Meeloopdag bij Niven via Groupon

4 september 2012
Meeloopdag bij Niven via Groupon

Niven Kunz en Groupon starten met een nieuwe deal. Kunz biedt via de kortingsite een meeloopdag aan in de keuken van zijn restaurant. Deelnemers krijgen demo's en eten mee met het personeel.

*Kooktechnieken*
De jonge topkok legt gerechten uit, zet de deelnemers aan het werk tijdens de mise-en-place en toont een paar bijzondere kooktechnieken. Na afloop ontvangen de deelnemers een kookboekje.

De actie start op 12 september en de kosten zijn 69 euro per persoon. Er kunnen in verband met de drukte en ruimte in de keuken maximaal twee personen per dag deelnemen.

*Ook nieuwe dinerdeal*
Afgezien van de meeloopdag is de sterchef een "tweede dinerdeal":http://www.groupon.nl/lp/PZ4/index.php?CID=NL_SOM_1_12_2_1&utm_source=som_1&utm_medium=som_12&utm_campaign=som_2&utm_content=som_1&nlp in samenwerking met Groupon gestart.


~Een impressie van restaurant Niven voor Groupon~

*Snel dubbeltje, langzaam kwartje*
Ondernemers in de horeca moeten in crisistijd creatief zijn om hun potentiële afzetmarkt te vergroten. Niven heeft de eerste samenwerking als positief ervaren. Hij verkocht 3.500 couverts binnen 10 uur. Kunz licht toe: "Ik wil deze moeilijke tijden overleven en Groupon kan daarbij helpen. Ik heb liever een snel dubbeltje dan een langzaam kwartje."

Niven Kunz was de eerste van een reeks sterrenchefs die een samenwerking met Groupon aanging.

~Frank Lindner~

Overig nieuws