Heropening De Tippe in Vledder

18 januari 2018 | David Bakker

Na een grondige verbouwing van het interieur gaan op zaterdag 27 januari de deuren van café restaurant De Tippe in Vledder weer open. Met een compleet nieuwe uitstraling, meer ruimte in het restaurant om gasten en groepen te ontvangen én een nieuwe kaart, zijn Jeroen en Heleen Kiewiet klaar voor het nieuwe seizoen. Van koffie met gebak tot lunch en diner. 

Het cafégedeelte met de hoge tafels en de biljarttafel heeft plaatsgemaakt voor restaurant en vormt een eenheid met de serre. "Door de muren te breken tussen de verschillende ruimtes hebben we meer een geheel weten te creëren, maar ook meer ruimte", legt Jeroen uit. En dat is waar Heleen en Jeroen steeds vaker tegenaan liepen. "In de serre konden we groepen van maximaal 30 mensen kwijt, die beperking hebben we niet meer. En als mensen van ons terras verjaagd worden door een hevige regenbui dan kunnen ze binnen aan een tafeltje plaatsnemen. We hebben nu plek voor ruim 100 gasten."

Sfeervol dineren

Behalve een interne verbouwing is ook de huisstijl veranderd, het vertrouwde rood heeft plaatsgemaakt voor nieuwe, warme kleuren. "Natuurlijk waren er in de loop der jaren wel kleine veranderingen, maar nu is er sprake van een compleet nieuwe uitstraling: tafels, stoelen, tafellinnen, lampen en personeelskleding zorgen voor een sfeervolle verandering. En door in het midden een prachtige sfeerhaard te plaatsen, verdelen we de ruimte en blijft het nog steeds knus en gezellig voor gasten die met een klein gezelschap komen dineren. Naast deze sfeerhaard is ook de handgemaakte muurschildering een absolute blikvanger!"

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: