Gratis krantenstok bij leestafelabonnement

6 november 2017 |

Deze maand lanceert de Persgroep Nederland een nieuwe website voor de zakelijke markt www.leestafelkrant.nl. Onder meer horecabedrijven kunnen hier hun zakelijke krantenabonnement afsluiten.

Steeds meer horecabedrijven kiezen voor een op maat samengesteld krantenpakket, speciaal voor hun leestafel, stamtafel, receptie of loungehoek. Een mooie aanvulling op de service richting klanten, die ook nog eens voor extra omzet en minder klachten zorgt. Wie ontspannen een krantje leest, stoort zich niet aan een paar minuten langer wachten en bestelt nog eens een extra drankje.

Ongestoord een krantje lezen bij het ontbijt, een kopje koffie of de lunch bijvoorbeeld.

Keuzevrijheid

Het zakelijk/leestafelabonnement biedt veel flexibiliteit. U kunt uw eigen pakket samenstellen, afgestemd op uw klanten en bezoekersaantallen. Heeft u op doordeweekse dagen veel zakelijke bezoekers, kies dan bijvoorbeeld voor het NRC Handelsblad of Het Financieele Dagblad.

Ligt de piek voor u meer in het weekend of heeft u dan meer recreatieve bezoekers, dan kiest u bijvoorbeeld voor het AD of een regionale krant met veel leuke bijlagen. U kunt elke dag variëren in aantallen en titels. Bent u een dag gesloten, dan hoeft u ook geen krant af te nemen en tijdens een langere sluitingsperiode kunt u het abonnement gewoon een tijdje stil zetten.

Vaak aftrekbaar

Via de nieuwe site kunt u eenvoudig zelf een pakket samenstellen, variërend per dag in titels en aantallen. De rekentool berekent voor u het eindbedrag per week. Uiteraard ontvangt u een maandfactuur met btw en zijn de kosten in veel gevallen aftrekbaar.

Het speciale zakelijke abonnement of leestafelabonnement van de Persgroep biedt keuze uit maar liefst 14 krantentitels, de eigen titels van de Persgroep Nederland (AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de regionale kranten) en NRC Handelsblad, nrc.next en Het Financieele Dagblad.

Horeca-actie: nu met gratis nostalgische krantenstok!

Voor leden van Koninklijke Horeca Nederland is er bovendien een extra kortingsafspraak.
www.leestafelkrant.nl

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV: Al 2.000 personen zeggen 'nee' tegen cao-resultaat

Drie jaar lang is er geen cao in de horeca. Nu ligt er een onderhandelingsresultaat tussen KHN en CNV Vakmensen. Leden van CNV krijgen slechts zes dagen de tijd om aan te geven of zij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat. Het lijkt erop dat alles op stel en sprong geregeld moet worden. Lede...

Economie
'Winstwaarschuwing' voor MKB ondernemers

Bij de huidige groei van het midden- en kleinbedrijf in Nederland is een “winstwaarschuwing” op zijn plaats. Dat staat in het jaarbericht 2017, de ‘Staat van het MKB’ van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Door toenemende krapte op de arbeidsma...

Opening
Formule WOK& start in Rotterdamse Zwart Janstraat

De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november 2017 haar eerste store in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35) gaat bevlogen aan de slag met een team van jonge medewerkers om gezond, Aziatisch natural food op de kaart te zetten. Rotterdam-Noord heeft de pri...

Diner
Amstel Boathouse organiseert 'charity diner'

Op woensdag 29 november 2017 organiseert het Amstel Boathouse samen met het Bhutan Youth Development Funds en de Mieke Huigen Stichting een charity diner. Deze avond staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan. Er wordt geld ingezameld om te streven naar onderwijs voor ...

Achtergronden Wijn
Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Professor Patrick McGovern heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd, waarin hij aangetoond heeft dat de mensheid al 5000 jaar langer wijn drinkt (en maakt) dan eerder werd aangenomen. Georgië De bio­moleculaire archeoloog van de universiteit van Pennsylvania vond in acht aar­dewerk...

Achtergronden Culinair
Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

De Fransen hebben gestemd op het gerecht dat volgens hen de Gallische gastronomie het beste uidraagt. Uiteraard bevat het gerecht vlees en wijn, hoe kan het ook anders. Boeuf Bourguignon is immers de grote winnaar. Vleesgerecht Het gestoofde vleesgerecht uit centraal Frankrijk wordt gemaakt me...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: