43e vestiging van De Beren restaurants opent in Goes

11 februari 2020 | Redactie

Voor het eerst in de geschiedenis van De Beren opent er een vestiging in het altijd gezellige Goes. Vanaf dinsdag 11 februari is iedereen uit de Zeeuwse stad en de wijde omgeving welkom aan de Hudsonweg 29 om de smaakvolle gerechten van De Beren te komen proeven.

De Beren strijkt neer op het opkomende ‘foodcourt Zuid’ en is een sfeervolle toevoeging aan het plein. Liefhebbers van goed eten en intiem dineren worden hier zeven dagen per week ontvangen door het vriendelijke personeel die staan te popelen om hen kennis te laten maken met de uitgebreide menukaart. Om de opening feestelijk te vieren maken gasten de eerste maand kans op één jaar lang gratis dineren bij De Beren Goes.

Aanwinst voor de Goese food-boulevard

De komst van een De Beren restaurant is een ware aanwinst voor foodcourt-Zuid. Naast vier grote fastfoodketens biedt de restaurantketen een plek om echt gezellig uit eten te gaan. Zo kunnen gasten niet alleen rekenen op een menukaart waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, maar ook op een schitterend restaurant met een toegankelijke, eigentijdse en stoere uitstraling. In de middag serveert het personeel met liefde goedgevulde clubsandwiches en uitgebreide salades en vanaf vijf uur schuiven gasten aan voor o.a. de “all time favorites”, zoals spareribs, satés en entrecotes. Voor degenen die na het eten nog lekker lang willen blijven hangen, lenen de gezellige bar, sfeervolle zitjes en de royale drankenkaart zich perfect voor borrels. De Zeeuwse vestiging wordt gerund door de ervaren franchisenemer Peter Schaap, die voorheen samen met zijn partner Nicolette ruim vier jaar De Beren Heenvliet exploiteerden. Het restaurant telt ruim 200 zitplaatsen verdeeld over 2 verdiepingen en 104 plaatsen op het royale terras.

Bourgondisch genot

Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen dankzij de vegetarische varianten van de échte De Beren klassiekers, zoals onder andere de saté, de Berenburger Classic en de Premium Black Angus Burger. Dat er aan iedere bezoeker wordt gedacht blijkt ook uit de uitgebreide arrangementenkaart. Gasten kunnen naast de reguliere kaart ook kiezen voor een high beer, high tea, sharing dinner of een 3-gangen seizoensmenu voor €23,-. Kortom: de Zeeuwse vestiging van De Beren heeft alle ingrediënten in huis voor een gezellige avond uit!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Culinair Nice 'n Easy
''Natuurlijk kopen we weleens voorgesneden uitjes in''

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Awards Vega
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger...

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: