Meeloopdag bij Niven via Groupon

4 september 2012 |
Meeloopdag bij Niven via Groupon<

Niven Kunz en Groupon starten met een nieuwe deal. Kunz biedt via de kortingsite een meeloopdag aan in de keuken van zijn restaurant. Deelnemers krijgen demo's en eten mee met het personeel.

Kooktechnieken
De jonge topkok legt gerechten uit, zet de deelnemers aan het werk tijdens de mise-en-place en toont een paar bijzondere kooktechnieken. Na afloop ontvangen de deelnemers een kookboekje.

De actie start op 12 september en de kosten zijn 69 euro per persoon. Er kunnen in verband met de drukte en ruimte in de keuken maximaal twee personen per dag deelnemen.

Ook nieuwe dinerdeal
Afgezien van de meeloopdag is de sterchef een tweede dinerdeal in samenwerking met Groupon gestart.

Een impressie van restaurant Niven voor Groupon

Snel dubbeltje, langzaam kwartje
Ondernemers in de horeca moeten in crisistijd creatief zijn om hun potentiële afzetmarkt te vergroten. Niven heeft de eerste samenwerking als positief ervaren. Hij verkocht 3.500 couverts binnen 10 uur. Kunz licht toe: "Ik wil deze moeilijke tijden overleven en Groupon kan daarbij helpen. Ik heb liever een snel dubbeltje dan een langzaam kwartje."

Niven Kunz was de eerste van een reeks sterrenchefs die een samenwerking met Groupon aanging.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: