15 Jaar De RestaurantKrant (2013): Tamara de Borst van 15-jarige stagiaire tot chef

Auteur: Redactie
15 Jaar De RestaurantKrant (2013): Tamara de Borst van 15-jarige stagiaire tot chef

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een artikel uit 2013. Tamara de Borst vertelde De Restaurantkrant in 2013 over haar weg van snuffelstage tot winnares van Topchef: De 12 provincies. De chef begon op haar vijftiende bij Rhenomare in De Meern en kookt anno 2023 bij Le Jardin. Op 22-jarige leeftijd start ze als souschef bij de Kloosterhoeve in Harmelen en werkt vervolgens met Sjanie de Geus bij Watergeus in Noorden. “Zoals die vrouw het doet, zo wil ik de horeca zien. Gewoon de hele tijd ermee bezig zijn, blijven vernieuwen en met een goed hart. Zij heeft mij geleerd om te laten zien waar je goed in bent en wie je bent, en je niet opzij laten zetten.” Lees het artikel hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het dossier terug.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws