Het Maastrichtse MECC was vandaag het decor van de MICHELIN Gids Ceremonie Nederland waar de langverwachte selectie voor 2024 bekend werd gemaakt. Het...
Dinsdag 30 april gingen drie groene Michelin Sterrenchefs de samenwerking aan bij restaurant De Dyck in Woubrugge. Samen verzorgden zij een ‘six...
Vanaf maart krijgt Jans’ Food & Wijnbar in Arnhem nieuwe eigenaren. Horecakoppel Leon Dieperink en Elise de Jong nemen Jans’ Food &...
Michelin heeft vandaag de nieuwe selectie Michelinsterren, Groene Sterren en Bib Gourmand restaurants voorgesteld voor België en Luxemburg. In he...
Elke maand maken de inspecteurs van Michelin Nederland een drietal restaurants bekend die hun intrede doen in de Nederlandse versie van de bekende gid...
Op 15 mei vindt de vierde jaarlijkse editie van Low Food Symposium plaats in het Rijksmuseum in Amsterdam. Low Food is een beweging, geleid door Joris...
Net als ieder jaar waren er ook dit jaar restaurants die hun Michelinster(ren) moesten inleveren. Hieronder een overzicht van de vervallen sterren. P...
Vier restaurants treden toe tot de selectie van Groene Michelinsterren. Restaurants die zich op een bijzondere manier inzetten voor de ontwikkeling va...
Low Food, een beweging met het doel om de Nederlandse gastronomie wereldwijd op de kaart te zetten, maakt het thema bekend voor het Low Food Symposium...
De allereerste LekkerVega RestaurantWeek, de opvolger van de Vegetarische Restaurantweek die bijna een decennia lang georganiseerd werd door de V...
Met trots kondigt Maris Piper het aantreden van haar nieuwe chef Kwinten Albertijn aan. “Maris Piper is voor mij een zaak met aanzien, waar kwal...
De Nederlander Bjorn Massop van Restaurant Lokaal in Doetinchem is er zondag met de internationale JRE-award ‘Taste of Origin’ vandoor geg...
Op 30 mei vond de presentatie van de Michelinsterren plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Nederland heeft tien nieuwe restaurants met &eac...
Goedemorgen, Vandaag wordt in het Amsterdamse DeLaMar Theater vanaf 11.30 de Michelingids Nederland 2022 gepresenteerd. Via dit liveblog houdt de r...
Als het aan de overheid ligt, dooft de laatste gaskachel in 2050. Ook horecaondernemers kiezen bij (ver)bouw steeds vaker voor een keuken zonder gas....
Ellen Kinkartz van restaurant Atelier in Gulpen is dinsdag 30 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Gastvrouw van het jaar...
Achterhoekse gastvrijheid, kwaliteit en toegankelijkheid voor een groot publiek. Dat is waar de Horeca Inspiratie Maatschappij (HIM+) voor staat, de m...
Nieuw dit jaar is de groene Michelinster. De groene sterren zijn iets nieuws en hebben als doel restaurants uit te lichten die zich op een bijzondere...