U heeft gezocht op : OpenTable

30 september 2019 Awards
OpenTable en KAYAK onthullen ‘s werelds beste restaurants die het waard zijn om voor te reizen

Vandaag onthullen OpenTable en KAYAK de 25 restaurants die het waard zijn om voor te reizen. Deze restaurants bezorgen fijnproevers over de hele wereld, variërend van Australië tot Canada, Japan, Mexico, Verenigde Arabische Emiraten en heel Europa en Amerika, authentieke restaurant ervari...

2 september 2019 Tech
Vernieuwde app OpenTable speelt in op voorkeuren van gebruiker

OpenTable, wereldleider in restaurantreserveringen introduceert de gloednieuwe gepersonaliseerde OpenTable app. De vernieuwde app verzamelt belangrijke voorkeuren, waaronder reserveringsgeschiedenis, voorkeuren voor bepaalde keukens en jouw feedback wat tot gepersonaliseerde aanbevelingen leidt. Het...

15 juli 2019 Achtergronden Tech
6 restaurant apps om van te smullen

Ga je vanavond uiteten of zoek je als restaurateur een app waar jouw zaak niet op mag ontbreken? Lees dan vooral verder. Een leuk restaurant vinden voor een simpele hap of juist een uitgebreid diner kan soms een flinke kluif zijn. Want, opties te over! Vooral als je in een stad bent waarvan je niet ...

3 mei 2019 Achtergronden
5 tips om jouw horecazaak voor te bereiden op Moederdag

OpenTable, wereldleider in restaurantreservering, heeft 5 tips verzameld om als horecazaak het meeste uit Moederdag te halen. Door de juiste voorbereiding kun je een geweldige ervaring bieden aan je gasten: 1. Plan vooruit. Organisatie is essentieel rondom speciale data. Probeer vooruit te pl...

7 maart 2019 trends
Restaurantgasten kunnen nu direct boeken vanuit Instagram

OpenTable kondigt vandaag een nieuwe dienst aan op Instagram in Nederland. Restaurants uit het OpenTable netwerk kunnen een reserveringslink op hun Instagram profiel plaatsen, zodat gasten direct via Instagram een tafel kunnen boeken. OpenTable biedt de dienst ook aan in andere landen zoals, het Ver...

27 maart 2018
Mobiele app voor restaurantmanagers die niet in het restaurant zijn

OpenTable, de wereldleider in online restaurant reserveringen en onderdeel van Booking Holdings, maakt het restauranthouders en managers makkelijker om hun onderneming in de gaten te houden wanneer ze weg zijn van het restaurant, door de introductie van de hospitality producten GuestCenter en OpenTa...

8 januari 2018 Restaurant KHN
Horeca lanceert eigen reserveringsplatform: BookDinners.nl

KHN lanceert op maandag 8 januari 2018 tijdens Horecava (de vakbeurs van de horeca) een nieuw reserveringsplatform: BookDinners. BookDinners is een branche-initiatief van, voor en door restaurants en het antwoord van KHN op de bestaande en te machtige reserveringsplatforms. Met BookDinners hebben re...

9 augustus 2017 Culinair Restaurant
OpenTable nu ook actief in Nederland

OpenTable, de wereldleider in online restaurant reserveringen en net als Booking.com onderdeel van The Priceline Group (NASDAQ:PCLN), heeft vandaag aangekondigd het internationale bereik verder uit te breiden met de introductie in Amsterdam. OpenTable zal met restaurants samenwerken om hen te hel...

9 juni 2017 Restaurant
Gemiste kansen in restaurant revenue management

Revenue management is een inmiddels bekende term in de hotellerie. Bij revenue management wordt ernaar gestreefd de huidige en toekomstige omzet te optimaliseren op basis van prijselasticiteit en veranderend consumentengedrag. Het vakgebied ontstond in de luchtvaartindustrie en ontwikkelde zich d...

17 september 2015
Tafel voor één, alstublieft!

Het aantal ‘etentjes voor één’ is de afgelopen twee jaar verdubbeld met maar liefst 110 procent, aldus reserveringssite OpenTable. Alleen eten wordt niet meer gezien als een eenzame ervaring, maar juist als een bevrijdende belevenis. Volgens psychologe Judi James zijn het vooral zelfverzekerd...

5 maart 2015
Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites

Verplaats je eens in de gast. Hij of zij wil voor vanavond even een tafeltje reserveren en zoekt online maar eens even op ‘restaurant Eindhoven’. Het eerste dat de potentiële gast ziet, zijn de reserveringssites. Die hebben dus de grootste kans een reservering binnen te halen. Daarna komen de...

10 juli 2012
Reserveren: niet bellen, maar klikken

We kunnen niet meer zonder internet. Dat geldt voor zowel de vraag- als de aanbodkant van tafels in een restaurant. Het aantal online reserveringen is de afgelopen jaren zienderogen gegroeid. Gemak Restaurantgasten houden van het gemak waarmee men online een reservering kan maken, maar ze houden...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: