Gordon Ramsy opent eerste Hell's Kitchen restaurant

1 februari 2018 | David Bakker

De dynamische en bruisende keuken is het middelpunt van het restaurant, de koks zijn gekleed in rode en blauwe uniforms en aan de muur hangen portretten van voorgaande winnaars van het programma. Alles komt regelrecht uit FOX’ populaire tv-show die in 41 landen wordt uitgezonden.

“Het restaurant is tot stand gekomen als antwoord op vraag naar een real-life Hell’s Kitchen restaurant vanuit onze ‘hongerige’ fans” zegt Ramsay. “Wat we ons niet volledig hebben gerealiseerd is dat het publiek zo enthousiast zou reageren. We zijn enorm blij met de vele reserveringen en de lovende woorden. We kijken ernaar uit onze gasten te verwelkomen en hen de echte Hell’s Kitchen ervaring te geven – compleet met fantastisch eten en heerlijke cocktails.” 

Las Vegas Strip

Naast het vernieuwende concept, is ook de locatie enorm indrukwekkend. Met ramen die lopen van de vloer tot het plafond biedt het restaurant een prachtig uitzicht op de bekende Las Vegas Strip en de iconische fonteinen van Caesars Palace. Gordon Ramsay Hell’s Kitchen beschikt over 300 plaatsen, een uitgebreide selectie aan cocktails en een lunch- en dinermenu dat dagelijks wordt geserveerd. Het restaurant serveert naast het reguliere menu een reeks populaire gerechten afkomstig uit de tv-show, zoals coquilles, kreeftrisotto, Beef Wellington en truffel Arancini.

Uitbreiding

Hell’s Kitchen is Ramsay’s vijfde restaurant in Las Vegas. In de toekomst breidt Ramsay zijn samenwerking met Caesars Entertainment verder uit met nog zeven extra restaurants.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Café Bier Restaurant
Grand Prestige Vatgerijpt zoekt de grens op

Grand Prestige Vatgerijpt 2018, het vlaggenschip van Hertog Jan werd vanmiddag gelanceerd. Tijdens een lange expeditie naar smaak creëerde de brouwers van Hertog Jan in samenwerking met Michelin chef-kok Luc Kusters, wijnsommelier Harold Hamersma en bourbonkenner Anne Stokvis de varianten Bourb...

Opening Restaurant
De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn

Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het Apeldoornse kanaal. Hierdoor is het de ideale spot om met mooi weer te vertoeven op het terras, maar ook tijdens de koudere dagen genie...

Food Achtergronden
Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger

Thuisblijvers van de wintersport hoeven dit jaar niet getreurd te zijn. Speciaal voor de wintersportfanaten die dit seizoen niet op de latten staan – en voor wie dat sowieso al niet van plan waren – lanceert restaurant Hudson Bar & Kitchen de Schnitzelburger. Zo hebben de thuisblijv...

Achtergronden Restaurant
Restaurant dicht vanwege lekkages

Restaurant Dolce Vita aan het Rijnplein in Alphen aan den Rijn vecht al tweeëneenhalf jaar tegen lekkages. Nu wordt de strijd opgegeven en het restaurant sluit per direct. zo lezen we op witteweekbladalphenaandenrijn.nl. Constructiefouten Het was niet voor het eerst dat er lekkages aan he...

10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: Roderik Seubers blikt terug

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een interview uit 2011 met chef-kok en restarauteur Roderik Seubers van restaurant de...

Columns Starten in de horeca
Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Als ik de berichten in de media lees, dan zit de horeca in zijn gloriejaren. De omzet plust, kwartaal na kwartaal, en de bomen schijnen tot in de hemel te groeien. De cijfers van het CBS zijn dan ook lovend. Na de harde klap van 2008 zit de horeca ondertussen op het hoogst gemeten omzetniveau ooi...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: