Panenka breidt met nieuwe chef-kok de kaart uit

18 oktober 2017 | Roy Spijker

Horecaondernemers én sportfanaten Wim de Klerk en Sven Beijk misten in de Maasstad een bar-restaurant waar sport werd uitgezonden én goed gegeten kon worden. Met liefde voor eten, drinken én een passie voor sport ontstond Panenka. De bar is in een jaar tijd uitgegroeid tot een populaire spot om sport te kijken. Met de komst van de nieuwe chef-kok én menukaart, zet Panenka zichzelf ook als gezellig restaurant op de kaart in het Witte de Withkwartier. Dit maakt de bar nog aantrekkelijker voor zowel man als vrouw, sportliefhebber, borrelaar of foodie.

Sport én goed eten 
n 2015 opende Panenka zijn deuren als eerste high-end sportsbar van Nederland. De sfeervolle bar bestaat uit een koffiebar, stadion én bar/restaurantgedeelte. Veel sportliefhebbers weten de bar inmiddels goed te vinden voor hun favoriete sportwedstrijden. Maar ook wanneer er geen sportwedstrijden op het programma staan, maken de nieuwe menukaart en fijne sfeer een bezoekje meer dan waard. Het goede eten en drinken is een nieuw speerpunt van Panenka en maakt dit ook een spot voor wat minder grote sportliefhebbers. Ook voegt Panenka steeds meer niet sportgerelateerde events toe aan de kalender, zoals vrijdagmiddagborrels en Vinylsessions.

Soft shell crab of toch frikandel XXL?
De nieuwe chef-kok van Panenka en heeft een vernieuwde menukaart samengesteld. Bestel aan de bar één van de 25 bieren of ga voor een whisky, vermouth, gin of cocktail en maak je borrelsessie compleet met de goeie happen van de borrelkaart. Wat denk je van een ‘worst en kaas scenario’, plankje buikspek, garnalen torpedo’s of de welbekende frikandel XXL? Toch zin in een lunch of diner? Laat je dan zeker verrassen door onder andere de ‘beer can chicken’, soft shell crab of de smokey bbq burger.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: