Gordon Ramsy opent eerste Hell's Kitchen restaurant

1 februari 2018 | David Bakker

De dynamische en bruisende keuken is het middelpunt van het restaurant, de koks zijn gekleed in rode en blauwe uniforms en aan de muur hangen portretten van voorgaande winnaars van het programma. Alles komt regelrecht uit FOX’ populaire tv-show die in 41 landen wordt uitgezonden.

“Het restaurant is tot stand gekomen als antwoord op vraag naar een real-life Hell’s Kitchen restaurant vanuit onze ‘hongerige’ fans” zegt Ramsay. “Wat we ons niet volledig hebben gerealiseerd is dat het publiek zo enthousiast zou reageren. We zijn enorm blij met de vele reserveringen en de lovende woorden. We kijken ernaar uit onze gasten te verwelkomen en hen de echte Hell’s Kitchen ervaring te geven – compleet met fantastisch eten en heerlijke cocktails.” 

Las Vegas Strip

Naast het vernieuwende concept, is ook de locatie enorm indrukwekkend. Met ramen die lopen van de vloer tot het plafond biedt het restaurant een prachtig uitzicht op de bekende Las Vegas Strip en de iconische fonteinen van Caesars Palace. Gordon Ramsay Hell’s Kitchen beschikt over 300 plaatsen, een uitgebreide selectie aan cocktails en een lunch- en dinermenu dat dagelijks wordt geserveerd. Het restaurant serveert naast het reguliere menu een reeks populaire gerechten afkomstig uit de tv-show, zoals coquilles, kreeftrisotto, Beef Wellington en truffel Arancini.

Uitbreiding

Hell’s Kitchen is Ramsay’s vijfde restaurant in Las Vegas. In de toekomst breidt Ramsay zijn samenwerking met Caesars Entertainment verder uit met nog zeven extra restaurants.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
In beeld: Feestelijke opening Amber Garden, True Chinese Cuisine

Amber Garden, onderdeel van de internationale 'Yisheng Group' heeft gisteren haar deuren in Amstelveen op feestelijke wijze geopend. Eigenaar, Stark Li, derde generatie gerespecteerde Chinese restaurateurs, opende samen met Facility Manager, Ronald Ting, restaurant Amber Garden in het gezels...

Culinair
Chris Naylor geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok 

Op maandag 23 september jl. is Chris Naylor, chefkok bij Restaurant Vermeer * in Amsterdam, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Chris wordt hiermee na zijn inauguratie de 148ste SVH Meesterkok van Nederland. Prestatie op Meesterlijk niveau SVH Meesterkoks Marc van Gulick (Landgoe...

Interview Longread
Dit stel bouwde een lunchroom en B&B in een modern kasteel

De Buytenplaets is een ‘brasserij’ en B&B in een van de modernste wijken van Rijswijk en omstreken. Wanneer je aan komt rijden, verrijst er ineens een soort van kasteel midden tussen de prachtige nieuwbouwwoningen. Dat imposante gebouw is de verwezenlijking van de droom van Laura Bro...

Vlees Vega
Nederlanders eten weer meer vlees, mede door de horeca

Nieuwe cijfers van de Wageningen Universiteit over de vleesconsumptie doen bij velen de wenkbrauwen fronsen. We blijken namelijk weer meer vlees te eten in Nederland. De uitkomst van het onderzoek, in opdracht van Stichting Wakker Dier, is anders dan het onderzoek van RIR, dat slechts anderhalve maa...

Awards Bocuse d'Or
Marco van der Wijngaard winnaar Bocuse d'Or Nederland 2019 

Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Marco van der Wijngaard van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht de winnaar geworden van de Nederlandse finale Bocuse d’Or. Hij gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Tallinn in juni 2020. Vijf kandidat...

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: