De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn

20 februari 2018 | Thijs Jacobs

Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het Apeldoornse kanaal. Hierdoor is het de ideale spot om met mooi weer te vertoeven op het terras, maar ook tijdens de koudere dagen geniet het Apeldoornse publiek in het restaurant van het prachtige uitzicht op het water. Om de opening van het restaurant te vieren is maart omgedoopt tot Burgermaand: de gehele maand zijn burgers te bestellen voor slechts €8,50!

Vliegende start van het nieuwe jaar

Horecaketen De Beren maakte eerder dit jaar bekend minimaal vijftien nieuwe vestigingen te willen openen in 2018. Het restaurant in Apeldoorn heeft de primeur. Horeca-eigenaar Ad Schaap vertelt: ‘‘Dit is de eerste opening van 2018, en wat voor één! Met de ligging in het bruisende centrum, aan het water is het restaurant een fijne horecaspot voor het Apeldoornse publiek.’’ Het pand, waar eerder restaurant De Burgerwacht gevestigd was, heeft een volledige metamorfose ondergaan. Het interieur is door het gebruik van robuuste meubelen en natuurlijke materialen voorzien van een huiselijke sfeer.

Uitgebreide lunch, bourgondisch diner en gezellige borrels

Het restaurant is elke dag geopend vanaf 11.30 uur en gasten kunnen er terecht voor zowel een lunch, diner als borrel. De menukaart is zorgvuldig samengesteld met oog voor kwaliteit. Naast de beroemde Berengerechten als spareribs en saté kunnen gasten ook kiezen voor een mooie entrecote of tournedos. Ook borrelaars zijn bij deze vestiging aan het juiste adres: speciaalbieren en heerlijke Gin & Tonics zorgen voor een fijne vibe aan de bar. Voor een complete avond uit kan een diner bij De Beren worden gecombineerd met een bezoek aan de nabij gelegen Vue bioscoop: met een Beren Bios arrangement voor €26,50 geniet de gast van een drie-gangen-keuzemenu en ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze. 

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland.

Het nieuwe restaurant in Apeldoorn is helemaal af maar zoekt nog wel een enthousiaste franchisenemer. Ervaring in de horeca is een pré, maar zeker geen vereiste. Als men interesse heeft kan er contact opgenomen worden met franchisecoach Henk Jansen via h.jansen@beren.nl

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Foodsquare Rotterdam officieel geopend

isteravond opende wethouder Said Kasmi officieel Rotterdam Foodsquare. Het bruisende horecagebied grenst aan de Witte de Withstraat en bestaat uit negen horecagelegenheden met ieder een eigen foodbeleving en charme. In samenwerking met horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam organiseerden de ondernemers e...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch

Restaurant Da Vinci in Maasbracht vierde op 14 september het 25-jarig bestaan met een lunch voor 25 powervrouwen uit de horeca, kunst, cultuur en politiek. Het restaurant van de enige vrouwelijke sterrenchef in Nederland Margo Reuten en Meestergastheer Petro Kools opende de deuren op 16 september 19...

Koen Bakker geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer

Op maandag 17 september is Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal, geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer. Onder grote belangstelling van familie, vrienden, medewerkers en de pers, is de officiële uitslag van de Meesterproef vastgesteld en ontving Koen het Meest...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: