De extra verhoging van het minimumloon die de Tweede Kamer later dit jaar wilde doorvoeren is van de baan. De Eerste Kamerfractie van BBB gaat volgend...
Het beroep van Michelininspecteur is gehuld in mysterie. Wie zijn het en is het een fulltime functie? En hoe word je het eigenlijk? Michelin doet daar...
De omzet van de totale Nederlandse foodservicemarkt (horeca, gemak, catering) steeg in 2023 met 13,1 procent naar 21.498 miljoen euro. De omzet van de...
MECC Maastricht wordt tijdens Horecavakbeurs BBB Maastricht op maandag 7 oktober 2024 het decor van de volgende Michelingids ceremonie in Nederland.&n...
Op woensdag 22 november is het zover: dan vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Deze verkiezingen bieden een belangrijke kans om de positie...
BBB Maastricht staat voor ‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten. Van 9 tot en met 11 oktober, kwamen duizenden horecap...
Maandag 9 oktober om 11 uur opende MECC Maastricht de deuren van weer een nieuwe editie van BBB Maastricht, de jaarlijkse horecavakbeurs die Nederland...
Maandagmiddag 9 oktober organiseert Euro-Toques Nederland vanaf 14.00 uur de allereerste 'Bronckhorster Beer & Food Battle' in de Battle Area van...
Woensdag 9 oktober 2023 organiseert Euro-Toques Nederland vanaf 11.00 uur de allereerste 'Palux Innovation Award' in de demonstratiekeuken van Culinai...
Het is bijna zover. 9 t/m 11 Oktober zal Euro-Toques Nederland de traditie weer oppakken en aanwezig zijn tijdens de BBB - Folie Culinaire in MECC Maa...
De uitreiking van de Michelinsterren vond de afgelopen jaren plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam, maar hier lijkt volgend jaar verandering in t...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
Op de komende editie van horecavakbeurs BBB Maastricht - 9,10 en 11 oktober 2023 - pakt Euro-Toques Nederland samen met partners PALUX en Culinai...
Op de eerste dag van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam 2022 heeft in het Wijntheater de grote finale van het Nederlands Kampioenschap Oestersteken &am...
Vanaf nu kunnen excellente leermeesters in de horeca worden voorgedragen voor een Leermeesterlintje. Een excellente leermeester is een gediplomeerde l...
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) bood vanmorgen voorafgaand aan het coronadebat de nieuwe horecaroutekaart en petitie aan Tweede Kamerleden aan. Met...
Blije gezichten tijdens de 66ste editie van horecavakbeurs BBB Maastricht. 2 jaar na de laatste editie kwamen afgelopen dagen weer duizenden horecapro...
Vandaag, maandag 13 september, start FNV Horeca de campagne ‘Laat je horen voor een betere cao’. FNV Horeca nodigt alle horecamedewerkers...
De keuken is het hart van iedere horecazaak. Het epicentrum waar alle processen samenkomen. De verbouwing van de keuken is dan ook een intensief traje...
Van 27 mei tot en met 6 juni vindt de 9e Week van het Nederlandse Bier plaats. Tijdens deze week staat de Nederlandse biercultuur centraal en vinden a...
“Financieel is het een waardeloos jaar, maar op ondernemersvlak was het bijzonder mooi.” Een jaar geleden hoorde horecaondernemer Frits Gr...
Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf....
Op 13 oktober maakte premier Mark Rutte bekend dat de horeca opnieuw de deuren moest sluiten. Het is inmiddels ruim vier maanden geleden en nog altijd...
BBB Maastricht maakt bekend dat de oudste horecavakbeurs van Nederland voor het eerst in 66 jaar wordt verplaatst. BBB Maastricht stond gepland van 12...
Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordeli...
Op de eerste dag van BBB Maastricht hebben BBB en BierTalent officieel hun samenwerking bekrachtigd. Met BierTalent lanceert StiBON een nieuwe opleidi...
De 65e editie van BBB Maastricht was een groot succes en laat consistentie in groei zien. Meer dan 400 exposanten zorgden voor een beursvloer bomvol i...
BBB Maastricht is de oudste horecabeurs van ons land. Wie de beurs nog nooit heeft bezocht zal versteld staan van de veelzijdigheid in het aanbod en h...
Erik Stroink is Product Manager van de oudste horecavakbeurs van de Benelux, de BBB in Maastricht. Hij heeft het druk, want van 7 tot en met 9 oktober...
Een verbinding leggen tussen de academische- en culinaire wereld. Dat is de missie van smaakprofessor Peter Klosse. “We kunnen ontzettend veel v...
De komst van Lars Daniëls en Birthe van Meegeren naar Folie Culinaire, 7, 8 & 9 oktober in MECC Maastricht, betekent kennisoverdrac...
Het populaire whisky- en spiritsfestival, The Spirit of Maastricht, gaat een nauwe samenwerking aan met horecavakbeurs BBB Maastricht welke jaarlijks...
Eén van de meest invloedrijke chefs van de Verenigde Staten, Aaron Adams, gaat zijn unieke visie op de regionale keuken delen. Adams is keynote...
Horecavakbeurs BBB Maastricht introduceert Folie à Deux, een nieuw beursonderdeel, dat ontwikkelingen op non-food gebied presenteert....
De biersector groeit en bloeit en consumenten kunnen dat ervaren tijdens de 8e editie van de Week van het Nederlandse Bier. In de Grote Kerk in Den Ha...
Op maandag 27 mei 2019 organiseert de BBB Maastricht samen met sommelier en vinoloog Maurice Warnier van Vinteur een wijnreis naar vier verschill...
Horecaplatform BBB, Tippr en the Social Selling Company organiseren een inspirerende middag op donderdag 13 juni 2019 voor horecatoeleveranciers...
Met nog ruim een half jaar te gaan, presenteert Folie Culinaire de eerste internationale chefs die plaats zullen nemen in de befaamde demokeuken. Rob...
Langs deze weg willen wij als team van ECO tapwater de twee oprichters en bedenkers van het concept bedanken en in het zonnetje te zetten. Wim Krosenb...
De btw-verhoging van het lage tarief (van 6 naar 9 procent) komt akelig dichtbij. Op 1 januari 2019 moet de horeca daarom bij vrijwel de gehele inkoop...