personen. Gasten kunnen ervoor kiezen om buiten in het zonnetje te lunchen of binnen plaats te nemen. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een gezellige plek om met vrienden, familie of collega’s te borrelen. Zo heb je keuze uit verschillende borrelplanken en wordt het sharing dinner arrangement aangeboden. Ook zijn er verschillende cocktails en mocktails te verkrijgen.

Beren ‘Speciality’ van de houtskoolgrill

’s Avonds kunnen de gasten zich te goed doen aan de Beren ‘Speciality’: specialiteiten van de houtskoolgrill zoals de befaamde saté en spareribs. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen of voor de wisselende seizoens-specialiteit, wat dit seizoen een ware Tomahawk steak is van maar liefst 1100 gram. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Daarnaast zijn er ieder seizoen wisselende gerechten in het driegangenkeuzemenu, welke ook los te verkrijgen zijn. Aan de kids is ook gedacht! Zij hebben keus uit zes kindermenu’s met vrolijke Beren-ijsbeker. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek aan Kinepolis. Dit Diner & Film arrangement kost 31 euro per persoon en bevat het driegangenkeuzemenu en een filmkaartje. Op vrijdag- en zaterdagavond is De Beren tot wel 01:00 uur geopend om na een bioscoopbezoek te genieten van een heerlijke cocktail.

Een horecamerk met een sterke persoonlijkheid

De typisch Rotterdamse horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Het team van De Beren Den Bosch is nog op zoek naar versterking in de bediening en de keuken. Belangstellenden kunnen via de website een sollicitatie indienen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Achtergronden
Juni-editie: Basiliek*, Alcoholwet, Peter Klosse en veel meer

In de laatste editie van De RestaurantKrant mochten we op audiëntie bij smaakprofessor Peter Klosse, hij maakt zich zorgen over de manier waarop we met ons voedsel omgaan. Rik Jansma, eigenaar en chef cuisinier van Restaurant Basiliek*, vertelt in een uitgebreid interview zijn geheimen over suc...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: