Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

24 september 2013 |
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam<

De officiële opening van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam werd op maandag 23 september verricht door de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus. Het was de eerste editie van de
horecabeurs in Rotterdam waar horecavakmensen zich volop lieten inspireren. De beurs biedt een innovatief en ondernemend programma waar de horecaondernemer centraal stond.

Gratis entree
Topkoks aan het werk, tips & tricks voor bedrijfsvoering, de nieuwste producten, de laatste trends en spraakmakende presentaties. Op de hele beursvloer was er continue van alles te beleven. Zo gaf onder andere sterrenchef Eric van Loo een kookdemonstratie die zeer enthousiast werd ontvangen door bezoekers. De beurs is woensdag 25 september afgelopen. Entree is gratis, na registratie. Meer informatie over de beurs en registreren, vindt u hier.


Joop Braakhekke en de finalisten van de Bocuse d'Or


Beursmanager Robert Mellaart


Joop Braakhekke, Hamit Karakus, Lodewijk Van der Grinten en beursmanager Robert Mellaart


Koks van Unilever: Pascal van Loon en Rob van de Broek


Enthousiaste standhouders


Bresc presenteerde ook haar producten op de beurs


Lebo Kaas was aanwezig op de beurs


Het was volop proeven en proberen op de beurs



Ook een wijncursus behoorde tot het programma


Ook Ecotap was aanwezig op de beurs Gastvrij Rotterdam


Eric van Loo gaf een kookdemonstratie


Cappuccino's werden vers bereid door de barista van Douwe Egberts


Edwin Tunnissen en Shima Zeroual van Makro Nederland samen met Jean Marie Pfaff.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Interieur
The Streetfood Club in Utrecht is meer dan magie

Een complete ondernemer beheerst alle facetten van z’n zaak. Het is de filosofie van Wes Schreutlekamp (rechts op de foto) en Joost Bergsteijn. Van pannenkoekenbakker en cocktailshaker tot sommelier in de topgastronomie. Alle facetten werden ‘uitgespeeld’ en smelten samen in The St...

Awards Wijn
Beste prestatie Nederlandse kampioenen blindproeven op WK

Tijdens het Wereldkampioenschap blindproeven op 12 oktober 2019 in Château de Chambord te Frankrijk zijn de Nederlandse kampioenen op een eervolle 9e plaats geëindigd, hoger dan ooit tevoren. Wereldkampioen werd Frankrijk, gevolgd door China en Taiwan. Nederlandse kampioenen Eind me...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: