Amarone heeft nieuwe maître sommelier

8 september 2015
Amarone heeft nieuwe maître sommelier

Het interieur van Amarone kreeg dit jaar al een flinke make-over, maar wederom waait een frisse wind door het Rotterdamse sterrenrestaurant.
Met de komst van maître sommelier Maikel Ginsheumer zal ook de sfeer waarin het restaurant zijn gasten ontvangt een verandering ondergaan. Daarnaast zal uiteraard een nieuw wijnassortiment op de kaart verschijnen.

*Maikel Ginsheumer*
Maikel Ginsheumer is nog niet lang aan de slag bij Amarone, maar voelt zich in het bedrijf nu al als een vis in het water. Of liever in de wijn, want de maître sommelier is uiteraard de nieuwe verantwoordelijke voor het wijnassortiment van Amarone. Eerder werkte hij bij de Swaen in Oisterwijk, La Rive in Amsterdam, Le Cirque in Scheveningen en de Karpendonkse Hoeve in Eindhoven.

*Wijnkaart*
Chef-kok en eigenaar Gert Blom: "Uiteraard gaan we werken aan een nieuwe wijnkaart. Maikel heeft een lange ervaring als sommelier en heeft bovendien een uitstapje naar de wijnbranche gemaakt. Naast zijn invloed op de wijnkaart zal hij als ervaren gastheer ook zijn eigen stempel drukken op de sfeer in het restaurant. De combinatie van zijn vakkennis en zijn Brabantse charme zal zeker bijdragen aan een bruisende ambiance." Maikel Ginsheumer wordt in het restaurant ondersteund door gastvrouw Sally van der Steen, inmiddels zeven jaar werkzaam bij Amarone en volgens Blom ‘een rots in de branding’. Maikel volgt maître sommelier Harrie Baas op.

Overig nieuws