Nieuw restaurant KFC in Rijswijk

3 februari 2016 |
Nieuw restaurant KFC in Rijswijk<

KFC opent op dinsdag 9 februari de deuren van haar nieuwe restaurant in Rijswijk. Het restaurant is gelegen langs de A13 bij afslag 8 en
wordt één van de grootste van Nederland. In het restaurant gaan bijna 100 mensen uit de regio werken. René van Hemert Wethouder Economie, Sport, Verkeer en Vervoer bij de gemeente Rijswijk knipt samen met de general manager van KFC Nederland, Mark van ’t Loo, een lintje door.

Bijna 100 nieuwe banen
De komst van KFC is een boost voor de lokale werkgelegenheid. Bijna honderd mensen uit de omgeving gaan werken bij de kipspecialist. Bij de werving en selectie is nauw samengewerkt met de lokale overheden. Zo is bijna een vijfde van het personeel samen met het UWV geworven. Rijswijk is voor KFC een unieke locatie. De plannen om in Rijswijk een KFC te openen zijn al meer dan tien jaar oud. De drukke A13 en het dicht bevolkte achterland verzekeren de vijftigste KFC van Nederland van een constante stroom aan gasten.

Trots
Het restaurant wordt geleid door Restaurant General Manager Niroshini Ramachantran: "We zijn razend trots op dit nieuwe restaurant in Rijswijk. In de ruime keuken kunnen onze koks de verse kipstukken marineren en klaarmaken. Het restaurant heeft 200 zitplaatsen en er is een speelruimte voor kinderen. In het restaurant zijn verschillende zones gecreëerd. Gasten kunnen er terecht voor een snelle snack, lunch of avondmaaltijd."

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: