Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

24 september 2013 |
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam<

De officiële opening van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam werd op maandag 23 september verricht door de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus. Het was de eerste editie van de
horecabeurs in Rotterdam waar horecavakmensen zich volop lieten inspireren. De beurs biedt een innovatief en ondernemend programma waar de horecaondernemer centraal stond.

Gratis entree
Topkoks aan het werk, tips & tricks voor bedrijfsvoering, de nieuwste producten, de laatste trends en spraakmakende presentaties. Op de hele beursvloer was er continue van alles te beleven. Zo gaf onder andere sterrenchef Eric van Loo een kookdemonstratie die zeer enthousiast werd ontvangen door bezoekers. De beurs is woensdag 25 september afgelopen. Entree is gratis, na registratie. Meer informatie over de beurs en registreren, vindt u hier.


Joop Braakhekke en de finalisten van de Bocuse d'Or


Beursmanager Robert Mellaart


Joop Braakhekke, Hamit Karakus, Lodewijk Van der Grinten en beursmanager Robert Mellaart


Koks van Unilever: Pascal van Loon en Rob van de Broek


Enthousiaste standhouders


Bresc presenteerde ook haar producten op de beurs


Lebo Kaas was aanwezig op de beurs


Het was volop proeven en proberen op de beurs



Ook een wijncursus behoorde tot het programma


Ook Ecotap was aanwezig op de beurs Gastvrij Rotterdam


Eric van Loo gaf een kookdemonstratie


Cappuccino's werden vers bereid door de barista van Douwe Egberts


Edwin Tunnissen en Shima Zeroual van Makro Nederland samen met Jean Marie Pfaff.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: