Mirjan Theuns ontvangt Klasbak Trofee

27 juni 2018 | David Bakker

HorecaHeld Mirjan Theuns ontving maandagavond in Kasteel Maurick in Vught de Klasbak Trofee 2018. Met het jaarlijks uitreiken van de Klasbak Trofee willen Tour Culinair en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) het grote belang van het overdragen van vakkennis in de horeca extra onder de aandacht brengen.

Mirjan Theuns, samen met compagnon John Cornellissen, eigenaar van Eetcafé De Tijd in Oisterwijk, heeft deze prijs gewonnen omdat zij met haar enorme enthousiasme en betrokkenheid een inspiratiebron is voor haar medewerkers. Zij is als ondernemer een voorbeeld voor medewerkers die een eigen horecaonderneming willen starten.

Mirjan was onder valse voorwendselen naar Kasteel Maurick gekomen en was daarom enorm verrast en overdonderd toen ze hoorde dat ze de Klasbak Trofee 2018 gewonnen had.

"Ik ben zeer vereerd en verrast met de Klasbak Trofee, dit had ik niet durven dromen! Een mooie waardering voor mijn compagnon John en ons team door al deze sportieve horeca professionals en SVH. Wij gaan deze oorkonde een mooie plaats geven binnen ons bedrijf."

Bijzonder mens

Mirjan is betrokken bij mensen, maar ook zeer kritisch. Zij stopt al meer dan 22 jaar ongelooflijk veel tijd in het vooruit helpen, het coachen en stimuleren van haar mensen en dat doet ze verdomd goed!, aldus Ton Lenting, voorzitter van Tour Culinair.

Klasbak 2018

Het diner bij Kasteel Maurick te Vught vond plaats tijdens de Tour Culinair, die dit jaar voor de 37ste keer werd verreden. Tijdens deze editie heeft het peloton 240 kilometer door Noord-Brabant gefietst in 2 dagen. Het peloton maakt daarbij promotie voor horeca, toerisme en recreatie. Elk jaar wordt in de regio waar de Tour Culinair toert de Klasbak trofee uitgereikt aan een ondernemer die het meest voldoet aan de ‘klasbakcriteria’. Deze criteria zijn: de ondernemer is een voorbeeld voor de medewerkers en collega’s, houdt zich bezig met vakbekwaamheid en onderscheidt zich in positieve zin duidelijk van andere ondernemers. De term klasbak komt voort uit het wielrennen en betekent ‘goede, slimme wielrenner’. De Klasbaktrofee bestaat uit een oorkonde en een cheque ter waarde van €1.000. De prijzen werden overhandigd door Ton Lenting voorzitter van Tour Culinair.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Interview Longread
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer behandelen we de Kerst-, nieuwjaars- en netwerkborrel. Binnen de horeca zijn daar ook aardig wat valkuilen, zo blijkt. Zowel voor de gast als voor het horecapersoneel! De...

Culinair
Restaurant ‘t Kalkoentje Rhenen viert 30-jarig bestaan

Restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 30 jaar en viert dat met een speciaal jubileummenu waarin toppers uit de afgelopen 30 jaar. Het restaurant van chef-eigenaar Nico Klaver is tevens geïnaugureerd als lid van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland. Het jubileum werd op 8 novemb...

Blog
Blog URBN FOLKS: het team klaarstomen

De RestaurantKrant volgt de ervaringen van ondernemer Martijn van den Hurk en gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks plaatsen we een blog over de ontwikkelingen en hun ervaringen, ze houden jou op de hoogte van de opening van een nieuw merk in Nijmegen tegenover het station - URBN FOLKS. ...

Amsterdam Culinair
Nieuw: private dining bij MOMO

Als pionier van de high-end Aziatische cuisine in Amsterdam lanceert Yossi Eliyahoo, oprichter en eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP, het nieuwe exclusieve private dining concept van MOMO Restaurant, Bar & Lounge na een decennium van ongeëvenaarde service en design. Met de lancering van deze ...

Franchise Friendly Concepts sluit zich aan bij NLVVM

Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en streven naar een strak georganiseerde...

Wet- en regelgeving Amsterdam
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude

Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. De Inspectie SZW constateerde deze overtredingen bij diverse horecaondernemingen in de Amsterdamse binnenstad. Ook bij hercontroles bleek er geen verbetering te zijn. In s...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: