U heeft gezocht op : Ron Gastrobar

27 november 2019 Awards
Mooie Boules verkozen tot beste hospitality concept 2019

De eerste jeu de boules-foodhallen van Nederland ‘Mooie Boules’ zijn gisteravond verkozen tot beste hospitality concept van Nederland. Mooie Boules wist de vakjury van de Entree Awards 2019 in Theater Amsterdam weg te blazen met een ijzersterk ‘doe-horeca’ concept dat zich ri...

25 september 2019
Genomineerden Entree Awards 2019 bekend

De genomineerden van de Entree Awards 2019, een initiatief van horecavakblad Entree Magazine, zijn bekend. De genomineerden (zie onder) behoren tot de vijftig beste nieuwe horecabedrijven van Nederland en laten zien welke trends we komend tijd kunnen verwachten. De nominaties voor de Entree Awar...

6 juni 2019 Opening Michelin
Opening Rotterdamse food-hal met culinair genot van Ron Blaauw

Men neme een oude Rotterdamse metaalfabriek en toveren deze om tot waanzinnige indoor jeu de boules food-hal. Dit weekend is het zo ver: dan opent Mooie Boules officieel haar deuren voor publiek. De nieuwe spot in het opkomende ZOHO Kwartier in Rotterdam-Noord is de grote-mensen-speeltuin waar borre...

12 februari 2019 Onderwijs Chefs Michelin
Opleiding van topkok Ron Blaauw erkend als SVH-brancheopleiding

Tijdens de officiële opening van Blaauw’s nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown, heeft het Ron Blaauw College het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Keukenassistent. Het is de eerste opleiding, opgezet door en in het bedrijf zelf, die erkend is volg...

6 september 2018 Opening
Ron Blaauw ook huisadviseur tweede Nijmeegse Bistrobar: Bankoh

Na de succesvolle samenwerking met het onverminderd populaire Bistrobar Berlin in Nijmegen, heeft Ron Blaauw ook zijn naam verbonden aan de tweede Nijmeegse Bistrobar die medio oktober de deuren opent: Bistrobar Bankoh. Samen met Chef Agus Hermawan (Ron Gastrobars) en het team van Bistrobar Berli...

28 maart 2018
Tekort aan koks dwingt Ron Blaauw tot starten eigen college

Het zijn geen officiële cijfers, maar volgens SVH-directeur Ricardo Eshuis ligt het tekort aan koks in Nederland zo rond de 11.000. “En voor elke kok aan de achterkant heb je ook nog eens minimaal twee mensen aan de voorkant nodig. Het was al een groot probleem, maar het wordt alleen maar...

7 maart 2018 Restaurant Wijn
Ron Blaauw rolt WineStein uit in al zijn restaurants

Na de succesvolle introductie van WineStein in Ron Gastrobar Paris en de persoonlijke test van Ron Blaauw met zijn vaste gasten en vrienden, heeft hij besloten om de kunstmatig intelligente sommelier WineStein in al zijn restaurants uit te rollen. Op dit moment kun je WineStein al proberen in Ron Ga...

13 februari 2018 Culinair Michelin
Dit zijn de goedkoopste sterrenrestaurants in Nederland

Begin december zijn de Michelinsterren voor restaurants weer uitgedeeld. Nederland telt inmiddels 108 sterrenrestaurants, waarvan 89 restaurants 1 Michelinster hebben. Zelfs bij sterrenrestaurants hoeft uit eten gaan niet duur te zijn. Besparingsplatform Kortingscode.nl zocht uit waar je het voordel...

9 november 2017 Culinair Michelin
44 nieuwe adressen in MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2018

Michelin maakt met veel genoegen de nieuwe selectie van de Bib Gourmand Benelux bekend. De gids verzamelt restaurants die bij de inspecteurs van de MICHELIN gids in de smaak vallen door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze bieden allemaal een volledig menu aan (voor-, hoofd- en nagerecht) v...

6 juni 2017 Interview F&B
Populariteit van culinaire arrangementen neemt toe

Peter Postma van Restaurant en Hotel Kaatje bij de Sluis vertelde in de uitgave Hotel & Food & Beverage dat een zeer groot deel van de bezetting, van zowel het restaurant als het hotel, komt uit de samenwerking met Kras. De organisatie biedt op dit moment 29 culinaire reizen - naar restauran...

13 april 2017 Opening
Tante Kee in Kaag open na verbouwing van drie maanden

De verbouwing duurde ruim drie maanden, maar begin april zijn de deuren van Tante Kee in Kaag weer geopend. Eigenaren Kim Edwards en Raymond Reeb hebben hun restaurant onherkenbaar vernieuwd.Na de kerstdagen begonnen de slopers met het leeghalen van Tante Kee op Kaageiland. Een goede drie maanden la...

16 maart 2017 Culinair Michelin
Vanaf €5,45 per gang dineren bij een sterrenrestaurant

Altijd al bij een sterrenrestaurant willen eten, maar vond je het te duur? Besparingsplatform Actiecode.nl zocht uit bij welke sterrenrestaurants je het goedkoopst een menu kunt bestellen en bij welk sterrenrestaurant je per gang het voordeligst uit bent. Goedkoop dineren bij een sterrenrestauran...

21 december 2016 Awards Restaurant
Genomineerden Restaurant Awards 2017 bekend

Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie o wie is verkozen tot het Beste Restaurant van Nederland? Dat bepalen de 500 beste chefs en restauranteigenaren van ons landje. Hattrick voor het culinaire Koningskoppel? ...

2 november 2016 Chefs Restaurant
Gastrobar Ron Blaauw gaat on tour

Na het openen van verschillende Gastrobars in Amsterdam gaat de beroemde meesterchef Ron Blaauw met zijn exclusieve concept nu ook “on tour” en hoef je dus niet meer de deur uit voor een culinaire verwennerij. Alle keukenstress wordt tijdens een privé of zakelijk festijn uit hande...

1 oktober 2015
Ron Blaauw opent tweede hotdogrestaurant

Ron Blaauw voormalig tweesterrenchef en eigenaar van Ron Gastrobar, heeft een franchisevestiging van zijn hotdogrestaurant The Fat Dog geopend. Het tweede restaurant is te vinden in het hoofdkantoor van ABN Amro, op de Amsterdamse Zuidas. Franchise In april 2014 opende Ron Blaauw de eerste v...

9 september 2015
Ron Blaauw gaat naar Tel Aviv

In november gaat sterrenchef Ron Blaauw naar Tel Aviv in Israël. Hij is daar een week lang een van de acht gastchefs van de culinaire organisatie Round Tables De eigenaar van Ron Gastrobar neemt voor een week een lokaal toprestaurant over. Dit meldt "De Telegraaf":http://www.telegraaf.nl/. Past...

1 september 2015
Bobby Rust baalt van tekort aan koks

Volgens chef Bobby Rust van het Michelinster-restaurant Bridges komt het tekort aan koks door een gebrek aan doorzettingsvermogen bij beginnende koks. Volgens hem realiseren jonge koks zich niet dat het veel tijd kost om een topchef te worden. Foto: Bobby Rust (midden) met Ron Blaauw (links) en...

22 juni 2015
Ron Blaauw wijdt nieuw restaurant in

Sterrenchef Ron Blaauw heeft zijn Ron Gastrobar Oriental vrijdag feestelijk geopend voor talloze aanwezigen. Ron Gastrobar Oriental is een Chinees restaurant dat feitelijk al sinds 1 juni open is, maar ditmaal werd er feest gevierd. Reizen Ron Blaauws reizen door China en andere Aziatische lan...

19 mei 2015
Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui

Executive chef Sidney Schutte van Waldorf Astoria Amsterdam en Librije's Zusje Amsterdam kreeg gistermiddag de Zilveren Ui 2014 uit handen van Oos Kesbeke, directeur van het gelijknamige Amsterdamse bedrijf in tafelzuren. De onderscheiding wordt uitgereikt aan de chefkok die eigen tafelzuur het bes...

29 april 2015
Ron Blaauw opent nieuw Chinees restaurant

Chef Ron Blaauw opent op 1 juni Ron Gastrobar Oriental aan de Kerkstraat 23 in Amsterdam. De chef-kok heeft zich voor Ron Gastrobar Oriental laten inspireren door restaurants in steden als Londen en New York. Alle gerechten 15 euro Het nieuwe restaurant van Blaauw wordt het Aziatische zusje va...

19 november 2014
Overzicht Nederlandse michelinsterren

De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de sterrenparade van Michelin maken de balans op. Wij ook. Hier een overzicht van alle sterrenzaken in Nederland na de bewogen dag van afgelopen maandag. Utr...

18 september 2014
Bobby Rust wordt nieuwe chef Bridges

Per 1 oktober 2014 gaat Bobby Rust (Den Haag, 1982) aan de slag als Chef de Cuisine van Bridges, inspired by Ron Blaauw. Hij neemt deze positie over van Joris Bijdendijk, die sinds 2012 de scepter zwaait in het Michelinster-restaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Foto: Ron Blaauw (l)...

18 augustus 2014
Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart

De NeighbourFood Market op het Amsterdamse Westergasterrein was gisteren het toneel van een zinderende laatste krachtmeting tussen hobbykoks. In de finale van een door Heinz uitgeschreven wedstrijd is bepaald wie de allerlekkerste hamburger van Nederland maakt. Ron Blaauw Meer dan duizend sma...

25 november 2013
Karel V, Frouckje State en Sonoy sterloos

In de nieuwe Michelingids heeft Grand Restaurant Karel V uit Utrecht zijn ster in moeten leveren. Frouckje State uit Ryptsjerk en Sonoy uit Emmeloord verloren ook hun enige 'etoile'. Ron Blaauw verloor de twee sterren van zijn klassieke restaurant, maar pakte er met RON Gastrobar meteen eentje ter...

21 oktober 2013
Inter Scaldes op één in nieuwe Lekker

Inter Scaldes van Jannis en Claudia Brevet is de nieuwe aanvoerder van de Lekker top-100. In de nieuwe gids voor 2014 staat het tweesterrenrestaurant op nummer één. Oud Sluis van Sergio Herman is niet meer opgenomen. Op nummer twee staat restaurant Boreas van Nico en Sonja Boreas in Heeze (vorig...

5 september 2013
Samenwerking Pasta e Basta en Blaauw

Restaurant Pasta e Basta in Amsterdam en SVH Meesterkok Ron Blaauw van Ron Gastrobar presenteren op 9 september de resultaten van hun samenwerking. De menukaart en nieuwe keukenmethoden worden door Pasta e Basta getoond. De huidige chefkok, Tom Smit, blijft verantwoordelijk voor de culinaire Ital...

27 mei 2013
Ron Blaauw adviseert Pasta e Basta

Als adviseur is SVH Meesterkok Ron Blaauw de samenwerking met Hans Duijf van Pasta e Basta aangegaan. Samen met chef-kok Tom Smit, die nu in zijn eentje de leiding in de keuken heeft, is de tweesterrenchef binnenkort verantwoordelijk voor de culinaire invulling in het Italiaanse restaurant in Amst...

22 april 2013
Topchefs koken voor Leger des Heils

Zes chef-koks van toprestaurants in Amsterdam serveren een aspergelunch voor het Leger des Heils. De deelnemende chefs komen van Ciel Bleu, La Rive, Vinkeles, De Kerstentuin, Ron Gastrobar en Le Garage. De lunch is een samenwerking met deelnemers van 50|50 Food, het arbeidsre-integratieproject va...

27 maart 2013
Ron Blaauw stopt met sterrenrestaurant

Na veertien jaar onder zijn eigen naam op het hoogste niveau een restaurant te hebben gehad met bijkomende successen, zegt het gevoel van SVH Meesterkok Ron Blaauw dat hij het anders moet doen. De afgelopen jaren is de gastronomie in razend tempo veranderd. Ook bij zijn gasten merkt Ron dat er d...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: