Win een melkopschuimer t.w.v. 345 euro!

13 april 2018 | redactie

Via een speciale Facebookactie mogen we een melkopschuimer t.w.v. € 345,- of een Chai Latte horecapakket met een omzetwaarde van € 600,- en een rendement van € 500,-. Meedoen is eenvoudig, want dat staat omschreven in de Facebookpost onderaan de pagina. Veel geluk toegewenst!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail met al je gegevens naar info@chaicompany.nl of vul het formulier in op https://breakoutchailatte.com/zakelijk/

Uit alle inzenders worden de prijswinnaars getrokken.

Met deze melkopschuimer stoom je automatisch elk type melk op tot mooi melkschuim. Steeds meer gasten wensen sojamelk of amandelmelk in hun koffie of Chai Latte. 
Gemakkelijk je melkkan onder het stoompijpje plaatsen en terwijl je de espresso koffies maakt wordt de melk opgeschuimd.

Deze melkopschuimer is tevens uitstekend geschikt voor het maken van Chai Latte, Matcha Latte en Kurkuma Latte.

Daarom stellen we ook een Chai Latte horecapakket t.w.v. ? 85,00 beschikbaar (verkoopomzetwaarde ? 600,-). 

De complete starterspakketten t.w.v. ? 85,00 bestaan uit:
2 kg Bondi Chai Club Cinnamon
1 bewaarblik en maatschepje
set van 10 mokken

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koen Bakker geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer

Op maandag 17 september is Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal, geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer. Onder grote belangstelling van familie, vrienden, medewerkers en de pers, is de officiële uitslag van de Meesterproef vastgesteld en ontving Koen het Meest...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Awards Culinair
Keltum restaurantprijs 2018 voor La Provence uit Zaltbommel

Een vakkundige jury heeft ook dit jaar weer, uit de restaurantledenlijst van ETN, het restaurant gekozen dat het best naar voren komt qua Euro-Toques uitstraling, in combinatie met de kwaliteit van de keuken. Tijdens Gastvrij Rotterdam werd de prijs door Ted Janssen, voorzitter ETN, uitgereikt aan L...

Interview Longread
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Miljuschka Witzenhausen is een graag geziene gast binnen het Nederlandse medialandschap. Via een modellenbureau belandde ze bij TMF, ging daarna aan de slag als actrice in soapseries en is nu frequent te zien bij RTL Boulevard, zowel als presentatrice als in de rol van fooddeskundige. Koken is immer...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Utrecht) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaar...

Bier Achtergronden
Affligem introduceert Patersvat in Nederlandse horecazaken

Affligem introduceert Affligem Patersvat in Nederland. Voor het eerst zal er een gelimiteerde editie beschikbaar zijn tot het einde van het jaar, exclusief voor ongeveer 1000 horecazaken in Nederland. Het eerste glas zal 14 september worden getapt in de Foodhallen in Amsterdam. Smaak ‘Af...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: