43e vestiging van De Beren restaurants opent in Goes

11 februari 2020 | Redactie

Voor het eerst in de geschiedenis van De Beren opent er een vestiging in het altijd gezellige Goes. Vanaf dinsdag 11 februari is iedereen uit de Zeeuwse stad en de wijde omgeving welkom aan de Hudsonweg 29 om de smaakvolle gerechten van De Beren te komen proeven.

De Beren strijkt neer op het opkomende ‘foodcourt Zuid’ en is een sfeervolle toevoeging aan het plein. Liefhebbers van goed eten en intiem dineren worden hier zeven dagen per week ontvangen door het vriendelijke personeel die staan te popelen om hen kennis te laten maken met de uitgebreide menukaart. Om de opening feestelijk te vieren maken gasten de eerste maand kans op één jaar lang gratis dineren bij De Beren Goes.

Aanwinst voor de Goese food-boulevard

De komst van een De Beren restaurant is een ware aanwinst voor foodcourt-Zuid. Naast vier grote fastfoodketens biedt de restaurantketen een plek om echt gezellig uit eten te gaan. Zo kunnen gasten niet alleen rekenen op een menukaart waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, maar ook op een schitterend restaurant met een toegankelijke, eigentijdse en stoere uitstraling. In de middag serveert het personeel met liefde goedgevulde clubsandwiches en uitgebreide salades en vanaf vijf uur schuiven gasten aan voor o.a. de “all time favorites”, zoals spareribs, satés en entrecotes. Voor degenen die na het eten nog lekker lang willen blijven hangen, lenen de gezellige bar, sfeervolle zitjes en de royale drankenkaart zich perfect voor borrels. De Zeeuwse vestiging wordt gerund door de ervaren franchisenemer Peter Schaap, die voorheen samen met zijn partner Nicolette ruim vier jaar De Beren Heenvliet exploiteerden. Het restaurant telt ruim 200 zitplaatsen verdeeld over 2 verdiepingen en 104 plaatsen op het royale terras.

Bourgondisch genot

Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen dankzij de vegetarische varianten van de échte De Beren klassiekers, zoals onder andere de saté, de Berenburger Classic en de Premium Black Angus Burger. Dat er aan iedere bezoeker wordt gedacht blijkt ook uit de uitgebreide arrangementenkaart. Gasten kunnen naast de reguliere kaart ook kiezen voor een high beer, high tea, sharing dinner of een 3-gangen seizoensmenu voor €23,-. Kortom: de Zeeuwse vestiging van De Beren heeft alle ingrediënten in huis voor een gezellige avond uit!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Columns
Column Sico de Moel: We gaan weer open

We gaan weer open! 3 weken gesloten kunnen we nog wel trekken, maar de verplichte sluiting lijkt nu toch langer te gaan duren. Mijn koks worden gek thuis. We willen weer aan de slag. We hebben dus een speciaal menu voor thuis ontwikkeld. Met mooie lokale produkten van onze eigen lokale boeren....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: