U heeft gezocht op : texel

23 november 2020 Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

2 november 2020
Overname Texelse Bierbrouwerij door Heineken

HEINEKEN Nederland (Heineken) neemt de Texelse Bierbrouwerij over. Hiermee krijgt de succesvolle brouwer van het gelijknamige eiland een stevige impuls om zich op het vasteland verder te ontwikkelen. Dankzij deze acquisitie zal het prijswinnende Skuumkoppe en ook de andere speciaalbieren in nog meer ...

31 juli 2020
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

8 april 2020
81 winnende bieren na zesde Dutch Beer Challenge

Op woensdag 11 maart 2020 vond in Rotterdam de zesde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ plaats. 91 Nederlandse brouwerijen hebben gezamenlijk 400 bieren ingestuurd om deel te nemen aan deze Nederlandse bierwedstrijd. Vanwege de corona-crisis vond de prijsuitreiking dit jaar plaats via ...

31 maart 2020 Columns
Column Sico de Moel: We gaan weer open

We gaan weer open! 3 weken gesloten kunnen we nog wel trekken, maar de verplichte sluiting lijkt nu toch langer te gaan duren. Mijn koks worden gek thuis. We willen weer aan de slag. We hebben dus een speciaal menu voor thuis ontwikkeld. Met mooie lokale produkten van onze eigen lokale boeren. ...

22 november 2019 Achtergronden Gastronomie
Relais & Châteaux chefs slijpen de messen over duurzame vis

Een totaal van 11 chefs van het gerenommeerde hotel- en restaurantlabel Relais & Châteaux slijpt de messen over het thema hoe duurzame en lokale vis zo smakelijk mogelijk op de kaart te krijgen. Jef Schuur en Nadine Mögling waren de gastheer en -vrouw voor deze bijzondere culinaire bi ...

14 oktober 2019 Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

18 september 2019 Food Achtergronden
Relais & Châteaux zet zich in voor goed, gezond en duurzaam eten

Om de klimaatverandering tegen te gaan en de biodiversiteit te beschermen, zet Relais & Châteaux zich samen met Slow Food in tijdens Food for Change van 3 tot 6 oktober 2019. Ook dit jaar werkt Relais & Châteaux samen met Slow Food tijdens de campagne Food for Change. Slow Food o ...

17 september 2019 Gastronomie
Dit zijn de 10 beste nieuwe restaurants in Nederland

En de winnaar is... Gisteravond was de bekendmaking van de winnaars van TheFork Restaurants Awards 2019. 31 Nederlandse topchefs nomineerden 31 nieuwe restaurants. Vervolgens was het aan de gast om te stemmen. Wie de trotse winnaars zijn, lees je hieronder: De winnaars van TheFork Restaurants Awa ...

16 september 2019 Gastronomie
Het Kook Atelier overall winnaar Texel Culinair 2019

Het Kook Atelier is overall winnaar van de zestiende editie van Texel Culinair. Nieuwkomer De Pelikaan overtrof de verwachtingen en presenteerde een frikadel op ’n Aare manier: een wortel speciaal met frikadelkruiden – en werd daarmee winnaar in de categorie Themagerecht. BOSQ ontving de ...

12 september 2019 Events
Erik Stroink, BBB Maastricht: "Hier zie je het allerbeste uit de branche"

Erik Stroink is Product Manager van de oudste horecavakbeurs van de Benelux, de BBB in Maastricht. Hij heeft het druk, want van 7 tot en met 9 oktober staat de Bourgondische hoofdstad van Nederland alweer voor de vijfenzestigste keer in het teken van de horeca tijdens dit jaarlijkse evenement. " ...

30 juli 2019 KHN
Dok 14 uit Cadzand Beste Paviljoen van Nederland

Dinsdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. Dok 14 uit Cadzand werd uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van 2019. De andere landelijke prijs die tijdens de verkiezingen werd uitgereikt was die van het Schoonste strand van Ne ...

25 juli 2019 Columns
Column Sico de Moel: California vintners

Kapitein Niels kwam met een groepje winelovers uit California. Niels doet speciale riviercruises for winelovers. Stevige kerel; als hij in Amsterdam is, komt hij graag even langs met een groepje. Hij kwam zelf wat eerder. 'Sico, dit zijn wijnmakers uit California, geen kleine jongens. Ik blij ...

23 juli 2019 Food Events
Texel Culinair 2019 verwelkomt mystery guest in jury

De jurysamenstelling van Texel Culinair 2019 bestaat dit jaar uit wethouder Hennie Huisman, culinair journalist en Masterchef Marcus Polman, culinair verslaggever Marjolein Hurkmans en foodblogger & influencer Mariëtte van den Brande. Het vijfde jurylid is een op Texel woonachtige myst ...

22 oktober 2018
Dit is het lekkerste bockbier van Nederland

Bij Brouwerij Maximus in De Meern werd dit jaar door 132 proevers geproefd om te bepalen welk bockbier het lekkerste van Nederland is in 2018. Er werden 60 bockbieren geproefd, waarvan 32 in de categorie standaard tot en met 7 procent en 28 in de categorie zwaar boven de 7 procent. De prijzen bi ...

6 juni 2018
CBS: Waddeneilanden hebben meeste horeca per inwoner

Op de Waddeneilanden zijn relatief veel winkels en horecazaken. Omgerekend naar aantal inwoners staan op de Wadden van alle gemeenten de meeste winkel- en horecavestigingen ingeschreven. In 2017 bezochten bijna anderhalf miljoen toeristen de Waddeneilanden. Dit meldt het CBS naar aanleiding van vr ...

17 mei 2018 Achtergronden Gastronomie
Waddengastronomie op de agenda van Ministerconferentie Leeuwarden

Donderdag 17 en vrijdag 18 mei vindt de trilaterale ministersconferentie van Duitsland, Denemarken en Nederland plaats in De Harmonie in Leeuwarden. De Nederlandse waddengemeenschap buigt zich deze dagen over de toekomst van de Waddenzee. De centrale vraag tijdens het congres is: hoe zorgen we er ...

23 april 2018 Achtergronden
Genomineerden Gaia Green Awards 2018 bekendgemaakt

De vakjury heeft de nominatie bekendgemaakt van de genomineerden van de derde editie van de Gaia Green Awards. De award wordt jaarlijks uitgereikt op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam aan strandpaviljoens, hotels en restaurants die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben geleverd om hun orga ...

5 april 2018 Achtergronden
65 winnende bieren bij Dutch Beer Challenge

Op woensdag 21 maart 2018 werd in Rotterdam de vierde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ georganiseerd. 67 Nederlandse brouwerijen hebben gezamenlijk 397 verschillende bieren ingestuurd om deel te nemen aan deze Nederlandse bierwedstrijd. Tijdens de prijsuitreiking in het Van Donge ...

9 maart 2018 KHN
Rob Baltus nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland

Op maandag 5 maart 2018 is Rob Baltus benoemd tot nieuwe regiovoorzitter van KHN Noord-Holland. Hij neemt de voorzittershamer over van interim voorzitter Hans Gort. Rob Baltus wil graag uitbouwen wat zijn voorgangers in gang hebben gezet. En daarbij nauw samenwerken met onze leden en stakeholders in ...

23 oktober 2017 Achtergronden
25 jaar Luigi's eten & drinken

Wanneer je in de binnenstad van Harderwijk over de Markt loopt, vind je in één van de mooiste historische panden 'Luigi’s eten & drinken'. Niet meer uit het straatbeeld weg te denken, want ze zijn daar al 25 jaar te vinden. "25 jaar! Wie haalt dat tegenwoordig no ...

6 juli 2017
’t Badhuys Vlieland Beste Strandpaviljoen 2017

Op donderdag 6 juli 2017 werden in strandpaviljoen De Waterreus in Scheveningen de winnaars bekendgemaakt van de verkiezing Beste Strandpaviljoen 2017. Grote winnaar was ’t Badhuys op Vlieland, onderdeel van Westcord Hotels van horecaondernemer Harry Westers. Paal 14 in Katwijk is de Beste Nie ...

6 juni 2017
Jopen Mooie Nel IPA schittert op NH Bierverkiezing 2017

Jopen Mooie Nel IPA is door de jury van de NH Bierverkiezing uitgeroepen tot 'Het beste lichte bier van NH 2017'. Tevens eindigde de IPA van craft bierbrouwerij Jopen op de tweede plek bij de publieksverkiezing ‘Het Populairste bier van NH 2017'. Tijdens het Noord-Hollands Bierfest ...

6 april 2017
56 winnende bieren bij Dutch Beer Challenge

Op woensdag 22 maart 2017 werd in Rotterdam de derde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ georganiseerd. In totaal 83 Nederlandse brouwerijen hebben gezamenlijk 297 verschillende bieren ingestuurd om deel te nemen aan deze Nederlandse bierwedstrijd. Tijdens de prijsuitreiking in het H ...

13 december 2016 Food
Een zee vol ideeën voor een afwisselend menu

Een restaurant is vaak de plek voor een eerste kennismaking met een nieuwe vissoort. Aan restaurateurs de schone taak om vis op de kaart te zetten die de smaakpapillen beroert, maar ook thuis klaar te maken is. De Noordzee biedt daarvoor een ruime keus. De vis wordt duur betaald. Een bekend gezeg ...

8 november 2016 Duurzaamheid
Noordzeevis als regionaal product

Een restaurant is vaak de plek voor een eerste kennismaking met een nieuwe vissoort. Aan restaurateurs de schone taak om vis op de kaart te zetten die de smaakpapillen beroert, maar ook thuis klaar te maken is. De Noordzee biedt daarvoor een ruime keus. De vis wordt duur betaald. Een bekend gezeg ...

20 september 2016 Gastronomie
Restaurant Wambinge treedt toe tot kwaliteitslabel Euro Toques

Het Texelse Restaurant Wambinge heeft afgelopen donderdag de Code van Eer van Euro Toques Nederland ondertekend. De toetredingseisen van dit Europese kwaliteitslabel van de Franse driesterrenkok Paul Bocuse zijn niet mals. De keukenbrigade moet verse en regionale producten gebruiken die de seizoenen ...

7 juli 2016 Food Drinks
Waar staat het beste strandpaviljoen van Nederland?

De Waterreus in Scheveningen is op 7 juli 2016 bekroond als Beste Strandpaviljoen van Nederland. De prijs werd uitgereikt door Agnes Holtjer, Landelijke bestuurslid van Koninklijke Horeca Nederland en Stephan van der Stee van Strand Nederland. De uitreiking vond plaats bij het Beste Strandpaviljoen ...

20 mei 2016
Gajes is beste bier van Nederland

Op donderdag 19 mei 2016 zijn de prijzen uitgereikt van de tweede Dutch Beer Challenge die op 23 maart jl. werd gehouden. Daarbij is bekend gemaakt dat de algehele prijs, de Mitra Award ‘Het beste bier van Nederland 2016’, is gewonnen door Gajes van Brouwerij Bruut. De brouwers Sander van Enge ...

22 april 2016
Tweede SVH-meestertitel voor Bij Jef

Restaurant & Hotel Bij Jef* in het Texelse Den Hoorn is sinds gisteren een tweede SVH Meestertitel rijker. Nadat gastvrouw en mede-eigenaar Nadine Mögling in 2014 haar titel SVH Meestergastheer ontving, heeft nu haar partner chef-kok Jef Schuur zijn Meesterproef SVH Meesterkok succesvol afgelegd. ...

11 april 2016
Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer?

De jury van de Meest Markant verkiezing Noord Holland heeft zes horecaondernemers genomineerd voor de verkiezing van Meest Markante Horecaondernemer 2016/2017 Noord Holland. De Open Keuken en Ome Pietje in Beverwijk, Boutique Hotel Texel in De Cocksdorp, Eetcafe ’t Ankertje in Enkhuizen, Groenev ...

30 januari 2016
Sligro neemt twee vestigingen De Kweker over

Sligro heeft een akkoord bereikt met Vroegop Ruhe om de groothandels van De Kweker in Purmerend en op Texel over te nemen. Overigens zijn alle andere activiteiten van De kweker geen onderdeel van de overname. De vestigingen in Amsterdam en Hoorn blijven dus in de huidige vorm bestaan. Koopsom ...

8 januari 2016
Hanos verruimt openingstijden groothandels

Dertien groothandels van Hanos zijn vanaf deze week geopend van zeven uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Op donderdag en vrijdag zijn er koopavonden en kunnen horecaondernemers tot acht uur ‘s avonds in de winkels terecht. Vestigingen De nieuwe openingstijden gelden voor de volgende ...

15 december 2015
De Horeca 100 van 2015

We presenteren je het Horeca Jaaroverzicht 2015 in 100 momenten. Het jaar is nog net niet afgelopen, maar we nemen je graag nu al mee door een roerig horecajaar. De Horeca 100 publiceren wij ieder jaar in december. Geniet ervan! Januari: Club Trouw wordt studentenhotel De club wordt omgetov ...

30 juni 2015
Nieuwe biergarten in Rotterdam

Het was volgens de ondernemers het enige dat nog ontbrak in de Rotterdamse wijk Kralingen, een ongecompliceerde gezellige kantine en biertuin ineen. Sinds restaurant K&B (Kantine & Biertuin) zijn deuren opende op de hoek van de Waterloostraat en de Oudedijk weten velen het terras te vinden. De form ...

23 april 2015
Texel Culinair focust op bier en rund

Van 11 t/m 13 september staat de twaalfde editie van Texel Culinair in het teken van de 600 jaar stadrechten van Texel. De deelnemende restaurants op het eiland gebruiken typisch Texelse ingrediënten en wedijveren op Texel Culinair met hun culinaire gaven. In drie dagen worden een kleine 100 gerech ...

23 maart 2015
Texelse Bierbrouwerij in de prijzen

"Wij glimmen. Wij gloeien", glundert Maurice Diks, technisch directeur / brouwmeester van de Texelse Bierbrouwerij. Bij de eerste editie van de Dutch Beer Challenge in Rotterdam zijn vier speciaalbieren van Texels in de prijzen gevallen. In de prijzen Texels Springtij kreeg goud in de categor ...

18 maart 2015
Nieuw Texels speciaalbier

De Texelse Bierbrouwerij presenteert met trots een nieuw speciaalbier: Texels Donkerd I.P.A., met een alcoholpercentage van zes procent. Dit bier met een link naar de historie wordt op Texel geïntroduceerd ter gelegenheid van de viering van 600 jaar stadsrechten. 'De Oost' I.P.A. staat voor I ...

10 februari 2015
Rotterdam minst romantische bestemming

Het is weer bijna dé dag van de liefde, Valentijnsdag. Op 14 februari is het een must je geliefde te verrassen met een bloemetje, een leuke kaart of wellicht een heerlijke dag (en nacht) weg in eigen land. Maar naar welke stad moet je je geliefde meenemen als je niet overladen wilt worden met lie ...

19 november 2014
Overzicht Nederlandse michelinsterren

De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de sterrenparade van Michelin maken de balans op. Wij ook. Hier een overzicht van alle sterrenzaken in Nederland na de bewogen dag van afgelopen maandag. Utr ...

13 oktober 2014
Euro-Toques inspireert

Onlangs vond de eerste clubdag van Euro-Toques Nederland in de regio plaats in het Groningse Molenrij. Onder de noemer 'Euro-Toques inspireert' werd een inspirerend smaakevenement georganiseerd en was het voor niet-leden de kans om eens kennis te maken met de uitgangspunten van Euro-Toques. Daarbi ...

26 september 2014
Geen bloedbank, maar een bierbank

De op 25 juni gelanceerde Nationale Bierbank in Fort bij Spijkerboor, een fort van de Stelling van Amsterdam, is een groot succes. 3.500 bieren liggen inmiddels te rijpen en hebben een eigenaar gekregen. Een tweede vintage bierkelder gaat nu open! Nieuwe bieren waaronder de Midnightporter van Bro ...

15 september 2014
Texel Culinair was een succes

De elfde editie van Texel Culinair biedt een ongekende variatie aan gerechten met zeegroenten. De uitdaging voor de restaurants, om met zilte groente of zeewier een gerechtje ter waarde van 1 kôgertje te maken, zorgde voor nieuwe creativiteit van de chef koks; waarvan er veertien een gezonde stri ...

12 september 2014
De gezelligste terrassen van Nederland

De volgende terrassen zijn uitgeroepen tot het leukste terras van hun provincie. Op 27 oktober wordt in Kasteel De Hoge Vuursche onthuld welk terras zich het Gezelligste terras van Nederland mag noemen. Drenthe Brasserie de Berken uit Gasselte Flevoland Restaurant KaapFlevo uit Zeewolde ...

17 april 2014
Bij Jef blinkt uit

Nadine Mögling, gastvrouw en mede-eigenaar van het door Michelin bekroonde restaurant Bij Jef op Texel, is officieel SVH Meestergastheer. Nadine heeft daarmee de hoogste graad van vakbekwaamheid behaald in de Nederlandse horeca. Sinds de invoering van de Meestertitel in 1987 is zij de achtste vro ...

20 maart 2014
Renovatie restaurant Grand Hotel Opduin

Tijdens het 80-jarige jubileum heeft, in de stijl van het nieuwe thema van het hotel ‘De Hamptons op de Wadden’, Grand Hotel Opduin de deuren geopend van het gerenoveerde restaurant. Stars Design uit Rotterdam is verantwoordelijk voor het ontwerp en de inrichting van het restaurant. Hoscom ...

13 februari 2014
Hotel Opduin viert 80-jarig jubileum

Grand Hotel Opduin op Texel bestaat dit jaar 80 jaar. In de stijl van het nieuwe thema van het hotel ‘De Hamptons op de Wadden’ opent het gerenoveerde restaurant haar deuren voor gasten. De filosofie van de keuken is opgefrist door chef-kok Aart Wijker en het restaurant mag zich vanaf 2014 of ...

16 september 2013
Gans hoofdact op Texel Culinair

Twintig chefkoks zijn op 13 september de uitdaging aangegaan om een culinair gerechtje met gans samen te stellen. Restaurants Bodega en Goënga hebben een gedeelde eerste plaats behaald. Bezoekers van Texel Culinair kozen via een sms-actie de varkenswangetjes met geglazuurde appel van De Kroontje ...

11 september 2013 Gastronomie Michelin Interview
Interview Jef Schuur: "Weg met de afvinkcultuur"

Steeds meer restaurateurs maken kamers of suites bij hun eetgelegenheid. En menig hotelier heeft (weer) aandacht voor het restaurantgedeelte. Restaurants en hotels groeien naar elkaar toe. Waar kun je het beste te rade gaan over deze ontwikkeling? Bij Jef op Texel! In Den Hoorn staat een prachtig re ...

29 juli 2013
Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers

In Den Bosch gaat restaurateur Toine van Stiphout zijn plan om hotelkamers boven restaurant 't Keerhuys te maken binnenkort uitvoeren. Na een tijd lang met het idee te hebben gestoeid, is het tijd om een handvol kamers boven de eetgelegenheid te realiseren. Hoewel het goed gaat met het restaurant, ...

24 juli 2013
Wilde gans centraal op Texel Culinair

Sommigen zien ze als een plaag, wilde ganzen. Anderen zien er juist een culinaire uitdaging in. Dat laatste gaat precies gebeuren tijdens de 10e editie van Texel Culinair. Tijdens het evenement staat de wilde gans centraal en maken de twintig deelnemende restaurants gerechtjes met dit gevogelte. E ...

11 februari 2013
Uitsmijter van de week - ronde 74

De naam van dit restaurant past volgens velen onder het kopje discriminatie.... Echter, het gaat hier om een restaurant op de Filipijnen en Negros is een plaatselijk eiland. De naam van het restaurant zegt dus niets meer dan 'De Smaken van Texel'. Wel verwarrend voor de Engelssprekende mens. ...

28 december 2012
Pyromaan en Kaban beste huisbieren

Pyromaan van bierencafé De Heks in Deventer en Kaban van Kapellerput in Heeze zijn verkozen tot Lekkerste Huisbier van Nederland 2012. Pyromaan won in de categorie lichte bieren, Kaban bij de zware. Graag een tweede, en een derde... De jury over Pyromaan: "Een mooie verrassing. Elegant. Erg mo ...

5 november 2012
Nederland telt 20 nieuwe Bib-restaurants

De restaurantselectie voor de Bib Gourmand Benelux 2013 gids telt twintig nieuwe adressen in Nederland. Zeventien restaurants verloren hun Bib, waaronder Ron’s Vis van de Dag dat nu van Jaimie van Heije is. In totaal telt ons land nu 105 restaurants waar men een kwalitatief goede keuken voor een r ...

20 augustus 2012
Wedstrijd beste Texelse bier-spijscombi

Tijdens het gastronomische evenement Texel Culinair 2012 gaat de Texelse Bierbrouwerij op zoek naar het gerechtje dat het beste past bij Texels bekendste speciaalbier ‘Skuumkoppe’. Kookwedstrijd De 27 deelnemende restaurants aan Texel Culinair hebben hun gerechtjes op Texelculinair.nl gepla ...

27 juli 2012
Waddengoud voor Texelse restaurants

Restaurant Wambinge in De Koog en de restaurants van Hotel De Lindeboom in Den Burg, Brasserie De Lindeboom en Het Schoutenhuys, mogen sinds een paar weken het keurmerk Waddengoud voeren. De drie restaurants verschillen sterk, maar om hun ambiance en streekgerechten hebben ze het keurmerk verdie ...

25 april 2012
Stroming ontvangt Waddengoud-certificaat

Stroming eten & drinken in Heerhugowaard ontvangt het Waddengoud-certificaat. Kirsten Zoetelief en Wout Schröder worden zo geëerd voor het gebruik van Texelse producten. Het restaurant is een klein jaar open en wil het duidelijk anders doen dan anderen. Zoveel mogelijk producten uit de eigen st ...

27 oktober 2011
Stijgers en dalers Lekker 2012

Hieronder volgt een overzicht van de grootste stijgers en dalers in de nieuwe restaurantgids Lekker. Wie klimt er en wie daalt er in de editie van 2012. Zie ook wie die hoogste binnenkomers zijn in de top-100. 10 grootste stijgers in de top-100 Aantal plaatsen gestegen, restaurant, plaats, pos ...

11 mei 2011
Acht restaurants ontvangen Waddengoud

Texel telt binnenkort acht nieuwe restaurants met het streekkeurmerk 'Waddengoud'. Waarnemend voorzitter van de Raad van Toezicht van de Waddengroep, Bob Verburg, reikt op 16 mei acht Waddengoud-oorkondes uit bij Landgoed De Bonte Belevenis in Den Hoorn. Voor wie? Het gaat om Culinaire Verwenne ...

1 november 2010
GaultMillau 2011 bekend, top ongewijzigd

Op maandag 1 november werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Fortis Circustheater in Scheveningen de GaultMillau-gids voor 2011 gepresenteerd. De belangrijkste bekendmakingen; Beste Chef: Sergio Herman van Oud Sluis, dit jaar wederom met een maximale score van 20 punten. Restaurant van het ...

14 april 2010
Waddengoud-keurmerk voor De Zwarte Haan

Vanaf donderdag 15 april mag restaurant De Zwarte Haan bij de zeedijk in St. Jacobiparochie zich officieel het allereerste Waddengoud-restaurant noemen. Hiermee voldoet het restaurant van Jacob en Loes Jensma aan de criteria van het streekkeurmerk Waddengoud voor horecagelegenheden. Dit betekent ond ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: