Aanmelding 'Lekkerste Wedstrijden' Horecava geopend

13 oktober 2017 | Thijs Jacobs
Aanmelding 'Lekkerste Wedstrijden' Horecava geopend<

De inschrijving voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is geopend. Inschrijven kan via de compleet vernieuwde website www.wedstrijden.nl. Tijdens de Horecava 2018 (maandag 8 t/m donderdag 11 januari) vinden deze Lekkerste Wedstrijden voor de 33e keer plaats. De wedstrijden om 'het Lekkerste Broodje' (en meer) hebben zich sinds 1984 een vaste plek verworven in de lange, mooie reeks horeca- vakwedstrijden die ons land rijk is.

Broodje Hotdog toegevoegd

Deelnemers aan de Lekkerste Wedstrijden weten zich jaarlijks verzekerd van positieve publiciteit, en een belangrijke omzetboost. De wedstrijden vinden dit jaar plaats in negen verschillende categoriee?n. Nieuw is de categorie Lekkerste Broodje Hotdog.
Inschrijven kost €50 per persoon, per categorie. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangbewijzen voor de wedstrijddag, een dag-parkeerkaart voor de RAI, een deelname-certificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf.

Met deelname aan de Lekkerste Wedstrijden zetten ondernemers hun bedrijf positief neer, waarbij creativiteit bij het maken van bijzondere producten centraal staat.
Het complete wedstrijdprogramma vindt u op de site.

Op de foto:
De winnaar van het Lekkerste Broodje Horeca 2017, Jean Pierre Karssen van Med Trattoria in Medemblik, met juryleden Garry de Boer (links) en Johan van der Weerd.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Amsterdam de duurste, Zwolle het goedkoopst

Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, dit is 3,5% hoger dan vorig jaar. Landelijk steeg de terrasprijs gemiddeld met 2,5% dit jaar naar € 22,64. Zwolle is, net als vorig jaar, de goedk...

Achtergronden Culinair
Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu, ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin. Jamie Oliver vindt het belangr...

Culinair Michelin Interview 10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: Jef Schuur blikt terug

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week blikt Jef Schuur, Patron Cuisinier Bij Jef*, terug op het interview dat wij met hem h...

Culinair
Sterrenchef Wim Severein opent deuren van The Millèn

Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent op 24 juli de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met zijn bekende signatuur: pure gerechten van het seizoen met eerlijke ingredi&eu...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Controles Inspectie SZW bij fastfoodketens en hotels

De grote fastfoodketens hebben hun schoonmaak het afgelopen jaar veel beter georganiseerd. De intensieve controles van de Inspectie SZW en de Belastingdienst de afgelopen jaren en intensieve gesprekken met de fastfoodsector hebben een duidelijk effect gehad. Bij een groot deel van de fastfoodvestigi...

IJsblokjes kunnen voedselvergiftiging veroorzaken

Met de heerlijke zomerse temperaturen draaien ijsblokjesmachines in de horeca overuren. Niet zo gek natuurlijk, ijsblokjes zijn een welkome én koele toevoeging aan ieder drankje. Niets zo onschuldig als ijsblokjes, toch? Dat is niet helemaal waar. IJs is namelijk het vergeten voedsel als h...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: