Bagels & Beans opent in Heerhugowaard

25 mei 2016
Bagels & Beans opent in Heerhugowaard

Lunchketen Bagels & Beans opent op 29 juni haar deuren in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. Wie over enkele weken winkelcentrum
Middenwaard binnenloopt, zal onder de lichtkoepel kunnen plaatsnemen op het grote terras om te genieten van een rijkelijk belegde bagel of de Panamese koffie. Ongeacht het jaargetijde is het altijd terrasweer in Middenwaard, een fijne bijkomstigheid van de overvloed aan glas die het overdekte winkelcentrum kenmerkt.

*Veel lichtinval*
De restaurantruimte is L-vormig met de karakteristieke koffie- en bagelbar pontificaal in het midden, in de knik van de L. Grote ramen langs de zijkanten zorgen voor veel lichtinval en bieden uitzicht op het grote terras. Het pand wordt geheel ingericht volgens de warme nieuwe huisstijl die het bedrijf vorig jaar introduceerde. Maike Ineke, die tevens mede-eigenaar is van de Bagels & Beans aan de Koorstraat in Alkmaar, zal zich ontfermen over deze nieuwe locatie.

*Winkelpubliek en flexwerkers*
Het winkelpubliek kan tussen het shoppen door even gezellig langswippen bij Bagels & Beans voor gezonde maar vooral lekkere bagels, salades en sappen, met een ruime keus aan biologische, vegetarische en glutenvrije opties. De inrichting met lange leestafel, gezellige hoekjes en rustige plekjes leent zich bovendien goed voor flexwerken.

~Christel Tuin~

Overig nieuws