All-In Dining formule deze maand open

3 mei 2010 |
All-In Dining formule deze maand open<

Restaurant Vandaag opent op zaterdag 12 juni officieel haar deuren van de grootste All-In Dining formule van Nederland. Vanaf half mei draait het restaurant al op volle toeren en kunnen gasten met korting genieten van de Proeftijd. Het 1.500 vierkante meter grote restaurant is gevestigd in The Food Spot te Utrecht aan de A2, afslag 6.

Genieten van het buffet
Het ongekend grote restaurant biedt ruimte aan maar liefst 650 gasten die elke avond kunnen genieten van live-cooking entertainment met uitstekende internationaal georiënteerde buffetkeukens. Eten en drinken zoveel je wilt, voor een vaste lage prijs. Van oesters en gamba’s tot malse biefstukken en grandioze dessertbuffetten, inclusief chocoladefonteinen. Onbeperkt, inclusief alle non-alcoholische dranken.

Kookeilanden
Executive chef Paul Verheul, hiervoor chef-kok van het Scheveningse Kurhaus Hotel, staat aan het roer. Op maar liefst zeven kookeilanden worden in het restaurant zelf, met verse ingrediënten, gerechten uit de hele wereld bereid. Een waar culinair kooktheater dat volgens de organisatie uniek is in Nederland.

Patisserie van het huis
Snelwegpassanten kunnen ook genieten van ontbijt, lunch of kopje koffie met luxe patisserie van het huis in de espresso-lounge.
Restaurant Vandaag vormt het culinaire deel op de eerste etage van The Food Spot in Utrecht aan de A2. Op de begane grond van The Food Spot zitten onder meer het BBQ restaurant Steakz, New York Pizza, Subway en Wok to Go. Op de bovenste etage is onder meer Suit Supply en een sushi-restaurant gevestigd.

Nienke Duimelaar

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Interieur
The Streetfood Club in Utrecht is meer dan magie

Een complete ondernemer beheerst alle facetten van z’n zaak. Het is de filosofie van Wes Schreutlekamp (rechts op de foto) en Joost Bergsteijn. Van pannenkoekenbakker en cocktailshaker tot sommelier in de topgastronomie. Alle facetten werden ‘uitgespeeld’ en smelten samen in The St...

Awards Wijn
Beste prestatie Nederlandse kampioenen blindproeven op WK

Tijdens het Wereldkampioenschap blindproeven op 12 oktober 2019 in Château de Chambord te Frankrijk zijn de Nederlandse kampioenen op een eervolle 9e plaats geëindigd, hoger dan ooit tevoren. Wereldkampioen werd Frankrijk, gevolgd door China en Taiwan. Nederlandse kampioenen Eind me...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: