Heropening De Tippe in Vledder

18 januari 2018 | David Bakker

Na een grondige verbouwing van het interieur gaan op zaterdag 27 januari de deuren van café restaurant De Tippe in Vledder weer open. Met een compleet nieuwe uitstraling, meer ruimte in het restaurant om gasten en groepen te ontvangen én een nieuwe kaart, zijn Jeroen en Heleen Kiewiet klaar voor het nieuwe seizoen. Van koffie met gebak tot lunch en diner. 

Het cafégedeelte met de hoge tafels en de biljarttafel heeft plaatsgemaakt voor restaurant en vormt een eenheid met de serre. "Door de muren te breken tussen de verschillende ruimtes hebben we meer een geheel weten te creëren, maar ook meer ruimte", legt Jeroen uit. En dat is waar Heleen en Jeroen steeds vaker tegenaan liepen. "In de serre konden we groepen van maximaal 30 mensen kwijt, die beperking hebben we niet meer. En als mensen van ons terras verjaagd worden door een hevige regenbui dan kunnen ze binnen aan een tafeltje plaatsnemen. We hebben nu plek voor ruim 100 gasten."

Sfeervol dineren

Behalve een interne verbouwing is ook de huisstijl veranderd, het vertrouwde rood heeft plaatsgemaakt voor nieuwe, warme kleuren. "Natuurlijk waren er in de loop der jaren wel kleine veranderingen, maar nu is er sprake van een compleet nieuwe uitstraling: tafels, stoelen, tafellinnen, lampen en personeelskleding zorgen voor een sfeervolle verandering. En door in het midden een prachtige sfeerhaard te plaatsen, verdelen we de ruimte en blijft het nog steeds knus en gezellig voor gasten die met een klein gezelschap komen dineren. Naast deze sfeerhaard is ook de handgemaakte muurschildering een absolute blikvanger!"

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Ruim 1 op de 10 Nederlanders gaat met Kerst uit eten

Ruim een op de tien (12 procent) Nederlanders grijpt Kerst aan om uit eten te gaan. Dit blijkt uit een analyse van Taxi2Airport, dat - in aanloop naar de kerstdagen - in kaart bracht op welke manier Nederlanders Kerst vieren. Eten belangrijk tijdens Kerst Kerst is erg populair in Nederland. L...

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: