U heeft gezocht op : Innovation Award

7 januari 2019 Achtergronden
Deliverect winnaar Horecava Innovation Award 2019

Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2019 is Deliverect van de gelijknamige firma uit Gent. Deze slimme tool, gekoppeld aan het eigen kassasysteem, maakt een eind aan het woud van bonnenprinters, tablets en schermen in een horecakeuken van bezorgdiensten als Deliveroo en Thuisbezorgd, di...

4 januari 2019 Horecava 2019
Horecava 2019: Van kerstboombier tot ‘vegan’ start-ups

De toekomst in de horeca-wereld is te vinden op de 63e editie van de Horecava. Nieuw dit jaar is het Start-upLAB, de springplank voor nieuwe ondernemers. Opvallend is de grote aandacht voor vegan en voedselverspilling. Een greep uit de vele innovaties die afval tegengaan: rookworst van damherten, sn...

7 maart 2018 Vis Restaurant
Dutch Yellowtail als alternatief voor blauwvintonijn

Op vrijdag 6 april 2018 zal Nederlands grootste landbased viskwekerij Kingfish Zeeland B.V. officieel worden geopend door drs. Jo-Annes de Bat, gedeputeerde van de provincie Zeeland. Dutch Yellowtail (Kingfish / Hiramasa / Seriola Lalandi) is een vissoort die te vergelijken is met de stevige bite va...

14 november 2017 Duurzaamheid
Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend

Drinkglazen van oude wijnflessen, gastronomisch planktonpoeder, een schoonmaaksysteem compleet zónder schoonmaakmiddelen en restaurantgasten die vooraf hun eigen korting bepalen. Zie hier een greep uit de innovaties die zijn genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2018; de prijs voor de...

5 juli 2017 Awards
Inschrijving Horecava Innovation Award 2018 geopend

De inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2018 is geopend. Bedrijven kunnen tot en met 27 oktober hun case insturen. Daarmee maken ze kans om in de voetsporen te treden van eerdere winnaars als Hemelswater, Rosval, IBM, MyOrder, VerdraaidGoed en Flammkuchen Nederland. De Horecava Innovati...

16 mei 2017 Opening Culinair
Atelier Restaurant & Bar Amsterdam geopend

Atelier Restaurant & Bar aan de Valschermkade 16A in de Schinkelbuurt in Amsterdam is geopend. Na een verbouwing, het aanstellen van een nieuwe chef en met een compleet ander foodconcept is Atelier klaar om haar gasten culinair te verrassen. Atelier ...

27 februari 2017 Awards Chefs
Zes Nederlandse Chefs genomineerd voor JRE-Award

Er zijn zes Nederlandse chefs genomineerd voor een JRE-Award. Eerder werd al bekend gemaakt dat Willem Schaafsma van Eindeloos, Marko Karelse van Villa la Ruche en Laurent Smallegange van Spetters een nominatie voor een JRE-award op zak hebben. Daar zijn er nog drie bijgekomen. Jennifer Silvius v...

13 januari 2017
Ruim 65.000 bezoekers voor Horecava

De Horecava kan terugkijken op een succesvolle editie. In totaal bezochten 65.328 professionals de vakbeurs. Dat is 3,7% procent meer dan in 2017. Beursmanager Luuk Scholte kijkt dan ook positief terugkijken op het evenement. “Het was een week waarin de positieve stemming overheerste. Aan a...

9 januari 2017 Awards Koffie & thee
Foam Locus wint Horecava Innovation Award 2017

Foam Locus werd vandaag tijdens Horecava 2017 gelanceerd en wint de Horecava Innovation Award categorie Equipment and Service. Jury: “Foam Locus is een simpele oplossing voor een groot probleem. Met Foam Locus wordt in een klap afgerekend met een frustratie voor vele horecaondernemers en medew...

9 januari 2017 Awards Bier
Bier van lokaal, gefilterd regenwater wint Horecava Innovation Award 2017

Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is een speciaal bier, gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater; Hemelswater: Code Blond van Hemelswater uit Amsterdam. “Storytelling en wereldverbeteren via voedsel komen in dit product prachtig bij elkaar,” oordeelt de...

4 juli 2016
Horecava op zoek naar vernieuwende producten, diensten en concepten

Aandacht voor vernieuwende producten, diensten en concepten is één van de speerpunten van de Horecava. Daarom organiseert de vakbeurs voor de zeventiende maal de Horecava Innovation Award, de jaarlijkse landelijke vakprijs voor innovatie in de foodservice branche. Elke dienst, product ...

19 november 2015
Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Maar liefst 124 inzendingen mocht de vakjury van de Horecava Innovation Award dit jaar beoordelen. Sfeer, smaakbeleving, minder verspilling en écht contact zijn de centrale thema’s bij de zestien genomineerde producten en diensten. Tijdens de feestelijke opening van de jubileumHorecava, op de e...

10 februari 2015
Columbus Trofee voor Zweedse innovatie

Vandaag werd voor de 11e keer de Columbus Trofee uitgereikt aan een succesvolle jonge ondernemer die actief is in de gastvrijheidsindustrie. Ditmaal ontving StableTable uit Zweden de prijs uit handen van de juryvoorzitter Robert Melaard tijdens de tweede editie van het Food Executive Europe congre...

16 januari 2015
Bezoekersaantal Horecava stabiel

Ondernemingslust en investeringsbereidheid, dat typeerde de 59e editie van de Horecava, dé vakbeurs voor horecaprofessionals. Uit onderzoek onder bezoekers blijkt dat het optimisme in de markt zichtbaar is. Zestig procent van de bezoekers wil naar aanleiding van zijn beursbezoek zaken doen met ex...

12 januari 2015
IBM's Watson wint Horecava Innovation Award

Met het computerprogramma IBM’s Chef Watson wint IBM Corporation, i.s.m. Bon Appetit - Institute of Culinary Education (US), de Horecava Innovation Award 2015. IBM’s Chef Watson is een uniek computerprogramma dat koks helpt bij het ontdekken en creëren van originele, totaal unieke recepten. W...

18 november 2014
Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Het gaat goed op innovatief gebied in de horeca. Maar liefst 151 innovaties werden ingestuurd om kans te maken op de felbegeerde Horecava Innovation Award 2015 (HIA). Zoveel zijn het er in jaren niet geweest (110 in 2013; 118 in 2014). Een deskundige jury nomineerde 16 innovaties. Maandag 12 januar...

31 juli 2014
Inschrijving Horecava Innovation Award

Innovatie is noodzakelijk voor een succesvolle bedrijfsvoering, ook voor horecaondernemers. Daarom organiseert de Horecava voor de 15e keer de Horecava Innovation Award, de prijs voor de beste innovatie in de foodservice industrie. De verkiezing staat open voor álle bedrijven en niet alleen voor ...

17 januari 2014
Kromkommer wint award Karel de Vos

Lisanne van Zwol, Jente de Vries en Chantal Engelen van Kromkommer hebben de Karel de Vos Award gewonnen. De award werd voor de tweede keer uitgereikt. Kromkommer wil producten die afgekeurd zijn vanwege de 'looks' weer terug krijgen op het bord. Karel de Vos Deze prijs is een eerbetoon aan de ...

13 januari 2014
Winnaars van Innovation Award 2014

Op de eerste dag van de Horecava staat het Innovatieplein o.a. in het teken van de uitreiking van de Innovation Awards. In de categorie Food & Beverage, Interior Design, Equipment & Services en Concepts & Co-creation werden de prijzen uitgereikt. Food & Beverage Flammkuchen heeft de Innovatie...

13 januari 2014
Gastologiespel wint Innovation Award

Het Gastologie bordspel is de overall winnaar van de Horecava Innovation Awards. De prijs werd op 13 januari uitgereikt op de horecavakbeurs Horecava. Volgens de jury liet dit product het totaalplaatje zien. Gastologie is een bordspel rond gastvrijheid. Het doel van het product is om de gastvrijh...

20 december 2013
Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Bezoek van 13 – 16 januari de Horecava in Amsterdam RAI om ideeën op te doen en vakgenoten te ontmoeten. De beursbezoeker vindt alle trends, innovaties en marktontwikkelingen binnen het eigen vakgebied in de populaire themawerelden van de Horecava. Bij PUUR ligt de focus op vers, biologisch, duu...

18 december 2013
Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

Uit 118 inzendingen heeft de jury van de Horecava Innovation Award 2014 zestien innovaties genomineerd. Verrassende producten en diensten, vaak met een hoog duurzaamheidsgehalte, die de ondernemer in staat stellen zijn omzet te verhogen; iets waar iedere horecaonderneming naar op zoek is in deze u...

8 mei 2013
Dip je spijs in ijs

Chocolade- en kaasfondue is ouderwets vergeleken met de manier van fonduen bij Restaurant EVI in Zandvoort. Hier dippen gasten binnenkort fruit, marshmallows, of cake in vloeibaar stikstof van -196 graden Celsius. Tijdens de Ice-Fondue maken bezoekers zelf verschillende ijscombinaties. Presenta...

7 januari 2013
Horecava 2013 in beeld (1)

Een foto zegt meer dan duizend woorden, ook op de Horecava 2013 in de Amsterdam RAI. We schoten de volgende beelden van de opening en de uitreiking van de Horecava Innovation Awards. Foto's: Frank Lindner ...

7 januari 2013
Horecava reikt innovatie-awards uit

Vandaag vond de dertiende editie van de Horecava Innovation Award plaats. Uit de 110 inzendingen werden 16 innovaties genomineerd. Grote winnaar was Chummee. Cadeautje via social media De innovatie Chummee won de overall award en in de categorie Concepts & Co-creation. Chummee is een manier voo...

3 december 2012
Kanshebbers Innovation Award bekend

De nominaties voor de 13e Horecava Innovation Award zijn bekend. De jury heeft uit ruim 110 inzendingen zestien genomineerden benoemd die kans maken op een award. Categorieën De nominaties zijn verdeeld over vier categorieën: Food & Beverage, Interior & Design, Equipment & Services en Concept...

9 januari 2012
IceFondue wint Innovation Award

IceFondue van Icewizard heeft de Overall Innovation Award 2012 gewonnen. Tijdens de opening van de Horecava 2012 werden er vier awards uitgereikt in de categorieën Food & Beverage, Interior & Design, Equipment & Services en Concept & Co-creations. IceFondue won in de categorie Concept & Co-creation...

9 januari 2012
In beeld: Horecava 2012 van start

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom een fotoverslag van het startschot van de Horecava. Vincent Bijlo opende de editie van 2012 met een sessie blind proeven en de uitreiking van de Horeca Innovation Awards samen met presentator Karel de Vos en beursmanager Joke van den Wijngaard. ...

29 september 2011
Start inschrijving Horecava Innovation Award

De inschrijving voor de twaalfde editie van de Horecava Innovation Award is geopend. Leveranciers en fabrikanten kunnen tot 11 november vernieuwende producten en diensten aanmelden voor de prijs, die jaarlijks tijdens de Horecava wordt uitgereikt. Jury en categorieën Een onafhankelijke vak...

14 januari 2011
Horecava 2011 heel goed bezocht

Horeca-ondernemers gaan 2011 vol ondernemingslust tegemoet. Exposanten op Horecava melden dat de investeringsbereidheid onder de bezoekers groter is dan in de afgelopen twee jaar. In totaal bezochten 51.220 professionals de beurs die van 10 tot en met 13 januari in Amsterdam RAI plaatsvond. Geen ...

10 januari 2011
Akoestische Zaken wint innovatieprijs

Akoestische Zaken is met hun akoestische elementen Greenwalls, bestaande uit onder meer rendiermos, de overallwinnaar geworden van de Horecava Innovation Award 2011. In een zinderende finale liet de kleine Rotterdamse akoestiekspecialist de winnaars uit de andere categorieën achter zich. Zelf won h...

2 januari 2011
Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

De wereld om ons heen verandert continu. Nieuwe trends zien het licht, consumenten gaan massaal digitaal en ondernemers zoeken steeds nieuwe omzetkansen. Horecava biedt bezoekers volgende week daarom een bruisend programma vol praktische tips. Naast ruim 500 exposanten en 5 themawerelden zijn er 50 ...

11 januari 2010
Theemachine van Da Silva wint Overall Innovation Award 2010

"Ik ben eigenlijk meer een koffieleut", grapt Emidio da Silva als hij op het podium komt om de Innovation Award voor zijn theemachine in ontvangst te nemen. De jury besloot om de Overall Innovation Award 2010 uit te reiken aan Da Silva. Het ontwerp voor de theemachine is volgens juryvoorzitter Karel...

20 november 2009
Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Duurzaam, biologisch en gezond. De jury van de Horecava Innovation Award is bij de tiende editie overspoeld door verantwoorde producten en diensten. Ook een groot deel van de 16 nominaties voor deze award staat in het teken van duurzaamheid. Op de eerste dag van Horecava 2010, maandag 11 januari, ma...

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: