U heeft gezocht op : Knorr

26 september 2019
Maaltijdbezorgers krijgen de raarste verzoeken

Trek, maar geen zin om de keukenprins(es) uit te hangen? Anno 2019 fikst menig Nederlander zijn maaltijd met slechts één druk op de knop. Vanaf het moment dat er een maaltijd besteld wordt, begint de maag al te knorren. Om nog maar te zwijgen over hét moment suprême waarop ...

21 februari 2019 Duurzaamheid
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen verhogen terwijl tegelijkertijd het negatieve effect van de voedselproductie op de planeet drastisch wordt verminderd. Gisteren presenteerde Knorr, in samenwerking met ...

28 januari 2016
Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

Tijdens een lunch in restaurant Bij Teus in Houten inspireerde gastheer Martin Rotteveel samen met Onno Kokmeijer een groep collega-chefs en journalisten met verse ingrediënten en nieuwe toepassingen van Knorr Professional. Met culinaire spirit demonstreerden zij hoe de veelzijdige Geconcentreerd ...

1 januari 2016
Culinaire stamppot

In de winter is een stamppot altijd een goed idee. Vergeet de variant met boerenkool en een speklap, maar verras je gasten eens met een bijzondere versie. We helpen je een handje met deze stamppot met patrijs, zuurkool en cantharellen. Ingrediënten (voor 4 personen) 200 gram zuurkool 4 p ...

1 januari 2016
Japanse pompoensoep

Ingrediënten (voor 10 personen) 220 gram Knorr superieur pompoensoep 80 gram boter 250 gram wortelblokjes, geblancheerde 60 gram teriyaki saus 60 gram pompoenpitten 80 gram lente-ui Bereiding Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Laa ...

1 januari 2016
Superieur Franse Mosterdsoep

Ingrediënten (10 personen) 2 liter water 200 gram Knorr Superieur Franse Mosterdsoep 200 gram gerookte zalm 40 gram waterkers 10 gram olijfolie met citroen Bereiding Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerende de afgewogen hoeveelheid soeppoeder toe. Laat de mosterds ...

13 maart 2014 Achtergronden
Convenience is geen zakje opentrekken

Bij de termen authentiek, vers, in het seizoen en regiogebonden denkt menigeen niet direct aan gemaksproducten. Dat hedendaagse eettrends eigenlijk prima naast convenience passen en dat leveranciers restaurantkoks hierbij de helpende hand bieden, is daarom wellicht des te opmerkelijker. Gemak en ...

17 december 2013
Gratis verpakking Knorr Demi-Glace

Speciaal voor onze lezers heeft Knorr een speciale actie. Via deze link kunt u een gratis verpakking Demi-Glace aanvragen. De verpakking is goed voor 15,5 liter saus! Perfecte basissaus Knorr Demi-Glace is een kwalitatieve basissaus met een authentieke en gebalanceerde smaak. Vanuit deze basis k ...

5 november 2013
Gratis Wildposter downloaden

Het is herfst. Overduidelijk. En de winter komt eraan. Tijd voor wild op het menu. In de gratis Wildposter leest u welke soort wild u wanneer kunt serveren. Klik op de link voor de download. Deze Wildposter wordt u aangeboden in samenwerking met de Makro en Knorr Professional. ...

13 oktober 2013
GRATIS vleesglace van Knorr

Knorr pakt uit! Via deze link kunt u een gratis sample aanvragen van de Knorr Professional Glace. Pak deze kans en beloon uw gerecht met een magnifieke saus. Essentieel Saus is de handtekening van de chef, zijn manier om zich te onderscheiden. Een goede saus is daarom essentieel. Knorr Professio ...

8 oktober 2013
Gratis najaarsrecepten downloaden!

Heerlijke najaarsrecepten van topchefs Erik van Loo en Onno Kokmeijer. Helemaal gratis als download op derestaurantkrant.nl. Via deze link kom je op de downloadpagina. Knorr Samen met Unilever ontwikkelden deze twee topchefs dit inspirerende boek. Met Knorr als basis maken deze chefs binnen 'no t ...

20 februari 2013
Creatief koken tijdens jamsessie

Geen jamsessie met muziek, maar met gerechten. Afgelopen Maandag vond bij Unilever Food Solutions een jamsessie plaats van de Jeunes Restaurateurs d'Europe (JRE). Chefs kwamen hier bijeen om gezamenlijk te koken. In duo koken Aan het evenement deden chefs mee van restaurants die verbonden zijn a ...

15 november 2012
Mehdi Reschok wint sauswedstrijd

‘Wie maakt de lekkerste saus van Nederland’? Op die vraag is er een antwoord. Tijdens de finale in het Okura in Amsterdam won Mehdi Reschok van Park en Pluche uit Eindhoven de titel Saucier van het Jaar. Orginaliteit Na eerdere voorrondes bij HANOS Amsterdam en Eindhoven vond dinsdag 13 nove ...

19 januari 2009
Koks gaan voor Maggi soep

In januari 2009 heeft onderzoekbureau Foodinc. met haar Nederlands Kokspanel een smaakonderzoek gedaan op het gebied van soep. De smaaktesten vonden plaats in een Kookcollege in Amersfoort en een Kooklokaal in Den Haag. Drie verschillende merken soep zijn in een blinde smaaktest naast elkaar gezet e ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: