15 jaar De RestaurantKrant (2014): Konstantinos Georgiadis over 'Griekse oase van gastvrijheid'

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2014): Konstantinos Georgiadis over 'Griekse oase van gastvrijheid' De RestaurantKrant: nr.1 2014

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2014. Konstantinos Georgiadis, eigenaar van Pallas Athene, vertelde De RestaurantKrant over het ondernemen in de restaurantbranche. Dit leverde een verfrissende kijk op het ondernemerschap, verteld door een man die het klappen van de zweep kent. "De Griekse keuken zoals we die in Nederland zien, is in de jaren tachtig overgewaaid uit Duitsland", aldus de ondernemer, die destijds het liefst een dag zou ruilen met John Travolta. "In de winter heb je net zoveel kosten als in de zomer..." Lees het hele interview hier.

 

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het dossier terug.

Overig nieuws