Wederom grote omzetgroei voor De Beren (bezorg)restaurants

7 februari 2018 | David Bakker

Vorige week werden tijdens het jaarlijkse nieuwsjaarevent van De Beren de omzetcijfers van 2017 bekend gemaakt. De horecaketen opende afgelopen jaar maar liefst acht nieuwe vestigingen. Dankzij de goede prestaties van alle nieuwe en bestaande vestigingen is de omzet van de horecaketen met 35% gegroeid ten opzichte van 2016. Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants vertelt: "Dit is een prestatie waar we ontzettend trots op zijn. Mede door de juiste mensen om ons heen te verzamelen, bereiken wij met elkaar wat we willen en bepalen we ons eigen succes. Samen met de franchisenemers, managers en alle medewerkers weten we De Beren elk jaar naar een hoger niveau te tillen."

Toekomstplannen voor 2018

In 2017 opende De Beren nieuwe vestigingen door heel Nederland. Waar de keten voorheen vooral bekend was in Zuid-Holland, de regio waar ‘De grote Berendroom’ 34 jaar geleden begon, genieten zij nu van landelijke naamsbekendheid. Het doel voor het nieuwe jaar is om minimaal vijftien vestingen te openen door het hele land. Hiervoor timmeren zij hard aan de weg: deze maand opent De Beren een zaak in Apeldoorn en in april opent een vestiging in Groningen. Het geheim van het succes van deze horecaketen? Martijn Jansen, eigenaar van De Beren bezorgrestaurants vertelt: "als ondernemers blijven wij onszelf ontwikkelen en uitdagen: voor ons bestaan er geen grenzen in het groeien en dromen. Daarnaast vinden we het belangrijk om naar onze medewerkers te kijken wanneer het goed gaat, en in de spiegel te kijken als het slecht gaat, niet andersom." 

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid. Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: de opkomst van de foodtruck

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week geen interview, maar een verhaal over de opkomst van foodtrucks. Want hij is nu a...

Verkiezingen Vegetarisch Veganistisch
Vegetarische Slager wint New Food Challenge van RVO

De Vegetarische Slager is een van de winnaars in de New Food Challenge die is uitgeschreven door de Nederlandse overheid om nieuwe voedseloplossingen te bedenken op weg naar een meer plantaardige samenleving, in het kader van het behalen van klimaatdoelen en het vormgeven van een duurzaam voedselbel...

Regelgeving
Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID

Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) ervaart zelf in de horeca hoe lastig het is om de leeftijd van jongeren in te schatten. De landelijke actie NIXzonderID is vandaag gestart door staatssecretaris Paul Blokhuis (V...

Hotel Restaurant
Amrâth Grand Hotel de l’Empereur geeft restaurant hippe make-over

Goed, puur eten voor een vriendelijke prijs in een informele sfeer. Dat is de weg die Amrâth Grand Hotel de l’Empereur inslaat na heropening van haar vernieuwde Grand restaurant begin april. Een hip en modern interieur, een veelzijdige kaart met een combinatie van streek- en internationa...

Events
'BBB on-tour' van start

Nog 144 dagen. Dan begint de 64ste editie van de zuidelijkste horecavakbeurs van Nederland. Van 8 tot en met 10 oktober wordt in Maastricht de BBB gehouden. De kick-off vond vanochtend plaats in Breda bij Satelliet. Tijdens de 'BBB-on tour' geeft de organisatie (potiëntele) standhouders...

Amsterdam Culinair
Culinaire carrousel in Waldorf Astoria Amsterdam

Het wordt een onvergetelijke zomer in Waldorf Astoria Amsterdam. De succesvolle Summer Afternoon Tea krijgt dit jaar een zinnenprikkelend vervolg. Het hotel neemt gasten mee terug in de tijd met een carrousel vol heerlijkheden die herinneren aan zomerse strandattracties en circusacts. Neem plaats in...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: