15 jaar De RestaurantKrant (2018): De Drie Wijzen openen 19 horecazaken in 10 jaar

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2018): De Drie Wijzen openen 19 horecazaken in 10 jaar

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2018. Piet van der Graaf, Jason Berg en Riad Farhat openden in tien jaar tijd samen negentien horecazaken. “Ik zei voor de gein, met een serieuze ondertoon, of het niet eens tijd was om eens wat met z’n drieën te beginnen”, aldus Piet. Van een gesprek in de auto, naar negentien horecazaken in Amsterdam. De eerste vraag die opborrelt is natuurlijk: hoe? Ze geven alle drie een ander antwoord, en daarin schuilt direct de kracht van de drie ondernemers: ze zijn complementair… Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het dossier terug.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws