Gastvrijheids7daagse aanstaande

21 juli 2014
Gastvrijheids7daagse aanstaande

Van 15 tot en met 21 september vindt de eerste Gastvrijheids7daagse plaats. De in dit voorjaar 145 genomineerden voor Het Meest Gastvrije Restaurant en leden van het Gastvrijheidsgilde krijgen
de mogelijkheid de rode loper uit te leggen en hun excellente gastvrijheid ten toon te spreiden.

*Excellente gastvrijheid*
Ton Ververs, voorzitter Gastvrijheidsgilde: “De gastvrijheids7daagse is een initiatief van Gastvrijheidsgilde, ANWB, IENS en Taste of Art, die hiermee meer aandacht voor het belang van excellente gastvrijheid willen creëren, zowel naar gasten toe als voor de horeca zelf. We weten allemaal dat bedrijven met excellent gastvrij zijn het verschil kunnen maken. Het is hoog tijd om naast de keuken nu ook de gastvrijheid in restaurants in de schijnwerpers te zetten. Het initiatief is niet een zoveelste voordeelweek. Het wil gasten puur extra verwennen.”

*Kijkje in de keuken*
In deze Gastvrijheids7daagse krijgen gasten naast een heerlijk driegangenmenu letterlijk een kijkje in de gastvrijheidskeuken van de deelnemende restaurants. De zevendaagse draagt ook bij aan het goede doel Happy People of the World. Gasten krijgen daarnaast nog een speciaal door kunstenaar Berrie Martens ontwikkeld Happy People onderzetbord en een Cultuur en Kunstkaart.

*Librije's Hotel*
Het startschot voor de zevendaagse wordt gegeven op zondag 14 september in Librije’s Hotel tijdens ChefsRevolution, het gastronomisch festival van Jonnie en Thérèse Boer en afgesloten tijdens de opening van de beurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy op 22 september.

"*MEER LEZEN OVER HET GASTVRIJHEIDSGILDE? KLIK HIER!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=gastvrijheidsgilde&x=zoeken

Meer informatie over de zevendaagse is te vinden op "www.gastvrijheidszevendaagse.nl.":http://www.gastvrijheidszevendaagse.nl

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws