Gastvrijheids7daagse aanstaande

21 juli 2014 |
Gastvrijheids7daagse aanstaande

Van 15 tot en met 21 september vindt de eerste Gastvrijheids7daagse plaats. De in dit voorjaar 145 genomineerden voor Het Meest Gastvrije Restaurant en leden van het Gastvrijheidsgilde krijgen
de mogelijkheid de rode loper uit te leggen en hun excellente gastvrijheid ten toon te spreiden.

Excellente gastvrijheid
Ton Ververs, voorzitter Gastvrijheidsgilde: “De gastvrijheids7daagse is een initiatief van Gastvrijheidsgilde, ANWB, IENS en Taste of Art, die hiermee meer aandacht voor het belang van excellente gastvrijheid willen creëren, zowel naar gasten toe als voor de horeca zelf. We weten allemaal dat bedrijven met excellent gastvrij zijn het verschil kunnen maken. Het is hoog tijd om naast de keuken nu ook de gastvrijheid in restaurants in de schijnwerpers te zetten. Het initiatief is niet een zoveelste voordeelweek. Het wil gasten puur extra verwennen.”

Kijkje in de keuken
In deze Gastvrijheids7daagse krijgen gasten naast een heerlijk driegangenmenu letterlijk een kijkje in de gastvrijheidskeuken van de deelnemende restaurants. De zevendaagse draagt ook bij aan het goede doel Happy People of the World. Gasten krijgen daarnaast nog een speciaal door kunstenaar Berrie Martens ontwikkeld Happy People onderzetbord en een Cultuur en Kunstkaart.

Librije's Hotel
Het startschot voor de zevendaagse wordt gegeven op zondag 14 september in Librije’s Hotel tijdens ChefsRevolution, het gastronomisch festival van Jonnie en Thérèse Boer en afgesloten tijdens de opening van de beurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy op 22 september.

MEER LEZEN OVER HET GASTVRIJHEIDSGILDE? KLIK HIER!
Meer informatie over de zevendaagse is te vinden op www.gastvrijheidszevendaagse.nl.
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Horeca Alliantie demonstreert 7 december op Malieveld

Géén enkel horecabedrijf mag nog kopje onder gaan door gebrek aan coronasteun van de overheid. De steunmaatregelen mogen niet verder worden afgebouwd, maar moeten gemaximaliseerd worden! Juist nú, nu de horeca alle reserves heeft opgebruikt en niet langer overleven kan. Dit is d ...

Financieel Ondernemen Digitaal Ondernemen Horeca & Belasting
7 redenen waarom uw administratie digitaal moet

Digitaliseren is de afgelopen jaren een enorme trend. Alles moet tegenwoordig online en in de cloud. Daarnaast streven veel bedrijven naar een clean desk of een paperless office. Maar wat is er eigenlijk mis met een papieren administratie? Veel ondernemers werken nog met mappen. Inkomende facture ...

Hotelketens Gastronomie
Thuisbezorging door Van der Valk tijdens Kerst

Het is niemand ontgaan; de horeca gaat er inmiddels vanuit dat er geen massale openstelling komt deze Kerst. Ook op het Van der Valk concern heeft corona flinke impact. Hoewel overnachtende hotelgasten welkom zijn, ziet de Kerst er voor Nederlands grootste horecabedrijf dit jaar heel anders uit. Sti ...

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Gastronomie Corona
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: