Meeloopdag bij Niven via Groupon

4 september 2012 |
Meeloopdag bij Niven via Groupon<

Niven Kunz en Groupon starten met een nieuwe deal. Kunz biedt via de kortingsite een meeloopdag aan in de keuken van zijn restaurant. Deelnemers krijgen demo's en eten mee met het personeel.

Kooktechnieken
De jonge topkok legt gerechten uit, zet de deelnemers aan het werk tijdens de mise-en-place en toont een paar bijzondere kooktechnieken. Na afloop ontvangen de deelnemers een kookboekje.

De actie start op 12 september en de kosten zijn 69 euro per persoon. Er kunnen in verband met de drukte en ruimte in de keuken maximaal twee personen per dag deelnemen.

Ook nieuwe dinerdeal
Afgezien van de meeloopdag is de sterchef een tweede dinerdeal in samenwerking met Groupon gestart.

Een impressie van restaurant Niven voor Groupon

Snel dubbeltje, langzaam kwartje
Ondernemers in de horeca moeten in crisistijd creatief zijn om hun potentiële afzetmarkt te vergroten. Niven heeft de eerste samenwerking als positief ervaren. Hij verkocht 3.500 couverts binnen 10 uur. Kunz licht toe: "Ik wil deze moeilijke tijden overleven en Groupon kan daarbij helpen. Ik heb liever een snel dubbeltje dan een langzaam kwartje."

Niven Kunz was de eerste van een reeks sterrenchefs die een samenwerking met Groupon aanging.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: