All-In Dining formule deze maand open

3 mei 2010 |
All-In Dining formule deze maand open<

Restaurant Vandaag opent op zaterdag 12 juni officieel haar deuren van de grootste All-In Dining formule van Nederland. Vanaf half mei draait het restaurant al op volle toeren en kunnen gasten met korting genieten van de Proeftijd. Het 1.500 vierkante meter grote restaurant is gevestigd in The Food Spot te Utrecht aan de A2, afslag 6.

Genieten van het buffet
Het ongekend grote restaurant biedt ruimte aan maar liefst 650 gasten die elke avond kunnen genieten van live-cooking entertainment met uitstekende internationaal georiënteerde buffetkeukens. Eten en drinken zoveel je wilt, voor een vaste lage prijs. Van oesters en gamba’s tot malse biefstukken en grandioze dessertbuffetten, inclusief chocoladefonteinen. Onbeperkt, inclusief alle non-alcoholische dranken.

Kookeilanden
Executive chef Paul Verheul, hiervoor chef-kok van het Scheveningse Kurhaus Hotel, staat aan het roer. Op maar liefst zeven kookeilanden worden in het restaurant zelf, met verse ingrediënten, gerechten uit de hele wereld bereid. Een waar culinair kooktheater dat volgens de organisatie uniek is in Nederland.

Patisserie van het huis
Snelwegpassanten kunnen ook genieten van ontbijt, lunch of kopje koffie met luxe patisserie van het huis in de espresso-lounge.
Restaurant Vandaag vormt het culinaire deel op de eerste etage van The Food Spot in Utrecht aan de A2. Op de begane grond van The Food Spot zitten onder meer het BBQ restaurant Steakz, New York Pizza, Subway en Wok to Go. Op de bovenste etage is onder meer Suit Supply en een sushi-restaurant gevestigd.

Nienke Duimelaar

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Culinair Nice 'n Easy
''Natuurlijk kopen we weleens voorgesneden uitjes in''

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Awards Vega
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger...

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: