50ste vestiging van horecaketen De Beren opent in Lelystad

15 november 2017 | Thijs Jacobs

Horecaketen De Beren blijft groeien. Deze maand opende de bekende franchiseketen alweer haar 50ste vestiging! De gloednieuwe locatie betreft een bezorgrestaurant op het Dukaatplein in Lelystad. Het straatbeeld van Lelystad wordt daarmee verrijkt met de herkenbare koeriers, getypeerd door de vrolijke helmen met berenoren.

Lelystedelingen kunnen nu thuis genieten van authentieke gerechten, denk hierbij aan smaakvolle vleesgerechten zoals spareribs en saté of goedgevulde maaltijdsalades. Franchisenemer Roel de la Rambelje vertelt trots: ‘We vinden het een hele eer dat wij de 50ste vestiging van De Beren zijn en hopen veel klanten te verblijden met onze berengerechten’.

Bezorgrestaurant in Lelystad

De 50ste vestiging van horecaketen De Beren is geopend op een prachtige zichtlocatie, in een hoekpand nabij het station Lelystad Centrum. Het bezorgrestaurant is elke dag vanaf 16:00 uur geopend voor bestellingen. Klanten kunnen rekenen op verse gerechten voor een aantrekkelijke prijs. Zo zijn er al menu’s te bestellen voor €7,95 bestaand uit bijvoorbeeld een kipschnitzel of Berenburger met bijgerecht naar keuze. De gerechten zijn ook af te halen in de vestiging zelf.

De Beren door heel Nederland 

Het doel van De Beren is om zoveel mogelijk mensen in Nederland te laten genieten van haar royale gerechten. De succesvolle horecaformule blijft groeien, afgelopen drie maanden opende de keten drie nieuwe vestigingen: in Gouda, Tilburg-Oost en nu ook in Lelystad. Met deze nieuwe locaties zijn er in totaal vijftig De Beren vestigingen, waarvan 31 restaurants en 19 bezorgrestaurants.  Dit jaar openen nog twee nieuwe restaurants in Schieveste en Alphen aan den Rijn. Ook in 2018 gaat De Beren haar sterke groei doorzetten, door de opening van meerdere vestigingen verspreidt door heel Nederland.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Rotterdam
Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder. Fred Mustert van restaurant Fred (2 M ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Wet- en regelgeving KHN Coronacrisis
KHN: Nieuwe steun welkom, maar niet voldoende

Op dinsdag 27 oktober heeft het kabinet een besluit genomen over hoe de aanvullende steunmaatregelen er voor de horeca uit moeten komen te zien. KHN pleit er al weken bij het kabinet en de Tweede Kamer voor om, aanvullend op het huidige noodpakket, met aanvullende steunmaatregelen te komen, waarbij ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Awards Culinair
Lekker500 komt uit in aangepaste vorm

Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland die dit jaar voor de 43ste keer verschijnt, heeft een aangepaste vorm waarin een podium wordt geboden aan de restaurateur. De speciale editie is een gids zonder ranking, als ode aan de helden van de horeca. Alle nog bestaande restaurants u ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: