Je hebt gezocht op: Ledeboer

JRE-Nederland doet mee aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
4 maart 2024Nieuws

JRE-Nederland doet mee aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel

Als trotse deelnemer aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel nodigt JRE-Nederland heel Nederland uit om van 4 tot en met 10 maart samen met he...

Genomineerden voor JRE-Jeunes Restaurateurs Awards 2024 onthuld
21 november 2023Nieuws

Genomineerden voor JRE-Jeunes Restaurateurs Awards 2024 onthuld

De genomineerden voor de JRE-Jeunes Restaurateurs Awards 2024 zijn bekendgemaakt. Deze prijzen zijn in het leven geroepen om de uitzonderlijke talente...

Basiliek, Cèpes en Ledeboer vallen in de prijzen bij JRE Awards 2024
15 november 2023Nieuws

Basiliek, Cèpes en Ledeboer vallen in de prijzen bij JRE Awards 2024

Restaurantvereniging JRE-Nederland bekroont ondernemerschap tijdens Eindejaarsdiner met prijzen voor Basiliek (Harderwijk), Cèpes in Hotel de S...

Belangenvereniging restaurants: JRE-Jeunes Restaurateurs
31 januari 2023Nieuws

Belangenvereniging restaurants: JRE-Jeunes Restaurateurs

Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...

Bjorn Massop ontvangt JRE-award 'Taste of Origin'
28 juni 2022Nieuws

Bjorn Massop ontvangt JRE-award 'Taste of Origin'

De Nederlander Bjorn Massop van Restaurant Lokaal in Doetinchem is er zondag met de internationale JRE-award ‘Taste of Origin’ vandoor geg...

JRE pers- & partnerlunch 2022 in restaurant Ledeboer geslaagd
25 mei 2022Nieuws

JRE pers- & partnerlunch 2022 in restaurant Ledeboer geslaagd

Op 24 mei was Restaurant Ledeboer in Almelo het bruisende culinaire centrum ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE Pers- & Partnerlunch. Elk jaa...

Nieuwe leden JRE slaan handen ineen
23 september 2021Nieuws

Nieuwe leden JRE slaan handen ineen

Op dinsdag 14 september presenteerde JRE-Nederland tijdens de jaarlijkse Pers- en Partnerlunch bij Tante Kee in Kaag haar nieuwe leden. Dit door...

Food Tech Event met krekels, algae en 3D-food printing
4 februari 2019Nieuws

Food Tech Event met krekels, algae en 3D-food printing

Op donderdag 24 januari 2019 trakteerde Epicenter Amsterdam, the house of digital innovation, haar gasten op een toekomstgericht food tech event. Bezo...

Sterrenchef Lars van Galen bundelt merken onder De Gusteau Hospitality Groep
22 maart 2018Nieuws

Sterrenchef Lars van Galen bundelt merken onder De Gusteau Hospitality Groep

Op 21 maart is de nieuwe naam en platform van De Gusteau Hospitality Groep gelanceerd. Sterrenchef Lars van Galen en zakelijk compagnon Richard van de...

Meesterkok Lars van Galen verbindt zich aan museum No Hero
2 maart 2018Nieuws

Meesterkok Lars van Galen verbindt zich aan museum No Hero

Op 15 April 2018 opent Museum No Hero zijn deuren voor het publiek. Voor het museumrestaurant heeft No Hero de samenwerking gezocht met sterrenchef La...