Bagels & Beans lanceert online bestellen

20 april 2020 | Thijs Jacobs

Om liefhebbers van bagels en koffie in deze tijd toch te kunnen bedienen heeft Bagels & Beans de digitale deuren van de bestelwebsite geopend: bestel.bagelsbeans.nl. Bagelfans kunnen weer genieten van hun dagelijkse dosis bagels, koffie en geluk, maar uiteraard wel in een aangepaste vorm.

Bestellen en betalen gaat nog makkelijker online. De bestelling wordt op het gekozen tijdstip met liefde bereid bij een Bagels & Beans vestiging naar keuze, waar deze op veilige afstand en volgens de richtlijnen kan worden afgehaald. Het merendeel van de vestigingen is inmiddels geopend voor deze vorm van afhalen.

Webshop

Een week eerder werd ook al een webshop geopend waar Bagels & Beans de exclusieve koffiebonen van een kleinschalige Panamese familieplantage verkoopt. De koffiebonen waren uiteraard altijd al verkrijgbaar in de Bagels & Beans vestigingen, maar nu dus ook via de webshop. Zo kunnen gasten die hun koffiemoment moeten missen nu thuis of op hun werk genieten van de echte Bagels & Beans koffie. Een kilozak is verkrijgbaar voor €24,50, vanaf twee zakken is de verzending gratis. 

Uitgestelde geluksmomentjes

Bagelfans kunnen daarnaast via dezelfde webshop hun favoriete Bagels & Beans vestiging steunen door een stempelkaart met 10 geluksmomentjes -koffie of thee naar keuze- voor later te bestellen. Zo kunnen ze straks weer genieten van een koffiemomentje bij hun lievelingsvestiging. 

De webshop van Bagels & Beans is bereikbaar via www.bagelsbeans.nl/cadeau

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: