Win een melkopschuimer t.w.v. 345 euro!

13 april 2018 | redactie

Via een speciale Facebookactie mogen we een melkopschuimer t.w.v. € 345,- of een Chai Latte horecapakket met een omzetwaarde van € 600,- en een rendement van € 500,-. Meedoen is eenvoudig, want dat staat omschreven in de Facebookpost onderaan de pagina. Veel geluk toegewenst!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail met al je gegevens naar info@chaicompany.nl of vul het formulier in op https://breakoutchailatte.com/zakelijk/

Uit alle inzenders worden de prijswinnaars getrokken.

Met deze melkopschuimer stoom je automatisch elk type melk op tot mooi melkschuim. Steeds meer gasten wensen sojamelk of amandelmelk in hun koffie of Chai Latte. 
Gemakkelijk je melkkan onder het stoompijpje plaatsen en terwijl je de espresso koffies maakt wordt de melk opgeschuimd.

Deze melkopschuimer is tevens uitstekend geschikt voor het maken van Chai Latte, Matcha Latte en Kurkuma Latte.

Daarom stellen we ook een Chai Latte horecapakket t.w.v. ? 85,00 beschikbaar (verkoopomzetwaarde ? 600,-). 

De complete starterspakketten t.w.v. ? 85,00 bestaan uit:
2 kg Bondi Chai Club Cinnamon
1 bewaarblik en maatschepje
set van 10 mokken

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Opening
De Beren nu ook in Heerhugowaard

Het is voor de derde keer raak in Noord-Holland. Na Haarlem en Hoofddorp opent De Beren opnieuw een vestiging in de provincie met beginletter H: Heerhugowaard. Gasten kunnen vanaf donderdag 19 juli iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, borrel of de beroemde ‘all time f...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: