Gordon Ramsy opent eerste Hell's Kitchen restaurant

1 februari 2018 | David Bakker

De dynamische en bruisende keuken is het middelpunt van het restaurant, de koks zijn gekleed in rode en blauwe uniforms en aan de muur hangen portretten van voorgaande winnaars van het programma. Alles komt regelrecht uit FOX’ populaire tv-show die in 41 landen wordt uitgezonden.

“Het restaurant is tot stand gekomen als antwoord op vraag naar een real-life Hell’s Kitchen restaurant vanuit onze ‘hongerige’ fans” zegt Ramsay. “Wat we ons niet volledig hebben gerealiseerd is dat het publiek zo enthousiast zou reageren. We zijn enorm blij met de vele reserveringen en de lovende woorden. We kijken ernaar uit onze gasten te verwelkomen en hen de echte Hell’s Kitchen ervaring te geven – compleet met fantastisch eten en heerlijke cocktails.” 

Las Vegas Strip

Naast het vernieuwende concept, is ook de locatie enorm indrukwekkend. Met ramen die lopen van de vloer tot het plafond biedt het restaurant een prachtig uitzicht op de bekende Las Vegas Strip en de iconische fonteinen van Caesars Palace. Gordon Ramsay Hell’s Kitchen beschikt over 300 plaatsen, een uitgebreide selectie aan cocktails en een lunch- en dinermenu dat dagelijks wordt geserveerd. Het restaurant serveert naast het reguliere menu een reeks populaire gerechten afkomstig uit de tv-show, zoals coquilles, kreeftrisotto, Beef Wellington en truffel Arancini.

Uitbreiding

Hell’s Kitchen is Ramsay’s vijfde restaurant in Las Vegas. In de toekomst breidt Ramsay zijn samenwerking met Caesars Entertainment verder uit met nog zeven extra restaurants.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Internationaal
Nederland voor het eerst gastland op trendy food festival Parijs

Van 10 t/m 12 maart 2019 is Nederland gastland op het jaarlijkse trendy food platform Omnivore in Parijs. Omnivore is een driedaags, innovatief food-evenement; bezoekers zijn invloedrijke foodies, professionele en hobbykoks, bartenders, food- journalisten, bloggers en vloggers. Onder het motto Te...

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Oslo het duurst, Amsterdam goedkoop

Oslo is de duurste stad van Europa om een terras te pakken. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in de Noorse hoofdstad is € 53,71. Dit is ruim drie keer zo duur als Budapest, waar je € 15,94 kwijt bent voor een rondje (2 espresso, 2 fris, 2 halve liters bier en 2 ros&ea...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Achtergronden Wijn
Dit is wel een heel duur wijntje!

Twee flessen wijn zijn bij veilinghuis Sotheby's in New York onder de hamer gegaan voor de astronomische bedragen van respectievelijk 558.000 dollar en 496.000 dollar. De flessen komen uit het jaar 1945 en zijn afkomstig van het beroemde wijnhuis Romanée Conti. Op de website van De Telegr...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: