Meeloopdag bij Niven via Groupon

4 september 2012 |
Meeloopdag bij Niven via Groupon<

Niven Kunz en Groupon starten met een nieuwe deal. Kunz biedt via de kortingsite een meeloopdag aan in de keuken van zijn restaurant. Deelnemers krijgen demo's en eten mee met het personeel.

Kooktechnieken
De jonge topkok legt gerechten uit, zet de deelnemers aan het werk tijdens de mise-en-place en toont een paar bijzondere kooktechnieken. Na afloop ontvangen de deelnemers een kookboekje.

De actie start op 12 september en de kosten zijn 69 euro per persoon. Er kunnen in verband met de drukte en ruimte in de keuken maximaal twee personen per dag deelnemen.

Ook nieuwe dinerdeal
Afgezien van de meeloopdag is de sterchef een tweede dinerdeal in samenwerking met Groupon gestart.

Een impressie van restaurant Niven voor Groupon

Snel dubbeltje, langzaam kwartje
Ondernemers in de horeca moeten in crisistijd creatief zijn om hun potentiële afzetmarkt te vergroten. Niven heeft de eerste samenwerking als positief ervaren. Hij verkocht 3.500 couverts binnen 10 uur. Kunz licht toe: "Ik wil deze moeilijke tijden overleven en Groupon kan daarbij helpen. Ik heb liever een snel dubbeltje dan een langzaam kwartje."

Niven Kunz was de eerste van een reeks sterrenchefs die een samenwerking met Groupon aanging.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: