Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

24 september 2013 |
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam<

De officiële opening van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam werd op maandag 23 september verricht door de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus. Het was de eerste editie van de
horecabeurs in Rotterdam waar horecavakmensen zich volop lieten inspireren. De beurs biedt een innovatief en ondernemend programma waar de horecaondernemer centraal stond.

Gratis entree
Topkoks aan het werk, tips & tricks voor bedrijfsvoering, de nieuwste producten, de laatste trends en spraakmakende presentaties. Op de hele beursvloer was er continue van alles te beleven. Zo gaf onder andere sterrenchef Eric van Loo een kookdemonstratie die zeer enthousiast werd ontvangen door bezoekers. De beurs is woensdag 25 september afgelopen. Entree is gratis, na registratie. Meer informatie over de beurs en registreren, vindt u hier.


Joop Braakhekke en de finalisten van de Bocuse d'Or


Beursmanager Robert Mellaart


Joop Braakhekke, Hamit Karakus, Lodewijk Van der Grinten en beursmanager Robert Mellaart


Koks van Unilever: Pascal van Loon en Rob van de Broek


Enthousiaste standhouders


Bresc presenteerde ook haar producten op de beurs


Lebo Kaas was aanwezig op de beurs


Het was volop proeven en proberen op de beurs



Ook een wijncursus behoorde tot het programma


Ook Ecotap was aanwezig op de beurs Gastvrij Rotterdam


Eric van Loo gaf een kookdemonstratie


Cappuccino's werden vers bereid door de barista van Douwe Egberts


Edwin Tunnissen en Shima Zeroual van Makro Nederland samen met Jean Marie Pfaff.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Amsterdam Opening
Joris Bijdendijk en Renaissance Koepelkerk openen tijdelijk restaurant

De Amsterdamse chef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van RIJKS® en serveert een 5-gangen menu in de historische kerk. Tijdens de eerste editie van Koepelkerk X RIJKS®, op 15 augustus, wordt de kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel getransformeerd tot restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: