All-In Dining formule deze maand open

3 mei 2010 |
All-In Dining formule deze maand open<

Restaurant Vandaag opent op zaterdag 12 juni officieel haar deuren van de grootste All-In Dining formule van Nederland. Vanaf half mei draait het restaurant al op volle toeren en kunnen gasten met korting genieten van de Proeftijd. Het 1.500 vierkante meter grote restaurant is gevestigd in The Food Spot te Utrecht aan de A2, afslag 6.

Genieten van het buffet
Het ongekend grote restaurant biedt ruimte aan maar liefst 650 gasten die elke avond kunnen genieten van live-cooking entertainment met uitstekende internationaal georiënteerde buffetkeukens. Eten en drinken zoveel je wilt, voor een vaste lage prijs. Van oesters en gamba’s tot malse biefstukken en grandioze dessertbuffetten, inclusief chocoladefonteinen. Onbeperkt, inclusief alle non-alcoholische dranken.

Kookeilanden
Executive chef Paul Verheul, hiervoor chef-kok van het Scheveningse Kurhaus Hotel, staat aan het roer. Op maar liefst zeven kookeilanden worden in het restaurant zelf, met verse ingrediënten, gerechten uit de hele wereld bereid. Een waar culinair kooktheater dat volgens de organisatie uniek is in Nederland.

Patisserie van het huis
Snelwegpassanten kunnen ook genieten van ontbijt, lunch of kopje koffie met luxe patisserie van het huis in de espresso-lounge.
Restaurant Vandaag vormt het culinaire deel op de eerste etage van The Food Spot in Utrecht aan de A2. Op de begane grond van The Food Spot zitten onder meer het BBQ restaurant Steakz, New York Pizza, Subway en Wok to Go. Op de bovenste etage is onder meer Suit Supply en een sushi-restaurant gevestigd.

Nienke Duimelaar

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

KHN Coronacrisis
KHN: Horeca mag voorzichtig open, steunpakket blijft noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is blij dat de eerste stap richting de heropening van de horeca is gezet. De gisteren aangekondigde verlichting van de coronamaatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet bieden een bescheiden perspectief voor de horeca. De gevolgen van de intelligente loc...

Coronacrisis
Horeca per 1 juni open: dertig mensen exclusief personeel weer welkom

De horeca in Nederland mag op 1 juni vanaf 12.00 uur weer open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. In tegenstelling tot de eerder afgekondigde versoepelingen van de maatregelen, worden personeelsleden niet meegetelt in de '30-mensenregel'. Dat betekent dat er...

Economie Coronacrisis
Horecaondernemers verliezen 39% van de inkomsten tijdens lockdown

Kleine ondernemers in de horeca zagen hun inkomsten flink teruglopen sinds de eerste coronamaatregelen. Horecaondernemers moesten genoegen nemen met 39% minder inkomsten. Dit en meer blijkt uit een onderzoek door Knab, op basis van geanonimiseerde transactiedata van ruim 150.000 eenmanszaken en bv&r...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: