U heeft gezocht op : zaandam

9 mei 2019 Opening
Papa John’s opent nieuwe vestiging in Hilversum

Papa John’s opende in april nog een nieuwe vestiging in Zoetermeer, nu is Hilversum aan de beurt. Op maandag 13 mei opent alweer de 22e vestiging, dit keer op de Bussumerstraat 8 in Hilversum. Franchisenemers Salah en Abdullah Assakaour en franchisemanager Hakim Aouninich zullen de vestigin...

25 februari 2019 Food
Leerlingen bedenken ve-GO burger

Op 25 februari lanceerde Vital4Skool de ve-GO burger, een vegetarische burger bedacht door leerlingen van St Michael College in Zaandam. De burger volgde uit een wedstrijd vanhet Technasium, een opleiding met extra focus op onderzoek en ontwerpen. Begin dit jaar startten leerlingen van het St Mic...

18 oktober 2018 Interview Longread
Interview Castell Zaandam: Bistro met een topchef achter de pannen

Op een prachtlocatie in Zaandam vind je restaurant Castell. Özgur zwaait samen met zijn partner Mascha de scepter over hun culinaire kasteel, dat bij velen te boek staat als het beste restaurant van Zaandam. Een greep uit de reviews: “Zonder meer het beste eten van Zaandam”, &ldq...

3 oktober 2018
De oktobereditie van De RestaurantKrant

Hij is er weer! De oktobereditie van De RestaurantKrant. Via deze link kan je hem downloaden. Op de cover staat Wim Cox, die na een succesvolle carrière in de horeca op 55-jarige leeftijd kan stoppen. Hij geeft in dit afscheidsinterview zijn visie op de horeca. "Ik hou van 'quick an...

6 juni 2017 Wijn
Rosés, champagnes en mousserende wijnen van het jaar bekendgemaakt

Op vrijdag 2 juni zijn tijdens Taste of Amsterdam in het Amstelpark de rosé-, champagne- en mousserende wijnen van het jaar onderscheiden. De winnende wijnen werden gekozen in het kader van het Proefschrift Wijnconcours, dat dit jaar voor de 29e keer wordt uitgeschreven door The Wine & Fo...

15 mei 2017 Opening
Lab-44 nieuwe horeca hotspot in Zaandam

Afgelopen weekeinde is eet- en drinkspot Lab-44 op het Hembrugterrein in Zaandam officieel geopend. Lab-44 bevindt zich in een oud gebouw en was in het begin van de 20e eeuw een gifgaslaboratorium. Het was decennialang verboden gebied. Het Hembrugterrein vormt het hart van de voormalige verdedigings...

24 juni 2016 Amsterdam Toerisme
Amsterdam wil meer recreatieve plekken en boulevards langs en aan de Amstel

Amsterdam wil het zicht op de Amstel verbeteren, en meer recreatieve plekken en boulevards langs en aan de Amstel en het IJ maken. Verder gaat de stad het vaarnetwerk in de stad vergroten en de zwemstranden en recreatievoorzieningen bij de stadsplassen en aan het IJmeer uitbreiden. Ook maakt Amsterd...

19 februari 2016
Yada Yada Zaandam opent in april

Na een zeer succesvolle try out in het najaar, gaat Yada Yada Market op vrijdag 1 april definitief open. In november trok de markt al duizenden bezoekers. De opening wordt groots gevierd in het weekend van vrijdag 1 april tot en met zondag 3 april. Geïnteresseerde standhouders dienen zich snel "aa...

4 december 2015
Kaboom Hotel en DADAWAN geopend

Onder grote belangstelling van familie, vrienden en relaties opende de Maastrichtse wethouder van economie John Aarts op donderdagavond 3 december officieel Kaboom Hotel en restaurant DADAWAN. Een unieke samenwerking van twee onorthodoxe bedrijven in de horeca- en leisurebranche: La Bergere Group ...

12 september 2013
Restaurantweek voor Guatemala

L’invité le Restaurant en Stichting Niños de Guatemala organiseren een speciale restaurantweek om geld in te zamelen voor schoollunches in Guatemala. Tijdens deze restaurantweek doneert L’invité voor elk verkocht menu vijf euro aan de stichting. De restaurantweek duurt van 17 tot 22 septem...

6 oktober 2010
Websitesysteem voor horecabedrijven

Een recent opgericht IT-bedrijf maakt het wel heel makkelijk voor ondernemingen in de gastvrijheids-industrie om een website te maken en te onderhouden. QualitySites4all.com heeft onlangs een zeer gebruikersvriendelijk content management systeem (CMS) in de Benelux gelanceerd. Met de editor van qual...

20 november 2009
Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Duurzaam, biologisch en gezond. De jury van de Horecava Innovation Award is bij de tiende editie overspoeld door verantwoorde producten en diensten. Ook een groot deel van de 16 nominaties voor deze award staat in het teken van duurzaamheid. Op de eerste dag van Horecava 2010, maandag 11 januari, ma...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: