Je hebt gezocht op: svh
![Dit zijn de vier ambitieuze kandidaten in Nederlandse finale Bocuse d’Or](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32333/bocuse-dor-nederlandse-finale-gastvrij-rotterdam-voorzitter-francois-geurds-60966_100x100_fit.jpg)
Dit zijn de vier ambitieuze kandidaten in Nederlandse finale Bocuse d’Or
Maandag 23 september 2024 is het zover. Dan vindt de Nederlandse finale van Bocuse d’Or plaats tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vier c...
![Henrie en Ingrid van der Heijden openen Restobar Vista in Rotterdam](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32331/vista-interieur-2-60962_100x100_fit.jpg)
Henrie en Ingrid van der Heijden openen Restobar Vista in Rotterdam
Ingrid en Henrie van der Heijden hebben op 15 juli 2024 Restobar Vista in Rotterdam geopend. Het is het tweede restaurant van het paar, dat ook eigena...
![Eerste geslaagden SVH Plant-based chef](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32268/paulkitzengeslaagdenplantbasedchefricardoeshuis-60836_100x100_fit.jpg)
Eerste geslaagden SVH Plant-based chef
De allereerste groep cursisten van de SVH Plant-based chef opleiding in Nederland heeft op 3 juli hun diploma in ontvangst genomen. Na een intensieve...
![Team Basiliek wint de Nederlandse Copa Jerez 2024](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32223/naamloos2073-60718_100x100_fit.jpg)
Team Basiliek wint de Nederlandse Copa Jerez 2024
Op maandag 24 juni streden de drie geselecteerde teams Restaurant Puur Sanh, Restaurant Basiliek en Restaurant Zoldering op het podium van de Nederlan...
![Kenny Friederichs volgt Marcel van Lier op bij Latour*](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32181/kenny-friederichs-60624_100x100_fit.jpg)
Kenny Friederichs volgt Marcel van Lier op bij Latour*
Restaurant Latour* in Grand Hotel Huis ter Duin kondigt de benoeming aan van Kenny Friederichs als de nieuwe chef de cuisine. Friederichs, d...
Onverwacht hoge groei koksstudenten dwingt Horeca & Toerisme College tot uitbreiding keukens
Op donderdag 30 mei opende het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein een nieuwe instructiekeuken in hun pand. De voormalige kleine, luxe keuken...
![Rabobank onderzoekt: wat leveren feestdagen horecaondernemers op?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32049/terras-04-60352_100x100_fit.jpg)
Rabobank onderzoekt: wat leveren feestdagen horecaondernemers op?
De lente is het seizoen met de meeste officiële feestdagen in Nederland. Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinkster...
![Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024 van start](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32007/bocuse-dor-nederlandse-finale-gastvrij-rotterdam-kandidaten-60259_100x100_fit.jpg)
Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024 van start
De inschrijving voor de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or is geopend. Bocuse d’Or is dé gastronomische competitie van de werel...
![Sterrenrestaurant Vista Willemstad* breidt uit met Restobar Vista in Rotterdam](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31983/ingrid-en-henrie-van-der-heijden-60210_100x100_fit.jpg)
Sterrenrestaurant Vista Willemstad* breidt uit met Restobar Vista in Rotterdam
Gastvrouw Ingrid en SVH Meesterkok Henrie van der Heijden van sterrenrestaurant Vista in Willemstad hebben per 7 mei 2024 restaurant HMB in Rotterdam...
![Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31916/groepsfototeamdetreeswijkhoeve-60057_100x100_fit.jpg)
Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
Op vrijdag 19 april is Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Os...
![Talent van de Toekomst 2024: “Wat heb ik aan mijn weekenden als ik mijn passie niet kan uitoefenen?”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31899/whatsapp-image-20240418-at-11-16-42-6-60020_100x100_fit.jpeg)
Talent van de Toekomst 2024: “Wat heb ik aan mijn weekenden als ik mijn passie niet kan uitoefenen?”
Maandag 15 april kwamen opkomende culinaire sterren in Vianen bijeen tijdens de tiende editie van Talent van de Toekomst 2024. Tijdens deze jaarlijkse...
![Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs maakt finalisten 2024 bekend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31911/cocktail-workshop-1-60044_100x100_fit.jpg)
Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs maakt finalisten 2024 bekend
Na een intensieve theorieronde en een proeftechnisch gedeelte heeft de jury van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs de tien deeln...
![Deze jonge talenten zijn gekroond als Talent van de Toekomst](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31886/dsc04758-59992_100x100_fit.jpg)
Deze jonge talenten zijn gekroond als Talent van de Toekomst
Maandag zijn de gastronomische talenten van Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens Talent van de Toekomst 2024. De eerste editie sinds 2019...
Hart voor de Horeca Award uitgereikt
10 april 2024 heeft Marco Bemelmans de Hart voor de Horeca Award ontvangen uit handen van Ricardo Eshuis, directeur van SVH (Stichting Vakbekwaamheid...
![Kenny Friederichs benoemd tot junior chef bij Restaurant Latour*](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31784/marcel-van-lier-en-kenny-friederichs-59760_100x100_fit.jpg)
Kenny Friederichs benoemd tot junior chef bij Restaurant Latour*
Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij, het met een Michelinster en 16/20 in de Gault Millau bekroonde, Restaurant Latour in Noordwijk...
Cindy Borger geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastvrouw
Op 17 maart is Cindy Borger, mede-eigenaar en maître bij Restaurant De Groene Lantaarn** in Staphorst, geslaagd voor haar Meesterproef SVH Meest...
![Chef-kok Marco van der Wijngaard in startblokken voor Europese finale Bocuse d’Or](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31762/bocuse-dor-59709_100x100_fit.jpg)
Chef-kok Marco van der Wijngaard in startblokken voor Europese finale Bocuse d’Or
Chef-kok Marco van der Wijngaard (31) vertegenwoordigt Nederland dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2024 tijdens de Europese finale van Bocuse d’Or...
![Michelinchefs en vooraanstaande professionals jureren vakwedstrijd Talent van de Toekomst](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31659/talentvandetoekomst-59480_100x100_fit.jpeg)
Michelinchefs en vooraanstaande professionals jureren vakwedstrijd Talent van de Toekomst
Na jarenlang wachten staat de eerstvolgende editie van Talent van de Toekomst eindelijk weer op de planning. Op maandag 15 april 2024 strijden in Miel...
![Gault&Millau gids 2024: De Librije wederom op 1, Restaurant 212 hoogst genoteerde stijger](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31573/img-2077-59285_100x100_fit.jpeg)
Gault&Millau gids 2024: De Librije wederom op 1, Restaurant 212 hoogst genoteerde stijger
Op maandag 5 februari werd in Utrecht de Gault&Millau gids 2024 gepresenteerd. Naast het uitreiken van maar liefst 18 awards, werd uiter...
Tjaco van Eijken wordt nieuwe chef Restaurant Vermeer
Meesterkok Chris Naylor gaat aan de slag als culinary director Noord-Europa voor Minor Hotels. Na achttien jaar draagt hij zijn taken als executi...
Inschrijving Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2024 geopend
De 23ste editie van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebi...
![Dit is de winnaar van het eerste Open NK koken](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31488/winnaars-open-nk-59102_100x100_fit.jpg)
Dit is de winnaar van het eerste Open NK koken
Op 11 januari vond de eerste editie van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, het Open NK koken plaats. Deze nieuwe wedstrijd geeft iederee...
![SVH onthult winnaar Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester Horeca 2023/2024](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31481/besteleerbedrijfhoreca20232024hetnoordenvanaalten-59087_100x100_fit.jpg)
SVH onthult winnaar Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester Horeca 2023/2024
Het Noorden van Aalten is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024. Op de tweede plaats staat BRASA bar & kitch...
![Winnaar NK Pizza Bakken had eigenlijk geen tijd om mee te doen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31463/top-3-nk-pizza-bakken-2024-59052_100x100_fit.jpg)
Winnaar NK Pizza Bakken had eigenlijk geen tijd om mee te doen
Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam heeft het NK Pizza bakken 2024 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn deeg en kook...
![Hotel-Restaurant ’t Lansink* wint Nederlands Kampioenschap Leermeester - Leerling](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31462/winnaars-59050_100x100_fit.jpg)
Hotel-Restaurant ’t Lansink* wint Nederlands Kampioenschap Leermeester - Leerling
Op dinsdag 9 januari streden 6 teams om de titel Chaud Devant Nederlands Kampioen Leermeester – Leerling. Een wedstrijd die al vele jaren door h...
![Winnaar Hanos Gouden Koksmuts komt uit Utrecht](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31457/team-maeve-wint-hanos-gouden-koksmuts-59039_100x100_fit.jpg)
Winnaar Hanos Gouden Koksmuts komt uit Utrecht
Restaurant Maeve*, Tommy Janssen en Sem Klein Oonk uit Utrecht zijn de winnaars van de Hanos Gouden Koksmuts 2024! Tijdens de finale in de wedstrijd...
![Horecava: Dit zijn volgens KHN de economische uitdagingen in 2024](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31443/knipsel58336-59012_100x100_fit.jpeg)
Horecava: Dit zijn volgens KHN de economische uitdagingen in 2024
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) presenteerde maandag op de Horecava de economische terugblik op het horecajaar 2023 en een vooruitblik op 2024. Hoe...
![FSIN: "Horecamarkt beter dan ooit, maar verdienmodel onder druk"](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31446/hotelrestaurant58525-59017_100x100_fit.jpg)
FSIN: "Horecamarkt beter dan ooit, maar verdienmodel onder druk"
De omzet van de totale Nederlandse foodservicemarkt (horeca, gemak, catering) steeg in 2023 met 13,1 procent naar 21.498 miljoen euro. De omzet van de...
![Inschrijvingen IJsVak-Wedstrijden geopend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31402/65819d870b5e3-58897_100x100_fit.jpg)
Inschrijvingen IJsVak-Wedstrijden geopend
Op 11 maart 2024 vinden de IJsVak-Wedstrijden van de Vereniging van Ambachtelijke IJsbereiders plaats tijdens De Dag van het Ambacht op Next Level in...
Gert Wiltvank (De Librije***) geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Op vrijdag 8 december jl. is Gert Wiltvank, maître bij Restaurant De Librije*** in Zwolle, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.&...
![SVH maakt Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester Horeca bekend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31292/awardsbesteleerbedrijfhoreca-58665_100x100_fit.jpg)
SVH maakt Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester Horeca bekend
Donderdag 30 november maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven en leerme...
![SVH maakt top 10 beste leerbedrijven van Nederland bekend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31187/winnaar2022besteleerbedrijfhorecadewerf-58449_100x100_fit.jpg)
SVH maakt top 10 beste leerbedrijven van Nederland bekend
Donderdag 9 november 2023 maakte Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) de Top tien van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024 bekend. Er werd...
Dit is de winnaar van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2023
Marèl Disselhorst van restaurant Yano in Rotterdam is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2023. Deze prestigie...
Eigenaren restaurant De Gieser Wildeman* gaan zaak verkopen
Al ruim 29 jaar verwennen en verrassen René Tichelaar (64) en Danny Dwarswaard (59) gasten in hun restaurant De Gieser Wildeman* en Bistro in N...
![Team Bocuse d’Or Nederland ingeloot voor Europese finale in Noorse Trondheim](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31093/bocuse1-58243_100x100_fit.jpg)
Team Bocuse d’Or Nederland ingeloot voor Europese finale in Noorse Trondheim
Donderdag 12 oktober 2023 maakte de organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or bekend dat team Bocuse d’Or Nederland officie...
![Sterrenchef Onno Kokmeijer wil ‘signaal afgeven’ met stap naar cateringwereld](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31025/onno-kokmeijer-wit-58086_100x100_fit.jpg)
Sterrenchef Onno Kokmeijer wil ‘signaal afgeven’ met stap naar cateringwereld
SVH Meesterkok Onno Kokmeijer, voormalig executive chef en restaurantmanager van Ciel Bleu**, kiest voor de zich snel ontwikkelende wereld van caterin...
The Charles opent onder leiding van sterrenchef Alain Alders
Op 29 september opent restaurant The Charles in Nistelrode, als onderdeel van de exclusieve members only business- en golfclub The Duke Club. SVH Mees...
![Allereerste gastvrijheidskeurmerk ‘Gezellig’ gelanceerd](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30997/foto-jeannine-sok-en-sven-heijkoop-58030_100x100_fit.jpeg)
Allereerste gastvrijheidskeurmerk ‘Gezellig’ gelanceerd
Gastvrijheidsexperts Jeannine Sok en Sven Heijkoop hebben tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam het allereerste gastvrijheidskeurmerk voor de h...
![SVH en Orbisk bundelen krachten om voedselverspilling in de horeca terug te dringen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30984/olafvanveenceoenfounderorbiskenricardoeshuis-liggend-57996_100x100_fit.jpg)
SVH en Orbisk bundelen krachten om voedselverspilling in de horeca terug te dringen
Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Orbisk werken samen om de voedselverspilling in de horeca terug te dringen. Dat is hard nodig, want jaarlijks...
Jubileumeditie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt weer alle records
Gastvrij Rotterdam vierde dit jaar haar tiende editie. Dit jaar besloeg de horecavakbeurs vijf uitverkochte beurshallen in Rotterdam Ahoy, waarmee dez...