24 uur koken voor het goede doel: 24 Cooking!

14 november 2016 | Thijs Jacobs

20 leerlingen, 48 gangen, 24 uur. Zo ziet 24 Cooking er uit, een initiatief van leerlingen die de opleiding Zelfstandig werkend kok volgen op MBO-school De Rooi Pannen in Tilburg. Met hun kookmarathon hopen zij geld in te zamelen voor Luanda Jinja in Oeganda.

Vanaf vrijdag 9 december 10.00 uur tot en met zaterdag 10 december 10.00 uur wordt er elk half uur een ander gerecht bereid en geserveerd. Ooit sliptong met citroencrême en pompoen uit de oven gegeten om 2.00 uur ’s nachts? Eindelijk kan het! De leerlingen zetten hun beste beentje voor en bereiden de lekkerste gerechten voor hun gasten, die mogen komen en gaan wanneer ze willen. Per gerecht wordt een bedrag van 7,50 euro betaald.

De Rooi pannen is nog op zoek naar gasten die deze unieke gebeurtenis willen meemaken. Reserveren kan via http://www.twenty4cooking.nl. Daar is ook uitgebreide informatie te vinden over onze kookmarathon voor het goede doel.

Dat goede doel, Luanda Jinja in Oeganda, komt niet helemaal uit de lucht vallen. De Blessed Damiaanschool in Oeganda wordt al enkele jaren gesteund door De Rooi Pannen. Dit schooljaar hebben de leerlingen als doel gesteld geld op te halen voor de bouw van een multifunctionele ruimte op het terrein.

De kookmarathon vindt plaats op De Rooi Pannen, Dr. Ahausstraat 1 in Tilburg. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
Horeca na kunst en cultuur meest pessimistisch over economische vooruitzichten

De vooruitzichten van het Nederlandse bedrijfsleven over de eigen verkopen op de korte termijn zijn sinds de zomer sterk verslechterd. De economie zal naar verwachting tijdelijk weer een stap terug moet doen. Vooral de commerciële dienstverlening heeft pessimistischere verwachtingen voor de kom ...

Corona
Horeca Alliantie demonstreert 7 december op Malieveld

Géén enkel horecabedrijf mag nog kopje onder gaan door gebrek aan coronasteun van de overheid. De steunmaatregelen mogen niet verder worden afgebouwd, maar moeten gemaximaliseerd worden! Juist nú, nu de horeca alle reserves heeft opgebruikt en niet langer overleven kan. Dit is d ...

Financieel Ondernemen Digitaal Ondernemen Horeca & Belasting
7 redenen waarom uw administratie digitaal moet

Digitaliseren is de afgelopen jaren een enorme trend. Alles moet tegenwoordig online en in de cloud. Daarnaast streven veel bedrijven naar een clean desk of een paperless office. Maar wat is er eigenlijk mis met een papieren administratie? Veel ondernemers werken nog met mappen. Inkomende facture ...

Hotelketens Gastronomie
Thuisbezorging door Van der Valk tijdens Kerst

Het is niemand ontgaan; de horeca gaat er inmiddels vanuit dat er geen massale openstelling komt deze Kerst. Ook op het Van der Valk concern heeft corona flinke impact. Hoewel overnachtende hotelgasten welkom zijn, ziet de Kerst er voor Nederlands grootste horecabedrijf dit jaar heel anders uit. Sti ...

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: