Gratis krantenstok bij leestafelabonnement

10 april 2017 |

Deze maand lanceert de Persgroep Nederland een nieuwe website voor de zakelijke markt www.leestafelkrant.nl. Onder meer horecabedrijven kunnen hier hun zakelijke krantenabonnement afsluiten.

Steeds meer horecabedrijven kiezen voor een op maat samengesteld krantenpakket, speciaal voor hun leestafel, stamtafel, receptie of loungehoek. Een mooie aanvulling op de service richting klanten, die ook nog eens voor extra omzet en minder klachten zorgt. Wie ontspannen een krantje leest, stoort zich niet aan een paar minuten langer wachten en bestelt nog eens een extra drankje.

Ongestoord een krantje lezen bij het ontbijt, een kopje koffie of de lunch bijvoorbeeld.

Keuzevrijheid

Het zakelijk/leestafelabonnement biedt veel flexibiliteit. U kunt uw eigen pakket samenstellen, afgestemd op uw klanten en bezoekersaantallen. Heeft u op doordeweekse dagen veel zakelijke bezoekers, kies dan bijvoorbeeld voor het NRC Handelsblad of Het Financieele Dagblad.

Ligt de piek voor u meer in het weekend of heeft u dan meer recreatieve bezoekers, dan kiest u bijvoorbeeld voor het AD of een regionale krant met veel leuke bijlagen. U kunt elke dag variëren in aantallen en titels. Bent u een dag gesloten, dan hoeft u ook geen krant af te nemen en tijdens een langere sluitingsperiode kunt u het abonnement gewoon een tijdje stil zetten.

Vaak aftrekbaar

Via de nieuwe site kunt u eenvoudig zelf een pakket samenstellen, variërend per dag in titels en aantallen. De rekentool berekent voor u het eindbedrag per week. Uiteraard ontvangt u een maandfactuur met btw en zijn de kosten in veel gevallen aftrekbaar.

Het speciale zakelijke abonnement of leestafelabonnement van de Persgroep biedt keuze uit maar liefst 14 krantentitels, de eigen titels van de Persgroep Nederland (AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de regionale kranten) en NRC Handelsblad, nrc.next en Het Financieele Dagblad.

Horeca-actie: nu met gratis nostalgische krantenstok!

Voor leden van Koninklijke Horeca Nederland is er bovendien een extra kortingsafspraak.
www.leestafelkrant.nl

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

opleiding
Horeca Academie biedt studiebeurs koksopleiding voor vluchtelingen

De Horeca Academie wil een blijvende positieve bijdrage leveren aan de succesvolle integratie van nieuwkomers in Nederland. Daarom biedt zij per september 2017 opnieuw een statushouder de kans om een studiebeurs te krijgen voor een opleiding aan de particuliere Horeca Academie in Den Haag. Volgen...

Achtergronden
Nieuw seizoen Koken met Van Boven

Yvette van Boven is vanaf 4 september weer bij de VPRO te zien met 10 nieuwe afleveringen van Koken met Van Boven; ook voor niet-keukenprinsen en prinsessen een lust om naar te kijken. Naast haar keukengeheimen deelt Van Boven ook interessante wetenswaardigheden over de ingrediënten die zij haa...

cijfers
Restaurants in Flevoland telefonisch het slechtst bereikbaar

In 2016 stonden 129 restaurants onder verscherpt toezicht van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De restaurants stonden onder streng toezicht omdat zij meerdere keren een boete kregen voor slechte hygiëne of voedselveiligheid. Hoewel het eten en hygiëne een van de belangrij...

Internationaal Tech
Restaurant deelt Instagram-kit uit voor mooie foto’s

De komst van mobiele telefoons met camera’s en apps als Instagram heeft er voor gezorgd dat steeds meer mensen foto’s maken van de gerechten die ze bestellen. Het Londense restaurant Dirty Bones moet dat ook hebben gezien, en deelt nu een speciale Instagram-kit uit aan haar klanten. Zo k...

Wijn
Dramatische terugval productie Franse wijnen

Het Franse ministerie van Landbouw verwacht dat de wijnproductie van Bordeaux tot Alsace dit jaar met 17 procent terugvalt. Dit komt doordate koudeprikken in de lente verschillende wijngaarden hebben beschadigd, met name in de regio Bordeaux. Naar verwachting wordt er dit jaar 37,6 miljoen hectol...

Amsterdam Opening
Spingaren opent restaurant en proeflokaal

Spingaren werd begin 2017 in Amsterdam gelanceerd door een team van vijf gepassioneerde mensen die hun liefde voor lekkere charcuterie met Amsterdam willen delen. Vol toewijding storten zij zich het op artisanaal maken van charcuterie en het inleggen en fermenteren van groente en vis. De afgelopen m...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: