U heeft gezocht op : Edwin Soumang

29 maart 2021 Michelin
Deze chefs wonnen de Groene Michelinster

Nieuw dit jaar is de groene Michelinster. De groene sterren zijn iets nieuws en hebben als doel restaurants uit te lichten die zich op een bijzondere manier toeleggen op een duurzame toekomst in de gastronomie. In de ogen van Michelin zijn zij door hun innovaties en ambitieuze initiatieven de inspir ...

31 juli 2020
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli ...

2 september 2019 Events
Wijnexperts Lars Daniëls en Birthe van Meegeren op BBB Maastricht

De komst van Lars Daniëls en Birthe van Meegeren naar Folie Culinaire, 7, 8 & 9 oktober in MECC Maastricht, betekent kennisoverdracht van wijnen en bijzondere smaken op hét hoogste niveau. Folie Culinaire is het exclusieve onderdeel binnen horecabeurs BBB Maastricht voor het ...

25 juni 2019 Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht ...

15 januari 2019 Achtergronden Gastronomie
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma ...

9 juli 2018 Achtergronden
ARTWORK Claudy Jongstra hoogtepunt transformatie Restaurant ONE

Vrijdag 6 juli is een erg speciale dag in het Limburgse Roermond en meer bepaald bij Restaurant ONE. Die dag wordt de volledige transformatie die het restaurant afgelopen weken heeft ondergaan, onthuld. Een dag van veel hoogtepunten, met één op kop. Restaurant ONE mag zich de eerste ...

27 maart 2017
JRE Award voor Spetters en One

Nederlandse restaurants hebben succes geboekt tijdens het internationaal congres van Jeune Restaurateur. Zowel Laurent Smallegange van Restaurant Spetters in Breskens, als Edwin Soumang van Restaurant One in Roermond hebben een JRE Award gewonnen. Laurent Smallegange heeft de JRE Heritage Award G ...

27 februari 2017
Zes Nederlandse Chefs genomineerd voor JRE-Award

Er zijn zes Nederlandse chefs genomineerd voor een JRE-Award. Eerder werd al bekend gemaakt dat Willem Schaafsma van Eindeloos, Marko Karelse van Villa la Ruche en Laurent Smallegange van Spetters een nominatie voor een JRE-award op zak hebben. Daar zijn er nog drie bijgekomen. Jennifer Silvius v ...

29 november 2016
Restaurantvereniging JRE beloont opvallend ondernemerschap

Restaurantvereniging JRE heeft maandag 28 november awards uitgereikt aan ondernemers die afgelopen jaar opvallend ondernemerschap hebben getoond. Edwin Soumang van restaurant ONE in Roermond is uitgeroepen tot Chef van het Jaar, de titel Gastvrouw van het Jaar gaat naar Jennifer Silvius van Rantr&ea ...

2 maart 2016
Julius Jaspers nieuwe chef rijdend restaurant

Julius Jaspers, chef-kok van onder andere Happyhappyjoyjoy in Amsterdam, is aangesteld als de nieuwe chef van het rijdend restaurant Panorama Rail. De kok is vanaf 1 april werkzaam bij de rijdende trein, die van Amsterdam Centraal via Gouda, Rotterdam en Den Haag naar Haarlem rijdt. Viergangend ...

23 juli 2015
Dineren in een rijdende trein

Bobby van Galen, F&B Professional of the Year 2015, blijkt een grote inspiratie voor velen. Met Hoftrammm zette hij een origineel concept op de kaart, namelijk dineren in een rijdende Haagse tram. Panorama Rail Restaurant heeft dit concept in een ander jasje gestoken en biedt vanaf eind augustus de ...

14 januari 2015
5 nieuwe leden voor JRE

Maar liefst 5 restaurants hebben zich aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs d’Europe Nederland. Voorzitter Rik Jansma laat weten zeer verheugd te zijn met deze aansluitingen bij ‘Les Jeunes’, waarmee het ledenaantal stijgt naar 31. Nieuwe leden 2015: Jeroen Sportel Restaurant Vive la Vi ...

6 januari 2014
Rik Jansma voorzitter JRE Nederland

Rik Jansma, patron-cuisinier van restaurant Basiliek in Harderwijk, is de nieuwe voorzitter van Jeunes Restaurateurs d'Europe Nederland. Jansma neemt het stokje over van Lex Gasseling, die in de aansturing van het restaurantverbond aanblijft als algemeen bestuurslid. Nieuwe leden Bovendien slu ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: