Op dinsdag 28 mei was Restaurant Sillyfox in Veghel het bruisende culinaire middelpunt ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs &lsq...
Als trotse deelnemer aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel nodigt JRE-Nederland heel Nederland uit om van 4 tot en met 10 maart samen met he...
De genomineerden voor de JRE-Jeunes Restaurateurs Awards 2024 zijn bekendgemaakt. Deze prijzen zijn in het leven geroepen om de uitzonderlijke talente...
Restaurantvereniging JRE-Nederland bekroont ondernemerschap tijdens Eindejaarsdiner met prijzen voor Basiliek (Harderwijk), Cèpes in Hotel de S...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
De Nederlander Bjorn Massop van Restaurant Lokaal in Doetinchem is er zondag met de internationale JRE-award ‘Taste of Origin’ vandoor geg...
Op 24 mei was Restaurant Ledeboer in Almelo het bruisende culinaire centrum ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE Pers- & Partnerlunch. Elk jaa...
Op dinsdag 14 september presenteerde JRE-Nederland tijdens de jaarlijkse Pers- en Partnerlunch bij Tante Kee in Kaag haar nieuwe leden. Dit door...
Op donderdag 24 januari 2019 trakteerde Epicenter Amsterdam, the house of digital innovation, haar gasten op een toekomstgericht food tech event. Bezo...
Op 21 maart is de nieuwe naam en platform van De Gusteau Hospitality Groep gelanceerd. Sterrenchef Lars van Galen en zakelijk compagnon Richard van de...
Op 15 April 2018 opent Museum No Hero zijn deuren voor het publiek. Voor het museumrestaurant heeft No Hero de samenwerking gezocht met sterrenchef La...