Gordon Ramsy opent eerste Hell's Kitchen restaurant

1 februari 2018 | David Bakker

De dynamische en bruisende keuken is het middelpunt van het restaurant, de koks zijn gekleed in rode en blauwe uniforms en aan de muur hangen portretten van voorgaande winnaars van het programma. Alles komt regelrecht uit FOX’ populaire tv-show die in 41 landen wordt uitgezonden.

“Het restaurant is tot stand gekomen als antwoord op vraag naar een real-life Hell’s Kitchen restaurant vanuit onze ‘hongerige’ fans” zegt Ramsay. “Wat we ons niet volledig hebben gerealiseerd is dat het publiek zo enthousiast zou reageren. We zijn enorm blij met de vele reserveringen en de lovende woorden. We kijken ernaar uit onze gasten te verwelkomen en hen de echte Hell’s Kitchen ervaring te geven – compleet met fantastisch eten en heerlijke cocktails.” 

Las Vegas Strip

Naast het vernieuwende concept, is ook de locatie enorm indrukwekkend. Met ramen die lopen van de vloer tot het plafond biedt het restaurant een prachtig uitzicht op de bekende Las Vegas Strip en de iconische fonteinen van Caesars Palace. Gordon Ramsay Hell’s Kitchen beschikt over 300 plaatsen, een uitgebreide selectie aan cocktails en een lunch- en dinermenu dat dagelijks wordt geserveerd. Het restaurant serveert naast het reguliere menu een reeks populaire gerechten afkomstig uit de tv-show, zoals coquilles, kreeftrisotto, Beef Wellington en truffel Arancini.

Uitbreiding

Hell’s Kitchen is Ramsay’s vijfde restaurant in Las Vegas. In de toekomst breidt Ramsay zijn samenwerking met Caesars Entertainment verder uit met nog zeven extra restaurants.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: