The Harbour Club in Eindhoven heeft na een kleine twee jaar de deuren gesloten. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat het restaurantconcept de ste...
Met zijn 28 jaar is Armin Vahabian, oprichter van de Nederlandse fastfoodketen Fat Phill’s, de enige Nederlander in de welbekende Forbes 30...
Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
Met de langverwachte komst van het mooie weer is het terrassenseizoen afgelopen weekend geopend. Hierom heeft Firstmate Hospitality Consultants, onder...
Tijdens het prestigieuze Nederlandse kampioenschap koken en serveren voor vmbo-studenten hebben de scholen van De Rooi Pannen uit Tilburg en Eindhoven...
Werkgevers staan te springen om mbo’ers vanwege hun praktische vaardigheden en directe inzetbaarheid. De behoefte aan deze goed opgeleide profes...
In de voormalige Philipsfabriek ‘De Witte Dame’ aan de Emmasingel 4, is Tres Tapasbar Eindhoven sinds 28 maart geopend. Gasten kunnen hier...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Het Zadkine Horeca College blikt met trots terug op het succes van de tweedaagse internationale wedstrijd 'Show me the Concept', die plaatsvond op maa...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
De Gault&Millau gids 2024 werd maandag in Utrecht gepresenteerd. Maar liefst 842 restaurants prijken dit jaar op de lijst, waarvan 82 restaurants...
Restaurant Eden in Valkenswaard, dat eerder deze week veel aandacht kreeg vanwege de introductie van kraai op het menu, neemt per 1 januari restaurant...
The Harbour Club kiest voor 'More joy, less damage'. In een tijd waarin marges onder druk staan door stijgende inkoopprijzen, personeelskosten en vera...
Ondernemers Malou Hagenaars en Wouter van Laarhoven breiden hun restaurant en bodega Alma in Oisterwijk uit met een bistro in Breda. De nieuwe loot aa...
Gastvrijheidsexperts Jeannine Sok en Sven Heijkoop hebben tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam het allereerste gastvrijheidskeurmerk voor de h...
The Harbour Club, een Nederlands restaurantconcept, heeft een compleet nieuw managementteam aangesteld. De vernieuwing is een strategische zet om de b...
Ondernemen in Eindhoven. Philips heeft in de afgelopen decennia zijn aanwezigheid in Eindhoven flink teruggeschroefd, maar wie met de trein vanuit het...
Happy Italy is vanaf woensdag 5 juli ook in Nieuwegein te vinden. De ketens van Italiaanse restaurants opent dan zijn nieuwste vestiging in het langs...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
Elke maand maken inspecteurs van Michelin enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Michelin Gids Nederland. De restaurants krijgen meteen...
Op woensdag 19 april 2023 vindt voor de negende keer de Dutch Beer Challenge plaats. Deze editie van de ‘Dutch Beer Challenge’, de wedstri...
Hotel Kapellerput is op zoek naar een chef-kok die een aanvoerder en teambuilder is, met een hands-on mentaliteit en een enorme passie voor zijn ambac...
Het licht gaat weer branden op de begane grond van één van Eindhovens meest iconische gebouwen ‘De Lichttoren’. In dit...
Nederlandse eetliefhebbers hebben restaurant Burgers & Frites uit Rotterdam (Zie foto bovenin) verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland....
Het hoekpand op de Coolsingel, tegenover het stadhuis, werd na jarenlange leegstand grondig verbouwd door horecaondernemer Herman Hell. Geïnspire...
Restaurantketen Takumi opent nog deze maand een vestiging in Eindhoven. Takumi is een Japans ramen restaurant, opgericht in 2007 door Mr. Saeki en Mr....
Op maandag 14 november namen in Amsterdam restaurants Vigor (1 ster) uit Vught en Zoldering (1 ster) en Flore (2 sterren) uit Amsterdam het tegen elka...
Dani Hoefnagels (24) van Beluga Loves You gaat per 1 december aan de slag als executive creative chef bij tweesterrenrestaurant Brut172 (2 sterre...
Teide Schepers van restaurant Bij Jef in Den Hoorn (Texel) is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022. Deze prestigi...
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
Het is eindelijk zo ver; Happy Italy opent na een grote verbouwing de deuren van een splinternieuw restaurant in het centrum van Roermond. Vanaf vanda...
Casper, de snelstgroeiende ghost kitchen keten in België, heeft de twee eerste Nederlandse vestigingen geopend op Theresiastraat 139A in Den...
Maandag 26 september 2022 namen de tien finalisten van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs (NHGP) 2022 het tegen elkaar op tijden...
Haarlems restaurant Mama Gaia heeft afgelopen zaterdag de Vegan Award 2022 gewonnen in de categorie ‘beste vegan restaurant in Nederland’....
Het restaurant Benz at Kazerne in Eindhoven meldt op hun eigen website dat zij de ruimte voorlopig op een andere manier in gaan zetten. Dit vanwege he...
Plantaardig restaurant Mama Gaia in Haarlem, Kasvio in Utrecht en Bij Albrecht in Eindhoven zijn genomineerd voor een Vegan Award van de Nederlandse V...
Hij is 32 jaar, komt uit Nijmegen en zijn naam is Hubert Hecker. Na een competitie bestaande uit in totaal vijf onderdelen kwam hij in Everdingen als...
Gisteravond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam onder grote belangstelling van restaurateurs, pers en genodigden voor de tiende keer twee bijzondere...