All-In Dining formule deze maand open

3 mei 2010 |
All-In Dining formule deze maand open<

Restaurant Vandaag opent op zaterdag 12 juni officieel haar deuren van de grootste All-In Dining formule van Nederland. Vanaf half mei draait het restaurant al op volle toeren en kunnen gasten met korting genieten van de Proeftijd. Het 1.500 vierkante meter grote restaurant is gevestigd in The Food Spot te Utrecht aan de A2, afslag 6.

Genieten van het buffet
Het ongekend grote restaurant biedt ruimte aan maar liefst 650 gasten die elke avond kunnen genieten van live-cooking entertainment met uitstekende internationaal georiënteerde buffetkeukens. Eten en drinken zoveel je wilt, voor een vaste lage prijs. Van oesters en gamba’s tot malse biefstukken en grandioze dessertbuffetten, inclusief chocoladefonteinen. Onbeperkt, inclusief alle non-alcoholische dranken.

Kookeilanden
Executive chef Paul Verheul, hiervoor chef-kok van het Scheveningse Kurhaus Hotel, staat aan het roer. Op maar liefst zeven kookeilanden worden in het restaurant zelf, met verse ingrediënten, gerechten uit de hele wereld bereid. Een waar culinair kooktheater dat volgens de organisatie uniek is in Nederland.

Patisserie van het huis
Snelwegpassanten kunnen ook genieten van ontbijt, lunch of kopje koffie met luxe patisserie van het huis in de espresso-lounge.
Restaurant Vandaag vormt het culinaire deel op de eerste etage van The Food Spot in Utrecht aan de A2. Op de begane grond van The Food Spot zitten onder meer het BBQ restaurant Steakz, New York Pizza, Subway en Wok to Go. Op de bovenste etage is onder meer Suit Supply en een sushi-restaurant gevestigd.

Nienke Duimelaar

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: