Alfons Graumans SVH Meesterijsbereider

18 september 2012
Alfons Graumans SVH Meesterijsbereider

Alfons Graumans (33) van Alfons IJscreaties in Rijsbergen is geïnaugureerd als SVH Meesterijsbereider. Graumans legde dit jaar met goed resultaat de meesterproef af.

*Passie en vakmanschap*
Graumans, van oorsprong banketbakker, kwam in aanraking met het ijsvak tijdens zijn werk bij Huize van Wely in Noordwijk. Graumans werd officieel geïnaugureerd door Marjon de Hoon-Veelenturf, wethouder Maatschappij en Dienstverlening van de Gemeente Zundert. "Succesvol ondernemen is niet alleen afhankelijk van een kansrijk initiatief en een goed bedrijfsplan, maar zeker ook van passie en vakmanschap. Het vakmanschap wordt hier meer dan onderstreept en het behalen van deze titel dwingt des te meer respect af en is maar voor weinigen weggelegd", aldus de wethouder.

*SVH*
SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) staat voor het bevorderen van de professionaliteit in de horeca. De organisatie ziet vakbekwaamheid als onlosmakelijk onderdeel van een professionele sector. Daartoe biedt SVH ondernemers en werknemers producten en diensten op het gebied van werken en leren in de horeca.

*Op de foto*: V.l.n.r.: Alfons Graumans (SVH Meesterijsbereider), Marjon de Hoon-Veelenturf (wethouder Maatschappij en Dienstverlening van de Gemeente Zundert).

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws