Gordon Ramsy opent eerste Hell's Kitchen restaurant

1 februari 2018 | David Bakker

De dynamische en bruisende keuken is het middelpunt van het restaurant, de koks zijn gekleed in rode en blauwe uniforms en aan de muur hangen portretten van voorgaande winnaars van het programma. Alles komt regelrecht uit FOX’ populaire tv-show die in 41 landen wordt uitgezonden.

“Het restaurant is tot stand gekomen als antwoord op vraag naar een real-life Hell’s Kitchen restaurant vanuit onze ‘hongerige’ fans” zegt Ramsay. “Wat we ons niet volledig hebben gerealiseerd is dat het publiek zo enthousiast zou reageren. We zijn enorm blij met de vele reserveringen en de lovende woorden. We kijken ernaar uit onze gasten te verwelkomen en hen de echte Hell’s Kitchen ervaring te geven – compleet met fantastisch eten en heerlijke cocktails.” 

Las Vegas Strip

Naast het vernieuwende concept, is ook de locatie enorm indrukwekkend. Met ramen die lopen van de vloer tot het plafond biedt het restaurant een prachtig uitzicht op de bekende Las Vegas Strip en de iconische fonteinen van Caesars Palace. Gordon Ramsay Hell’s Kitchen beschikt over 300 plaatsen, een uitgebreide selectie aan cocktails en een lunch- en dinermenu dat dagelijks wordt geserveerd. Het restaurant serveert naast het reguliere menu een reeks populaire gerechten afkomstig uit de tv-show, zoals coquilles, kreeftrisotto, Beef Wellington en truffel Arancini.

Uitbreiding

Hell’s Kitchen is Ramsay’s vijfde restaurant in Las Vegas. In de toekomst breidt Ramsay zijn samenwerking met Caesars Entertainment verder uit met nog zeven extra restaurants.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Sterrenchef Wim Severein maakt brigade restaurant The Millèn bekend

Chef-kok Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent medio juli zijn eigen high-end restaurant The Millèn op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel. Het team van The Millèn, in de iconische Millenniumtoren, bestaat uit een aantal oude bekenden van...

Culinair Rotterdam
Topvlees van de houtskoolgrill bij de With

Dry aged ribeye, kakelvers piepkuiken en spareribs van Iberico. Voor een goed stuk vlees ga je naar de With. Dit nieuwe bar-restaurant op de Witte de Withstraat in Rotterdam is de specialist voor gerechten van de houtskoolgrill. Een mooi drankassortiment en een stijlvolle inrichting vol details make...

Regelgeving Achtergronden
Rotterdams visrestaurant stoeit met gemeente en provincie over vergunning

Visrestaurant A La Plancha op het Rotterdamse Noordereiland wacht al maanden op een tijdelijke horecavergunning van de gemeente Rotterdam. Het is de eerste keer sinds de start van het seizoensrestaurant dat ondernemer Hans Mosselman nog niet met de opbouw kan beginnen. Het restaurant op een ponton p...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Achtergronden Michelin
Phuket en Phang Nga in Michelingids Thailand 2019

Na de allereerste Thaise editie van de Michelingids, toegewijd aan Bangkok, heeft Michelin bekendgemaakt de gids uit te breiden met een nieuwe 2019 editie: de Michelin Guide Bangkok, Phuket en Phang Nga. De gids wordt eind 2018 uitgegeven en bevat informatie over de culinaire cultuur van deze drie b...

Interview Longread
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

“Marketing wil je als horecaondernemer het liefst binnenboord houden.” Monique van Gevelt is daar duidelijk in en ze heeft een punt. Want je kúnt het ook zelf als je de tools kent en beheerst. “Het is het gemakkelijkst om de reguliere social media-kanalen in te zetten”...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: