AirDnD benoemt nieuwe CEO en wil verder doorgroeien

10 augustus 2016 | Thijs Jacobs
AirDnD benoemt nieuwe CEO en wil verder doorgroeien<

Maureen Mijinke (34) is per 1 augustus aangesteld als CEO van AirDnD.nl  (Air Drink ’n Dine), de website waarmee iedereen een huiskamerrestaurant kan zoeken, boeken, betalen en beoordelen. De afgelopen jaren heeft Maureen verschillende marketing en sales functies vervuld bij o.a. L’Oréal en Bonne Maman. Haar ervaring zal helpen om het platform nog verder te laten groeien. Maureen volgt Rob Lagendijk op, die als co-founder en aandeelhouder betrokken blijft bij het platform.


Aantal huiskamerrestaurants is verviervoudigd afgelopen jaar


Sinds de lancering eind oktober 2015 hebben zich meer dan 2.000 hobbychefs aangemeld op www.AirDnD.nl.  Afgelopen maand is een record aantal boekingen bereikt, waarschijnlijk door mensen die op vakantie zijn in eigen land. Momenteel zijn het voornamelijk groepen vrienden, families en collega’s die een huiskamerrestaurant boeken. Maureen Mijnke: “met name in Amsterdam en Rotterdam, waar het meeste aanbod is, weten gasten en hobbychefs elkaar te vinden. Ik merk echter dat huiskamerrestaurants nog steeds erg onbekend zijn bij het grote publiek en ik wil daar verandering in brengen.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Achtergronden Vega
Eet Geen Dierendag: hoe vier jij het?

Elk jaar op 4 oktober vertroetelen we onze trouwe viervoeters. Het kan niet op: van extra lange wandelingen tot enorme botten, cadeautjes en zelfs hele taarten. Dit jaar viert Wakker Dier alweer voor de 10e keer Eet Geen Dierendag en maken we er ook voor onszelf een feestje van. We vieren deze bijzo...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Achtergronden Tech
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen

Circa 8 procent van de Nederlandse bedrijven met twee of meer werkzame personen gaf aan in 2018 online platformen te hebben gebruikt om hun goederen en diensten af te zetten. De belangrijkste redenen waren de toegang tot een grotere afzetmarkt (83 procent) en gemak (75 procent). Dit blijkt uit het o...

Tech Nice 'n Easy
Hoe kun je controle over F&B bewaren bij meerdere vestigingen?

Een goed draaiend restaurant is geen garantie op succes bij meerdere vestigingen. De reden is simpel: een topmanager kan niet overal tegelijk zijn. Om de controle te behouden over vitale processen als inkoop, voorraad, productie en foodcost maken multi-unit ondernemingen steeds vaker gebruik van een...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: