Heropening De Tippe in Vledder

18 januari 2018 | David Bakker

Na een grondige verbouwing van het interieur gaan op zaterdag 27 januari de deuren van café restaurant De Tippe in Vledder weer open. Met een compleet nieuwe uitstraling, meer ruimte in het restaurant om gasten en groepen te ontvangen én een nieuwe kaart, zijn Jeroen en Heleen Kiewiet klaar voor het nieuwe seizoen. Van koffie met gebak tot lunch en diner. 

Het cafégedeelte met de hoge tafels en de biljarttafel heeft plaatsgemaakt voor restaurant en vormt een eenheid met de serre. "Door de muren te breken tussen de verschillende ruimtes hebben we meer een geheel weten te creëren, maar ook meer ruimte", legt Jeroen uit. En dat is waar Heleen en Jeroen steeds vaker tegenaan liepen. "In de serre konden we groepen van maximaal 30 mensen kwijt, die beperking hebben we niet meer. En als mensen van ons terras verjaagd worden door een hevige regenbui dan kunnen ze binnen aan een tafeltje plaatsnemen. We hebben nu plek voor ruim 100 gasten."

Sfeervol dineren

Behalve een interne verbouwing is ook de huisstijl veranderd, het vertrouwde rood heeft plaatsgemaakt voor nieuwe, warme kleuren. "Natuurlijk waren er in de loop der jaren wel kleine veranderingen, maar nu is er sprake van een compleet nieuwe uitstraling: tafels, stoelen, tafellinnen, lampen en personeelskleding zorgen voor een sfeervolle verandering. En door in het midden een prachtige sfeerhaard te plaatsen, verdelen we de ruimte en blijft het nog steeds knus en gezellig voor gasten die met een klein gezelschap komen dineren. Naast deze sfeerhaard is ook de handgemaakte muurschildering een absolute blikvanger!"

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld

Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken van Alain Ducasse en Alain Passard, runt restaurants in China en opende in 2006 Mirazur, dat vandaag werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Het is meteen een p...

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

Restaurant
Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is verheugd dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving. Bist...

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: